Gustaf Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Kdo byl dneska z místních členů ve snídani s novou? Sběratel a kamarád také místního člena Žufánka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Zaprvé si nedělej prdel že se na to díváš, za druhé si nedělej prdel že nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února A ukazoval dvoje plastové Casio a jedny hodinky, co se nesmí pojmenovat a jmenuji se Spartak. WTF ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) před 5 hodinami, nickolas napsal: Zaprvé si nedělej prdel že se na to díváš, za druhé si nedělej prdel že nevíš Voe.... snídal jsem u toho, než sem šel na bajk.... neviděl jsem to celý...jen nějaká sbírka gshocku a Seiko... Upraveno 18. února uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Včera po 11 na Harfě u indickýho jídla, týpek na ruce DJ36 jubilee a myslím i flutted bezel, snad modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Mladoch s bicolor SkyD. Cekal na dedu, ten prijel s vintaznima Constalation, ale ty jsem nestihnul blejsknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 19 minutami, Potkan napsal: Mladoch s bicolor SkyD. Cekal na dedu, ten prijel s vintaznima Constalation, ale ty jsem nestihnul blejsknout. Už podle hodinek to asi nebude Česko, ale Švýcarsko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března SBB = Schweizerische Bundesbahnen CFF = Chemins de fer fédéraux suisses FFS = Ferrovie federali svizzere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Týpek ve fotokinu vintážní Glashütte, naproti ve vlaku zachovalé Traktory, mladá generace jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Tusite nekdo co je tohle za Brajtle? Udajne jsou origo, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Tak tušit tady lze jen to že jsou ve špatném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března V 9. 3. 2024 v 21:57, Panchart napsal: Tak tušit tady lze jen to že jsou ve špatném vlákně. Proč myslíš? Vlákno se jmenuje Co jste kde viděli a @brownwldje někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Jasny, neni to vlakno "pomozte s identifikaci", ale tolik mimo se mi to nezda... V 9. 3. 2024 v 21:57, Panchart napsal: Tak tušit tady lze jen to že jsou ve špatném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Letitá kolegyně a kamarádka a teprve dneska koukám, že se jí hejbe vteřinovka plynule. Sice Štajny, ale říkala že hlavní je, že jsou mechanický. Potěšilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března (upraveno) Na letišti bylo k vidění mraky lepších kousků, jako třeba keramické pamy, nebo IWC XX. Vyfotit se mi ale podařilo jen plasťáky Earth. Upraveno 23. března uživatelem Chegi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Abu Dhabi právě teď. Pěkné Fortis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března (upraveno) Mezinárodní kongres Pražské dentální dny. Původně bylo foceno něco jiného, ale tyhle jsem objevil až doma Upraveno 27. března uživatelem prying Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 1 minutou, prying napsal: Mezinárodní kongres Pražské dentální dny Nekde tam asi bude Martin @kuncák7, tak ze ho vsichni z fora zdravime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 3 hodinami, Murphy97 napsal: Nekde tam asi bude Martin @kuncák7, tak ze ho vsichni z fora zdravime! taky zdravím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Andrei prodává Luminor. Tužka, kolorováno, 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se