wizard-ov Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Kua furt si stěžuješ. Fejsliftované Déčka, otevřený Radek plechoň, nohy na sedačce, cesta vlakem před Tebou - život je krásný, co chceš víc, ne? ;o)
petr_cha Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Moc jsem to nestudoval, ale vyskocila na me mega patentovana novinka Damasko... Ale hned o stranku dal byl tenhle kousek od Sinnu, tak tomu nejak nerozumim... :-) Das Projekt DC 80 beruht auf einer patentierten Damasko Chronographen Entwicklung mit der Bezeichnung C51, auf Basis des bewährten Valjoux 7750... Upraveno 1. září 2017 uživatelem petr_cha
MíraMíra Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Mno, co na to říct asi nějaká německá kooperace.Co se mi ale líbí je, jak maj ti Němčouři ten tisk na cifr, tak jako "z plna", ostrej a přesnej.U velké spousty věhlasnějších brandů je ten tisk takovej jako když průsvitnej, jako kdyby tenčí, nebo míň vrstev.Třeba když jsem přešel z Damaska DA46 na MM300, tak jsem furt na to koukal, proč to Seiko oproti Damasku mají takový mdlý. Jestli je to záměr, aby to bylo nějak decentní a nerušilo to, nebo šetří barvou a nekomplikujou si život opakovaným tiskem více vrstev. Nevím.A netýká se to jen Seika. To mě jen zrovna napadlo jako příklad. Možná jiná technologie tisku ?
Sacíbagr Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 ...v Barbingu nám mladý Konrád říkal, že spolupracují s německou firmou. Tady je rozluštění.
dr.sphinx Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Podle vlákna na WUS, které to údajně celé vyhlásilo, se v budoucnosti budou dělat různé jiné varianty chron s dalšími sčítači apod. Já furt dumám, která D by pro mě byla nej, cítim teď šanci, že některá z těch budoucích chron to trefí. Teď hlavně aby to dopadlo. Upraveno 2. září 2017 uživatelem dr.sphinx
davidak Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Nevite copak se deje, ze z Chronoshopu zmizely prakticky vsechny Damaska a zbytek je ve vyprodeji..?
špelda66 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55744-chronoshopcz/page-20&do=findComment&comment=1990778
vladimir1979 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 http://forums.watchuseek.com/f810/damasko-munichtime-novelties-4561987.html
MíraMíra Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 (upraveno) No, ty DS30tky nejsou marný.V jednoduchosti je krása. Mně se celkem líbí. Upraveno 29. října 2017 uživatelem MíraMíra
Alexion Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 len skoda ze je to cista kopirka sinn 556. och kam to snimi speje.
Chocholusik Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Moc jsem to nestudoval, ale vyskocila na me mega patentovana novinka Damasko... Ale hned o stranku dal byl tenhle kousek od Sinnu, tak tomu nejak nerozumim... :-) Das Projekt DC 80 beruht auf einer patentierten Damasko Chronographen Entwicklung mit der Bezeichnung C51, auf Basis des bewährten Valjoux 7750... DC80 ma zaujimavy chod sekundovky, skoro skokom...https://www.youtube.com/watch?v=pUfEUAKlJPk
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ty modré DK vypadají moc hezky !
dr.sphinx Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) DC80 mají problém s brzdou chron nebo jak se chronograph friction říká česky, na konci je to úplně jasný, je to ale vidět i okolo 1:08. Rozumím u takovýchhle defakto pilotek odpočítávací lunetě, ale odečet chronomimut to rozhodně ulehčovat nebude. Sinn dtto. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem dr.sphinx
siwi Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Už jsem na ně koukal. S tímhle rozměrem udělali velice dobré rozhodnutí. A vypadají i velice civilně jako hodinky pro celodenní nošení. Jen bych uvítal alespoň mírně zvýraznění čtvrtkové indexy. A teď se nabízí otázka, jestli k nim bude i kovový náramek.
tano Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Me se vubec nelibi Decka jsou konzervy, ale tohle je uz moc, jak na funus nuda, tezka. Tezce preslapuji na miste.. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem tano
siwi Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Mně se líbí hodně. Naživo budou vypadat velkoparádnicky. O čitelnosti ani nemluvě.
MichalMic Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Mne trosku pripadaju jako hodiny na stanici, nebo u doktora. Je to take moc fadne. Keby nemali uz niekolko podobnych tak si poviem OK. Ale toto je podla mna krok spat. Ale ten rozmer je super. Na moju chudu hrablu ako uliate
lordsoft Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Ja vam nevim kluci.. Mame novu manufakturu Damasko-Sinn? Vsetko na jedno kopyto. Tiez sa mi nepaci akym smerom sa uberaju. Teda skor preslapuju na mieste.
Radimk Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Pouzdra mají skvělé, ale ciferníky jsou slabé. Tohle je jen těžba ze starého, navíc ne moc povedená.Těch indexových čárek je tam příliš a hlavně "nahusto", při rychlém pojledu se to bude slevat.To pouzdro ma na víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se