Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na iPhone 6 NENÍ na displeji safír, jen sklo s povrchovou úpravou (jedno jak "dramaticky" ji marketing-boys pojmenují).

Není pokud vím dokonce ani na většině představených jabkohodinek, které v současném provedení beztak nemůžou na trh.

2YPO: Taky věřím že starým MBP by ta kudla prošla jak nic - jen mi připadlo přizdisráčské, že machometán ten übermesser opatrně píchnul akorát do plastiku, aby si prokrýlepána nepoškodil čep a nevyrobil škrábaneček na draze opískovaném povrchu...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

iPhone 6

iPhone 6 (16 GB) ? 699 eur

iPhone 6 (64 GB) ? 799 eur

iPhone 6 (128 GB) ? 899 eur

iPhone 6 Plus (16 GB) ? 799 eur

iPhone 6 Plus (64 GB) ? 899 eur

iPhone 6 Plus (128 GB) ? 999 eur

Upraveno uživatelem jovani
Odesláno

Zda se, že odpor k velkým mobilům a odmítnutí velkého iPhone je jenom nějaká místní, lokální anomálie.

http://m.idnes.cz/clanek.A140912_212139_iphone_hro.idn

Tak to, že se to prodávat bude, tak to je bylo jasné. Stejně tak, že se budou prodávat i hodinky. Je to Apple. Ten svoje zboží umí prodat.Za poslední dobu si nevybavuju produkt od Applu, který by nějak v prodejních číslech uplně vyhoře. Ale také to, že jsou uživatelé, kterým tento rozměr již nevyhovuje je také fakt.

Odesláno

Tak to, že se to prodávat bude, tak to je bylo jasné. Stejně tak, že se budou prodávat i hodinky. Je to Apple. Ten svoje zboží umí prodat.Za poslední dobu si nevybavuju produkt od Applu, který by nějak v prodejních číslech uplně vyhoře. Ale také to, že jsou uživatelé, kterým tento rozměr již nevyhovuje je také fakt.

Dle mého třeba iPhone 5C byl propadák.

Odesláno (upraveno)

Nechcem tu flejmovat ale dnes som na toto natrafil a pobavilo. (Edit: zmazany double, people postoval o stranku skor) Myslim ze to je jasne kazdemu kto 5 pohromade ze na hw poli im usiel vlak (technologicka spicka je davno niekto iny). Navyse jobsova idea dokonaleho produktu ktory bude chciet kazdy, ani u telefonov ani u pocitacov nefunguje. Pomaly tie hracky srobuju do kategorie luxusneho lajfstajlu, myslim ze aj tie personalne vymeny od jobsovej smrti s tym suvisia.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Panove, poprosim o radu. Koupil jsem novy kus iPad mini Retina /ofiko CZ distribuce/ a hned druhy den jsme valili do Italie, takze vybaleni a vytvoreni/aktivace uctu iCloud a Apple ID jsme udelali az na italske WiFi. Potud vse OK... ted po navratu do CR je ale porad vetsina aplikaci mixnuta a menu je italskoanglicke, ikdyz u narodnich voleb je nastavena CZ lokalizace. X-krat jsme udelali obnoveni nastaveni, pak nova instalace aplikaci a porad tam je ta italstina. Asi byla chyba, ze se tablet aktivoval tam a ne v CZ. Navic se obcas sekne otaceni displaye a kdyz ma i lowendovy Android chycenou WiFi, tak iPad jen dokola hleda a hleda a pak napise, ze se nelze pripojit. Volal jsem na Apple podporu, hodinu to nastavoval dle instrukci a stejne zadna zmena. Pak mne poslali jeste navody s odkazy v mailu, jak to vyresit, ale je to porad to same. Asi poputujeme na reklamacku, nebo zna nekdo nejaky trik, jak to vyresit? Je to vubec prvni Apple pod strechou a par veci je tam dobre vymyslenych, ale celkovy dojem je zatim rozpacity. Ta reklamace bude tusim dost zdlouhava /asi nevyhnutelna/, tak si rikam, jestli se da nejak otestovat/proverit, zda je ten nas kousek vubec v poradku. A jeste dotaz ohledne bluetooth. Defaultne je pry nastaven jen pro pripojeni klavesnice, skuchatek, repro, apod. a pokud chci treba propojit s Android zarizenim /nebo obyc. starym mobilem SonyEricsson/, tak musim stahnout nejakou aplikaci na AppleStore. Netusitem jak se ta aplikce jmenuje? Predem diky za rady, Petr

Odesláno

to peter77 : vítej do klubu :)  to jsou jen první věci, které na začátku začínáš zjišťovat o apple...bude to pokračovat dál a bude to ještě horší. Já vše jablíčkové předal dceři, protože na práci se to nehodí a nervy na to nemám.  Tak držím pěsti, ať máš větší výdrž a nadšení a jinak když mám neřešitelný problém, vždy zde zcela spolehlivě poradí Radek 124.

• Dát hlas 1
Návštěvník YPO
Odesláno

to peter77 : vítej do klubu :)  to jsou jen první věci, které na začátku začínáš zjišťovat o apple...bude to pokračovat dál a bude to ještě horší. Já vše jablíčkové předal dceři, protože na práci se to nehodí a nervy na to nemám.  Tak držím pěsti, ať máš větší výdrž a nadšení a jinak když mám neřešitelný problém, vždy zde zcela spolehlivě poradí Radek 124.

to sou teda děsný žvásty

Odesláno

to sou teda děsný žvásty

sorry, to nejsou žvásty, ale vlastní zážitek a zkušenost. Přece nemusí (a  logicky ani nemůže) vyhovovat všechno všem, nebo snad ano?

Návštěvník YPO
Odesláno

sorry, to nejsou žvásty, ale vlastní zážitek a zkušenost. Přece nemusí (a  logicky ani nemůže) vyhovovat všechno všem, nebo snad ano?

noa proč nám cpeš své osobní pocity ? co bude horší ? co bude pokračovat dál ?...... tvoje nasranost na přístroj ? ...... OK ...to je tvůj boj....... je to prostě přístroj, kterej se může vykurvit stejně jako pračka, kafemlejnek, nebo vibrátor ..... přístroj ... chápeš ? ;) .....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...