Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemyslím. Myslím ale, že těch, co čekají na větší iPhone, jako na smilování, jsou miliony. Můj první Note mi během měsíce změnil návyky a náhled na phablety. Osobní zkušenost je nejlepší. Vždy samozřejmě budou uživatelé, kteří budou chtít malý mobil, to je jasné, pohoda jazz.

Odesláno

Je pravda ze populace starne, takze nejakou logiku to ma, ale stejne bych chtel +- stavajici rozmer, hlavne ale lepsi baterku!

Odesláno

Teoreticky ,když představej ty dva rozměry 4,7 a 5,5 tak budu fakt na vážkách jakej vybrat.Koupím si menší a za měsíc budu litovat,že jsem si měl koupit ještě větší,člověk si na to zvykne...no uvidíme v úterý :)

Odesláno

Taky netoužím po větším iPhone, blbě se to ovládá jednou rukou a na čtení internetu mám iPad. Pokud ten design fakt vypadá jako Samsung, tak tomu dali teda korunu :(

Odesláno

Mam 4s a prijde mi majej. Zena ma 5ku a ta mi prijde akorat. Vetsi bych ani nechtel. To jen abych pridal svuj nazor. Nechci se s nikym hadat, ani nikoho presvedcivat, ze tak to je pro vsechny spravne.

Odesláno (upraveno)

V Americe jsou již několik dní první fanoušci před prodejnou

iphone6campers.jpg

Upraveno uživatelem Ondras_CZ
Návštěvník dabelM
Odesláno

Démon iPhonebundus nebude probuzen, ale chronobundus se začne pomalu probouzet...

Odesláno (upraveno)

Moty-hele kéž by,ale nezdá se mi to...i když ...kdyby tam hodili live novej song,tak by to byla dvojnásobná pecka

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Jsou pozvání i designéři, U2 a další... Vypadá to, že by mohlo být představeno něco dost zásadního! Snad to tak bude a Apple si udělá z toho konceptu iPhone 6 legraci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...