Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

patriknapr-tak Bose by mohla bejt dobra volba,mam v obejvaku jejich system na filmy a hraje to slusne.<br /><br />Bedjasson-tak na avmanii ty repraky Krator pekne sepsuli:-(

Koukal jsem na ně v Paladiu v basysu a nechal si je i pustit a myslím ,že jako osobní audio dost dobrý. Já měl od nich dva typy repra a vždy naprostá spokojenost. O těhle docích od bose přemýšlím už dlouho. A nebýt té ceny, tak už je mám doma. Myslím, že s bosem chybu neuděláš. Obzvlášť když už máš jeden kousek doma.

Odesláno

panedge - zkusil bych Audioengine A2 - http://www.positronix.cz/audioengine-2-a2 a recenze http://recenze.puschpull.org/audioengine_a2/index.php - male, snadno prenosne, vyborne hrajici a za rozumny prachy, kdyz bude treba dokoupis za 9k S8 subwoofer a mas sestavu na cesty, ktera te nezklame - vyber cerna i bila barva podle iZarizeni :) Myslim, ze tyhle repraky te prijemne prekvapi.

Odesláno

Malo by to nyt pre vsetko a vypne to uplne vsetky notifikacie

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

nejak mi hlava nebere, ze to co funguje na kazdym androidu, nejde pomoci nejake aplikace na iphone. Kdyz mam 5 postovnich uctu poruznu, tak ten co jde pres exchange chci nastavit na stahovani od-do a zbytek nic....klidne by se dal nastavit v aplikaci treti strany, to neva, ale nic jsem nenasel...

Myslim ze TouchDown by to do budoucna mel umet, ale stoji 18 Euraku...

Odesláno

nejak mi hlava nebere, ze to co funguje na kazdym androidu, nejde pomoci nejake aplikace na iphone. Kdyz mam 5 postovnich uctu poruznu, tak ten co jde pres exchange chci nastavit na stahovani od-do a zbytek nic....klidne by se dal nastavit v aplikaci treti strany, to neva, ale nic jsem nenasel...

Nevim, mozna je to tim, ze to moc lidi nepotrebuje, tak to nevyvijeli :-)

Ja mam automaticky "nerusit" od-do a zadny maily mi nepipaj..

Odesláno

Tak jsem přešel z Mac Mini Snow Leopard Core2Duo na Lion i5 a je to příjemná změna. Vždycky jsem hotovej z té migrace (již druhé) kdy člověk zapne záložní jednotku a SW Time Machine, stiksne jedno tlačítko a za 2 hodiny jsou v čistém OSX všechny původní data (250GB) a vše funguje bez chyby, včetně SW. To se může Windowsům jenom zdát....

Odesláno

Ja Apple vzdycky povazoval za znacku pro ?trouby?, ipod jsem si koupil jenom pro to, ze na trhu zadnej jinej (krom irever x5, ale ten uz byl v tu dobu dost za zenitem) trochu pouzitelnej hardiskovej prehravac nebyl. Iphone sem si taky vlastne poridil jenom pro to, ze o nem kazdej basnil a teda pravda dispej a fotak byl taky silnej argument. No a od ty doby uz v tom jedu, ipad pro zenu  a prcka, ipad mini pro me a je mi jasny, ze mac je jenom otazkou casu :D

Odesláno

Minulý týden mě dostal synátor, velký zastánce Android, že už ho se.re to kopírování Google iPhone funkcionalit a objednává iPhone, chce prostě originál.....

Odesláno

Presne tak, podpisy, offici  a par programku, ktery bezej jenom pod woknama?. ja si navic zvyknul (a mohu jenom doporucit) pracovat na dvou monitorech, kdy jeden mam na vysku, tak aby se mi na nej vesla cela A4. Mac tohle asi taky zvladne taky, ale nedko mi rikal ze celkem s problemama.

Odesláno

Ahoj pánové,

prosím Vás o pomoc. Včera jsem dodělal nějaké poslední úpravy ve wordovském souboru. Mám verzi Office 2011. Při otevření souboru se mi zobrazí chybové hlášení "Word cannot open a docx file because its larger that 32 megabytes?"

Přečetl jsem mnohé návody, ale výsledek nula. Obecně se radí 

1) změnit příponu souboru z docx na zip

2) zip rozbalit

3) v rozbalené struktuře ve složce media odstranit veliké obrázky

4) zpětně zazipovat soubor

5) přejmenovat zpět příponu na docx

Vše výše uvedené jsem provedl. Opět jsem se pokusil otevřít soubor, ale zobrazilo se chybové hlášení, kde jsem dal Yes nahradit chybějící obrázky nějakými zástupnými znaky a pak ještě jedna hláška, že chybí nějaké xml a soubor se mi neotevřel... :-( Nevíte co dělat? Nemáte náhodou zkušenost s iWork? MOC PROSIM o radu jsem zoufaly.

Odesláno

Ahoj pánové,

prosím Vás o pomoc. Včera jsem dodělal nějaké poslední úpravy ve wordovském souboru. Mám verzi Office 2011. Při otevření souboru se mi zobrazí chybové hlášení "Word cannot open a docx file because its larger that 32 megabytes?"

2) zip rozbalit

Vše výše uvedené jsem provedl. Opět jsem se pokusil otevřít soubor, ale zobrazilo se chybové hlášení, kde jsem dal Yes nahradit chybějící obrázky nějakými zástupnými znaky a pak ještě jedna hláška, že chybí nějaké xml a soubor se mi neotevřel... :-( Nevíte co dělat? Nemáte náhodou zkušenost s iWork? MOC PROSIM o radu jsem zoufaly.

Ahoj,zkoušel si online konverzi?Jestli ne,tak třeba www.zamzar.com :)

Odesláno

Ahoj pánové,

2) zip rozbalit

Co to zkusit nahrat do google docs?

Odesláno

Minulý týden mě dostal synátor, velký zastánce Android, že už ho se.re to kopírování Google iPhone funkcionalit a objednává iPhone, chce prostě originál.....

Ono s tím Androidem vs Apple to není tak jednoduché, hlavně tedy u telefonů. Poměrně hodně dlouho jsem používal iPhone, ale vyměnil jsem ho za Galaxy S3. Závěr asi po půl roce pro mně je takovej, že iPhone má stabilnějsí, rychlejší systém s jednodušším nastavením, ale pro mne už je ten displej u iPhone prostě malej, sice mne rozčiluje občasné zpomalení a sem tam pád aplikace (ne že by se mi to u iPhone nikdy nestalo, ale četnost byla výrazně nižší) ale prostě ten velký display mi vše vynahradí.

Odesláno

Já to pochopil před 6 lety. Jediné co v OSX občas zlobí je Office od Microsoft :)

:-D presne tak, pod to se podepisuju.

Kdysi jsem to koupil a hlasilo mi to, ze potrebuju aktualizaci, ovsem pak to psalo, ze to nejde.

Po dlouhych minutach na heplince US MS (v ČR nechapali), jsem pochopil, ze musim manualne nahrat predminulou aktualizaci, aby mi sla ta minula. No neuveritelny..

Odesláno

Mám iPhone 4 a vesele jsem mimo jiné jel i net a MMS. Minulý týden se převedla pouze platba (číslo bylo soukromé a teď mi ho platí šéf) a začaly problémy - nezobrazovalo se moje číslo volaným ale to jsem dokázal nastavit sám. Nejde mi ale i net a MMS a s tím jsem sám nehnul. Volal jsem teď na O2 a po HODINĚ vytáčení a různých přepojování mi řekli, že je nastavení v pořádku a že se mi buď rozbyl iPhone a nebo poškodila karta. Tu jsem nevyndaval, telefon mi nikde nespadl, vše kromě uvedeného jede a ten člověk mi pořád mlel, že u nich chyba není a že se mám objednat na prodejnu O2 ke "guru", který na mě bude mít čas někdy v dubnu nejdříve...

Sakra nevíte pls někdo, v čem by mohl být problém? Kromě plátce (majitele?) karty se nic neměnilo, karta zůstala pořád v telefonu, žádné nastavení jsem neměnil...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...