African Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Odesláno 6. února 2023 V 5. 2. 2023 v 21:54, WATCHES napsal: Vždyť ty Elany jsou super moderní. Dokonce carvingové... Rozšířit Já si nedokážu tipnout, ale kolem 20 let už jim bude, takže pro borce co mají co dva roky funglovky doma, těžké retro Největší prdel že mě přišli tenkrát na čtyřicet tisíc....dobrý příběh se k nim vztahuje. Já totiž pro ně zajel s mou milovanou škodověnkou, zaparakoval před krámem a šel nakupovat. Když jsem pak vyšel, tak už tam stáli policajti a auto nikde. Říkám, no ty vole ukradli mě auto, a vono to bylo celé trošku jinak, já totiž zapomněl zatáhnout parkovací brzdu Auto odjelo pod kopec a narazilo do zmrzlinářské budky, naštěstí nebyl při této akci nikdo zraněn, ale lyže mě přišli suma sumárum na čtyřicet tisíc Takže je čas od času opráším a jedu projet, protože je mám strašně rád....
Bert Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Odesláno 7. února 2023 Čtvery co potřebuješ? Teď vážně: mám od nich FIS slalomky,slalomky pro normální ježdění, prašanky s skialpovym vázáním a hyper odlehčený skialpy. Všechny ve vlastním designu, teda spíš nedesignu, protože nesnáším nápisy ....
Z. Paul Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Odesláno 7. února 2023 Já mám sjezdovky, myslím ze model PC77 Přešel jsem ze základních Elanů a rozdíl jsem cítil hned
HDS1200 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Odesláno 7. února 2023 V 6. 2. 2023 v 22:08, eloga napsal: máte tu někdo lyže Lusti? Dík. Rozšířit Má
Pavelpu27 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Odesláno 7. února 2023 V 7. 2. 2023 v 18:00, moco napsal: Já mám nové PC77 a velká spokojenostMám je taky a pecka!
DavidLC Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Vyzkoušel jsem a moc se mi to líbí a při mé frekvenci lyžování mě ta půjčovna možná bude vyhovovat
African Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Malé doporučení a to ski areál West Dachstein Rakousko, který můžu jen a jen pro rodiny s dětmi doporučit S klukem úplně fantastický čtyři dny, je tedy pravda že jsme měli velkou kliku na počasí. Ubytování v Abtenau v soukromí doslova za tašku hrušek, market Spar, několik restaurací, pizzérka, kluziště, sáňkařská dráha, minigolf, prostě velmi příjemná horská vesnička s dobrými lidmi. Ski areál deset minut dojezd s hafo sjezdovkami opravdu ideálními pro děcka jak začátečníky tak pokročilé. Hodně se mi líbí jak jsou tam lyžaři ohleduplní, my jsme s klukem neměli jediný stresík za celou dobu tam, je to samozřejmě dáno i velkým prostorem. Nadšení a opravdu velká spokojenost v Rakousku, konec konců jako pokaždé
moco Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Hoši, řekněte mi, že je to fotoshop, prosím. Že to s policií není tak hrozné
Prochy68 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 https://www.policie.cz/clanek/policiste-na-lyzich-v-krkonosich.aspxOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
shaggy Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 V 27. 2. 2023 v 16:55, moco napsal: Hoši, řekněte mi, že je to fotoshop, prosím. Že to s policií není tak hrozné Rozšířit Moze mi to niekto vysvetlit pls? O co tu ide?
Bert Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Mají je naopak. Stejně jako mnou postnuté řetězy. No co, zkrátka banda kokotů.
shaggy Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Asi to ma nieco spolocne s tym zakruzkovanym dzindzikom na spicke, ale kedze vobec netusim co to je, tak im odpustam... Tie retaze, to je snad len nejaky vtipek, ci? I ked...
Bert Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Není nad praktickou ukázku: Kde má holka hrazdu? Vpředu. Kde má policajt hrazdu? Vzadu. Komu to bude klouzat? Policajtovi.
Waya03 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Jakou hrazdu? Co jí nebude klouzat? Sorry já jsem běžkař
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se