Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..no já nevím, Hasňo. Ze mě se stal jabkař proto, že mne nebaví furt na něco čekat s Wokny a WinMobile. Porovnání MacBook a HP (oboje v podobné konfiguraci) mám bohužel denně. Android na HTC jsem měl pravda jen 14 dní paralelně s iOS na iPhone (obě zařízení kupovány zároveň). V přímém porovnání HTC+Android neuspěl. Svůj první iPhone mám už 4 roky a za celou dobu jsem udělal 3-4 restarty. To železo mají myslím solidní. Věř, že jsem první PDA měl už dost dávno - ACER N35 a prošel už kus cesty. Na marketing se.ru a prázdno v palici asi mám, no. Určitě vzhledem k výplatě.

Hezky řečeno. Já jsem si chtěl vyzkoušet různé mobilní systémy, abych o každém mohl říci osobní názor. Prošel jsem od starého symbianu, iOS, androida a staré BB. Teďka mám 2 roky Windows Phone a jediné proč ho stále mám je jeho neprodejnost. Štve mě, že mi po půl roce od koupě nového zařízení ukončili možnost přejít na nový WP8. Jen co bude možnost, přejdu po 4 letech zpět k Applu. Ty telefony alespoň maj podporu a neztrácejí tolik na ceně.

Odesláno

Taktez, windows mobile me neuspokojil vubec. Androidich telefonu jsem vystridal x a nakonec jsem dosel k ios ktereho sedlam uz nekolik let a spokojene. Presel jsem doma i na mac os a zadna stiznost. Radeji budu ovce nez pouzivat neco co mi moc nevyhovuje.

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Taktez, windows mobile me neuspokojil vubec. Androidich telefonu jsem vystridal x a nakonec jsem dosel k ios ktereho sedlam uz nekolik let a spokojene. Presel jsem doma i na mac os a zadna stiznost. Radeji budu ovce nez pouzivat neco co mi moc nevyhovuje.

Absolutní souhlas. Mám to stejně.

Odesláno

Tak ja neviem, ma ten apple asi nema rad ze iP 5 musim restartovat raz do mesiaca minimalne?

..no já nevím, Hasňo. Ze mě se stal jabkař proto, že mne nebaví furt na něco čekat s Wokny a WinMobile. Porovnání MacBook a HP (oboje v podobné konfiguraci) mám bohužel denně. Android na HTC jsem měl pravda jen 14 dní paralelně s iOS na iPhone (obě zařízení kupovány zároveň). V přímém porovnání HTC+Android neuspěl. Svůj první iPhone mám už 4 roky a za celou dobu jsem udělal 3-4 restarty.....

ad volania zdarma: ahaa, tak preto tolko ludi vo Svedsku "telefonuje"  z videom...

Odesláno

tak ode dneska si prazdny palice budou moci jednoduse mezi sebou volat nezavisle na operatorovi.ull[/url]

si to trochu nepochopil. Prázdný palice jsou ti co sedí týden před obchodem aby si koupili novej iphone kterej má lepší foťák. K tomu volání, v čem je to jiný nez Viber?
Odesláno

si to trochu nepochopil. Prázdný palice jsou ti co sedí týden před obchodem aby si koupili novej iphone kterej má lepší foťák. K tomu volání, v čem je to jiný nez Viber?

nepotrebujes Viber :]
Odesláno

Já nechci začínat žádný flame, mám nakonec doma Ipad a Galaxy S4, ale jako telefon bych mít iOS nemohl z jednoduchých důvodů:

1) Neumí widgety, přičemž bez Agenda widget a Pure Messengeru si nedovedu už telefon vůbec představit

2) Proč musím pro psaní čárky přepínat na druhou klávesnici?

3) Proč klávesnice neumí Swype?

4) Proč třeba nejde vyhledávat rovnou z adresového řádku prohlížeče?

Nevím, proč se pořád řeší stabilita, mě S4 vytuhl za půl roku snad jednou, i kdyby to ale mělo být dvakrát měsíčně, tak na klávesnici píšu Xkrát denně...

Odesláno

Tak pro lidi co maj neomezeny minuty na volani a naopak omezenej objem dat (coz je pri dnesni strukture nabizenych tarifu asi docela bezny) to neni zrovna revolucni prinos... :)

btw, nemuzu nikde najit na jaky pristroje se da 7 instalovat? S ip4 jsem uz asi out...?

Odesláno (upraveno)

akorát že u iPhone stačí být na wifi a můžeš volat zdarma i mezistátně.

EDIT: IOS je na iP4 a vyšší /iPad 2 a vyšší + mini/ Touch 5

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Jabkovisti, nebudte tak vztahovacni. SCIFI to samozrejme pochopil spravne. Myslel jsem, ze je jasne, ze prazdyma palicema jsem pocastoval ty, co stoji deset dnu pred obchodem, aby si mohli koupit "novy" iPhone.

Jinak iPhone ma manzelka, neda na nej dopustit, ale co s nim mam docineni ja, tak zasnu, jak je to users unfriendly software i hardware (mapy, hledani, klavesnice, tlacitko zpet, vysuvna horni lista,...) Ovsem zasadni pro me je velikost displeje a to mi uplne staci k okamzite diskvalifikaci toho strojku. Ale ja tyhle komunikatory proste pouzivam jinak, nez treba moje zena.

Odesláno

jako ve vsem, co dela apple - rychlejsi, jednodussi.

face time sam pozna, zda-li ma protejsek iphone

chápu že má apple všechno nejlepší ale trochu objektivnosti by neuškodila. vážně ti přijde lepší volat zadarmo jen těm co mají iphone než volat úplně všem co mají viber třeba i na androidu? něco mi uniká asi

Odesláno

Zdarec Norku, dá se to napsat ale i opačně, proč se furt do jablek ser.e.te (porovnáváte, hodnotíte)...Těším se na panáka s tebou, příští rok chci jet do Finska, tak bych po cestě zpět mohl projet kolem...Papa

No to ma vice duvodu. Treba proto, ze gadgety vseho me bavi a zajimaji, jsem proste hracicka. Taky proto, ze se zajmem sleduji, co se deje v druhem tabore, jsem duse otevrena, kdyby se tam objevilo neco fajneho, hned bych to zkusil, nejsem zadny fanaticky androidar, ktereho nic jineho nezajima a vubec se nestara o okolni svet. To davaji ostentativne najevo hlavne uzivatele Jabka. No a taky me nenecha klidnym, kdzy nekdo tvrdi kraviny. Treba o stabilite, nebo ze 3,5 palcovy displej je tak akorat a vetsi je hovadina.

Jinak jsi kdykoliv vitan. Muzes si tu s manzelkou zanotovat o iPhonech. :-) Dan za vstup do hradu jsou dve lahve dobreho cerveneho.

Odesláno

Nejsem žádný fanatický jabkař, naopak, nejraději bych neměl vůbec nic, nestíhám sledovat ani ten jeden tábor. Od jisté doby jsem pochopil, že život je jinde

Vsak ja nerikam, ze to je zivot. Jenom me proste gadgety bavi.

a stačí mi něco stabilního, co funguje

Presne tak. Proto mam Android. Tohle proste neni argument, oba systemy jsou stabilni a funguji.

aniž bych se v tom musel vrtat, flashování ROMek už mám dávno za sebou,

To jsem udelal jednou v davne historii, abych si to zkusil. Android flashout a upravi jde, to je pozitivum. Dela to nicmene pouze zlomek uzivatelu.

jsem konzument

Vsak ja taky. Delat z lidi, co nemaji Jabko, nejake uhrovate blazny, zo kazdy den flashuji ROMky, nejde jim o uzivatelsky komfort a jen se vrtaji v pristroji, je mantra, ktera je uz jen smesna. Nicmene je to nejpouzivanejsi zaklinadlo k slepemu odmitnuti cehokoliv jineho. "Ja hlavne chci, aby to fungovalo, nechce se mi prehravat system a furt se v tom vrtat." Achjo.

a jabka mi vyhovují...

Jo, pohoda.

žena má starou Nokii s hardware tlačítky-s tou to asi rozebírat nebudeme.

Myslel jsem svoji zenu. :-)

Stabilní kravinu jsem nechytil. Mě 3,5" stačí, kdybych si mohl vybrat iPh s 3,5" nebo větší, beru 3,5", mám malé ruce.

No, ok, jak rikam, kazdy to ocividne pouzivame k necemu jinemu.

Červené sebou nepotáhnu, ale domácí kořku určitě.

No, dobre, vytahnu sve zasoby. V tvrdem ja jsem monoteista. Pouze Single malt z Islay.

Kua, tak nevím jestli nejsem Persona non grata!

:-) Bez obav. Androidisti jsou duse otevrene a demokraticke. :-)

Odesláno

chápu že má apple všechno nejlepší ale trochu objektivnosti by neuškodila. vážně ti přijde lepší volat zadarmo jen těm co mají iphone než volat úplně všem co mají viber třeba i na androidu? něco mi uniká asi

Tak to by mě zajímalo, jestli bude procentuelně víc spojení iPhone/iPhone než iPhone/cokoliv + Viber. Já ve svém okolí nevím o nikom, kdo by tu aplikaci používal, zato vím o dost lidech, co mají iPhone. 

Ale výhoda je myslím zřejmá - můžeš využít tento "benefit" aniž bys cokoliv instaloval, kdekoliv se registroval, cokoliv řešil. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...