Vit Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 V 26. 2. 2021 v 17:46, Zdenek1307 napsal: Právě běží... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stáhnl jsem si to a podíval se na to. Drsné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 na WUS jsem prošvihl: Doxa SUB 750T GMT Divingstar za 2k USD. Vypadají skvěle, bohužel jako většinou "only CONUS". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Dnes ve fabrice u Filipa. Dal uz jsem bohuzel fotit nesmel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Zajímavá nabídka na bronzový CC. https://www.chrono24.cz/rado/captain-cook-automatic--id16102791.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Tak toto se mi hodne libi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Hezký bazel .... Škoda, že toto nedělají na všechny typy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Patri to spis do zumpy, ale... https://www.jbw.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 7 hodinami, JoyStick napsal: Patri to spis do zumpy, ale... https://www.jbw.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samé pravé diamanty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Neříkejte mi, že tenhle frajer sem nechodí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://mobile.twitter.com/midar_radim/status/1370425599232200710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 S kýmpak jsem jsem tuhle honil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 S kýmpak jsem jsem tuhle honil Chybí ti tam "se"... :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tybrďo dobrej coming out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Volové teď se dotyčný nepřizná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 4 hodinami, Andrew napsal: S kýmpak jsem jsem tuhle honil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechci rejpat, ale aby vam obema neprisla taky jedna fotecka z magistratu, kdyz je tam jen padesatka a radary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 9 minutami, Lucky Lucaso napsal: Nechci rejpat, ale aby vam obema neprisla taky jedna fotecka z magistratu, kdyz je tam jen padesatka a radary... Hele, zatím nikdy nic (ťuk, ťuk) a kolega jel samozřejmě předpisově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak on tu nekdo nekde psal jak je to nastaveny i s odchylkama. Ze na 50 bys musel jet snad skoro 70 aby ti neco domu prislo. Taky nejsem svatej...kdo z nas jezdi po Praze vsude krecovite 50? Spis me serou lidi co jedou 50 na 70,80.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 U nás pri 50ke to vraj nastavujú na 71. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se