Hasňa Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Nemyslím. Myslím ale, že těch, co čekají na větší iPhone, jako na smilování, jsou miliony. Můj první Note mi během měsíce změnil návyky a náhled na phablety. Osobní zkušenost je nejlepší. Vždy samozřejmě budou uživatelé, kteří budou chtít malý mobil, to je jasné, pohoda jazz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Je pravda ze populace starne, takze nejakou logiku to ma, ale stejne bych chtel +- stavajici rozmer, hlavne ale lepsi baterku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Jo, tak by chtěl každej. Nezavisle na úhlopříčce displeje, nebo operačním systému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Teoreticky ,když představej ty dva rozměry 4,7 a 5,5 tak budu fakt na vážkách jakej vybrat.Koupím si menší a za měsíc budu litovat,že jsem si měl koupit ještě větší,člověk si na to zvykne...no uvidíme v úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Taky netoužím po větším iPhone, blbě se to ovládá jednou rukou a na čtení internetu mám iPad. Pokud ten design fakt vypadá jako Samsung, tak tomu dali teda korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Mam 4s a prijde mi majej. Zena ma 5ku a ta mi prijde akorat. Vetsi bych ani nechtel. To jen abych pridal svuj nazor. Nechci se s nikym hadat, ani nikoho presvedcivat, ze tak to je pro vsechny spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Jinak na beh a sport mam iPod Nano a na internet, filmy a hry pak iPad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 tak zitra velky den. jsem zvedavej, kdy se zacnou pred prodejnami tvorit fronty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) V Americe jsou již několik dní první fanoušci před prodejnou Upraveno 8. září 2014 uživatelem Ondras_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Taky se těším na zejtřek, ale TAKHLE teda zase ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Tesim se hodne,jeste jsem cetl,ze u toho budou U2 a predstavej novej singl,ale je to prej asi kec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) a uz mame i cenofku Upraveno 8. září 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eQopSbASO40&feature=player_embedded další zaručený vídeo, překvapilo mě rozložení ikon 4*6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Démon iPhonebundus nebude probuzen, ale chronobundus se začne pomalu probouzet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 bylo by super kdyby se Applu podařilo něco utajit a zítra by přišel s nějakým wau efektem. Snad jen iWatch pokud je představí o tšh se moc nepsalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Jo, kdyby představil uplně nějakej jinej iphone to by byl boom. Upřímně dle těch videí mi tam spousta věcí nesedí, proste pro Apple vůbec neseděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Jo jo, stačí si vzpomenout na uvedení 4S - Číňani už měli roztočené linky na "jako pětky" a Steve řekl NE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Tak že by fakt U2 byli?http://9to5mac.com/2014/09/08/despite-denial-from-band-u2-still-set-to-perform-at-apple-event-tomorrow-says-new-york-times/ Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Moty-hele kéž by,ale nezdá se mi to...i když ...kdyby tam hodili live novej song,tak by to byla dvojnásobná pecka Upraveno 9. září 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Jsou pozvání i designéři, U2 a další... Vypadá to, že by mohlo být představeno něco dost zásadního! Snad to tak bude a Apple si udělá z toho konceptu iPhone 6 legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se