baza Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Mě nejvíc zaujaly ty "oči". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 No i ten jeji milacek mel slusnou tlapku. Bohuzel se mi nepodarilo poradne zachytit ducha jeho Haute Horlogerie. Nebo bohudik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 To i z té hnusné fotky je jasný, že to byl Diesel....jen pak je tu oztázka, jestli ty Rolby na té něžné dámské tlapě nebyly fíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Dnes na rodinném výletě v Moravském krasu jsme potkali chronomagorský pár. Hodinky toho času na ruce pouze ona, tak jsem si střihl wristshot s cizí manželkou. Fotka bohužel není ostrá, Junghansy byly šmrncovní! Upraveno 15. září 2019 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Hlásím se k zápěstí své ženy :-) Krásný Primky, parádní pozorovací talent kolegy, milé, pro mne, první setkání s člověkem z Chronomagu. A zvládli jsme se poznat i bez kozy B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jak si tohle sdělení asi vyloží člověk, který neví co je v tomhle kontextu "koza"..? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Vidíš, tato souvislost mne vůbec nenapadla.. :-) Parádní postřeh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Jedny PO 42mm Naproti pak sedel typek se sea-dwelerama, ale to se mi vyfotit nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 No ... hlavně dámskou "ručku" si představuji jinak :D ... ... to já taky třeba to jsou midsize 31 mm a dáma má normální ručku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Spyfoto nemám, ale dnes na oslavě narozenin kolegy jedny Suby v bicolor asi 16613, Breitling Superocean, Omega Seamaster chronograph, Zenith ElPrimero Synopsis Open heart a pár chytrých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 nebyl ty Zenith v chronu? Jedny jsem nedávno potkal v Prostějově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ne, byly to tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Jinak naživo ty Brajtle vypadají jak od nejakyho microbrandu (no o tomu ještě dost nerozumím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Přesně, na fotkách vypadají skvěle, ale když jsem je hodil na ruku tak nic. Ale jako že vůbec nic...Prostě kýčovitý šmuk, vážení prominou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Před chvílí na áčku v metru vysokej borec s dlouhýma vlasama, piercingy a knížkou a na ruce bronzové Orlíky. Nešlo mi tradičně moc fotit... Andy jak to jen děláš? Nešlo ani tak o něj jako o ostatní lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Na téhle fotce je pěkně vidět jak tvar pouzdra blbě sedí kvůli tvaru na ruce , leda by majitel měl jednou takový zápěstí , tím neříkám , že nejsou jinak pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 @Tobi - a to mi prijde, ze tady mu jeste nesedi tak blbe, jak by mohly @Povidlacek - dobre ty. Ja dnes zatim nic nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Co asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Frankfurt, autosalon. Asi tak milion Rolexu, Omeg a Brajtli. Obcas Hubloty.Dokumentacne slabe. Jedny bicolorni GMT Mastery II A jeden podarenej nemeckej parecek: Jeste mam neco ve fotaku, ale to z nej musim teprve dostat. Navic je to kompaktem dost tezsi nez mobilem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 ANDY si NAJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se