African Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 12 hodinami, WATCHES napsal: Vždyť ty Elany jsou super moderní. Dokonce carvingové... Já si nedokážu tipnout, ale kolem 20 let už jim bude, takže pro borce co mají co dva roky funglovky doma, těžké retro Největší prdel že mě přišli tenkrát na čtyřicet tisíc....dobrý příběh se k nim vztahuje. Já totiž pro ně zajel s mou milovanou škodověnkou, zaparakoval před krámem a šel nakupovat. Když jsem pak vyšel, tak už tam stáli policajti a auto nikde. Říkám, no ty vole ukradli mě auto, a vono to bylo celé trošku jinak, já totiž zapomněl zatáhnout parkovací brzdu Auto odjelo pod kopec a narazilo do zmrzlinářské budky, naštěstí nebyl při této akci nikdo zraněn, ale lyže mě přišli suma sumárum na čtyřicet tisíc Takže je čas od času opráším a jedu projet, protože je mám strašně rád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 @African co nakup, to pribeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 máte tu někdo lyže Lusti? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Čtvery co potřebuješ? Teď vážně: mám od nich FIS slalomky,slalomky pro normální ježdění, prašanky s skialpovym vázáním a hyper odlehčený skialpy. Všechny ve vlastním designu, teda spíš nedesignu, protože nesnáším nápisy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Já mám sjezdovky, myslím ze model PC77 Přešel jsem ze základních Elanů a rozdíl jsem cítil hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 13 hodinami, eloga napsal: máte tu někdo lyže Lusti? Dík. Má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Já mám nové PC77 a velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Já mám nové PC77 a velká spokojenostMám je taky a pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 ok, díky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Vyzkoušel jsem a moc se mi to líbí a při mé frekvenci lyžování mě ta půjčovna možná bude vyhovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Malé doporučení a to ski areál West Dachstein Rakousko, který můžu jen a jen pro rodiny s dětmi doporučit S klukem úplně fantastický čtyři dny, je tedy pravda že jsme měli velkou kliku na počasí. Ubytování v Abtenau v soukromí doslova za tašku hrušek, market Spar, několik restaurací, pizzérka, kluziště, sáňkařská dráha, minigolf, prostě velmi příjemná horská vesnička s dobrými lidmi. Ski areál deset minut dojezd s hafo sjezdovkami opravdu ideálními pro děcka jak začátečníky tak pokročilé. Hodně se mi líbí jak jsou tam lyžaři ohleduplní, my jsme s klukem neměli jediný stresík za celou dobu tam, je to samozřejmě dáno i velkým prostorem. Nadšení a opravdu velká spokojenost v Rakousku, konec konců jako pokaždé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Hoši, řekněte mi, že je to fotoshop, prosím. Že to s policií není tak hrozné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 https://www.policie.cz/clanek/policiste-na-lyzich-v-krkonosich.aspxOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 @moco a čemu se divíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 2 hours ago, moco said: Hoši, řekněte mi, že je to fotoshop, prosím. Že to s policií není tak hrozné Moze mi to niekto vysvetlit pls? O co tu ide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Mají je naopak. Stejně jako mnou postnuté řetězy. No co, zkrátka banda kokotů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Asi to ma nieco spolocne s tym zakruzkovanym dzindzikom na spicke, ale kedze vobec netusim co to je, tak im odpustam... Tie retaze, to je snad len nejaky vtipek, ci? I ked... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Není nad praktickou ukázku: Kde má holka hrazdu? Vpředu. Kde má policajt hrazdu? Vzadu. Komu to bude klouzat? Policajtovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Jakou hrazdu? Co jí nebude klouzat? Sorry já jsem běžkař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se