moco Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Máte tip na nějaké dobré ochranné sklo na 5SE za dobré peníze? Upraveno 16. června 2017 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 http://www.spigen.co.uk/cell-phone/apple-iphone/iphone-se/iphone-se-screen-protector-glas-tr-slim-hd.html posílají i k nám, mám ho přes rok, přijde mně, že olefobní vrstvu to má lepší než originální sklo (mám od nich i kryt a je taky dobrej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Šel jsem do prodejny telefonů u nás před Tescem, řekl ze chci sklo na SE, zaplatil 400,--, doma nalepil (na to ze jsem kopyto, tak naprosto výborně a bez chybičky) a je to. Jen některý skla zasahují daleko do hrany a když mas třeba kryt tak muže sklo odloupavat. Někde jsem viděl ze někdo dela s krajema mírně zaoblenyma a tam by to mělo být asi OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Už jsem to sem někdy psal....Já na ajfouny i na ajpedy kupuju skla na Ali pod 1$, a fungujou supr. Páč sem nemehlo, tak už se párkrát potvrdilo, že gravitace funguje, a nic... Pro příklad... https://www.aliexpress.com/item/3-pcs-lot-0-3mm-Tempered-Glass-for-iPhone-6-4-7-9H-Hard-2-5D/32308822732.html?spm=2114.13010608.0.0.AS7IGo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Mate nekdo zkusenost s tímto pouzdrem? Je to spolehlive? Jde mi o foceni pod vodou. Nebo doporuceni na neco overeneho? Dekuji. http://m.sunnysoft.cz/zbozi/049PCA-010/catalyst-vodotesne-pouzdro-na-iphone-5-5s-se-cerne.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Aktualizace iTunes. Počítačový analfabet (já) neví, co s tím. Poradíte?Resil jsem to same. Nakonec uspesne, ale uz nevim jak. Myslim ze jsem musel neco smazat/odinstalovat. Mrkni do nastaveni, odebrat programy, myslim ze tam je nejaky apple updater nebo neco takoveho, ale fakt uz nevim. Ja jak jsem nevedel, tak jsem nakonec odinstaloval cele itunes a stahnul nove a furt to psalo tu chybu. Az jako uplne posledni vec jsem smazal nejaky ten updater nebo co a bylo to ok. Ale snad si to precte i nekdo, kdo to vi jiste a poradi...proto to tu pisu, aby to nezapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Mate nekdo zkusenost s tímto pouzdrem? Je to spolehlive? Jde mi o foceni pod vodou. Nebo doporuceni na neco overeneho? Dekuji. http://m.sunnysoft.cz/zbozi/049PCA-010/catalyst-vodotesne-pouzdro-na-iphone-5-5s-se-cerne.htmlKurnik Aldo ty jedes...D pryc, BB pryc a poridil jsi Jabko? Recenze na to pouzdro jsou slusne, ale zatim ho mam taky jen "ve vyberu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 BB je skoda, ale bohuzel, odesel na onen svet, respektive...funguje, ale blbe, maji ho decka na hrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Decka si ho jeste uzijou az hamba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Ahoj. Kryt catalyst mam na svem 5se a je perfektni. Ja ho mam nastalo (i kvuli padum atd.) a obcas si druha strana pri hovoru stezuje ze me hur slysi, ale to je jedinne co muzu tomuto krytu vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Mate nekdo zkusenost s tímto pouzdrem? Je to spolehlive? Jde mi o foceni pod vodou. Nebo doporuceni na neco overeneho? Dekuji. http://m.sunnysoft.cz/zbozi/049PCA-010/catalyst-vodotesne-pouzdro-na-iphone-5-5s-se-cerne.html Catalyst je OK, případně mrkni ještě na Lifeproof, cena podobná a je prověřený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 ATOM: Tak ještě aktualizace, právě jsem objednal nové pouzdro na svůj iphone 6S a to právě od Lifeproof - model Fre, takže ti pak můžu i podat přímé reference, dostane jistě slušně zabrat. Stejné pouzdro se dělá i pro SE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Kamarád ho má na 5S, modrý. Nosí ho na telefonu pořád, protože je zahradník a furt mu telefon padá - byli jsme spolu na skalách ve Španělsku a tam mu několikrát spadl, takže byl fakt rád že ho má, protože je to dost masivní. Ten telefon to zvětší enormě, vypadá pak jak nějaký ten CAT nebo podobně.Jenom už ho nemá vodotěsný protože ty krytky co tam jsou se mu postupem času (nevim za jak dlouho od koupi) utrhly nebo odchlíply takže je musel utrhnout - už tam neseděly prostě. A už tam taky neměl to sklo co tam je vepředu. Měl to už prostě jako bumper a to splní to pouzdro výborně, do vody bych s nim asi nešel - déšť by měl být ok. Upraveno 20. června 2017 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Jako bumper můžu vřele doporučit Spigen Ultra Hybrid. Na mém plusku sedí výborně. Jediné mínus je, že nelze použít to zakulacené sklo na celej displej, ale jen to klasické, které kryje jen přední rovnou plochu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Kamarád ho má na 5S, modrý. Nosí ho na telefonu pořád, protože je zahradník a furt mu telefon padá - byli jsme spolu na skalách ve Španělsku a tam mu několikrát spadl, takže byl fakt rád že ho má, protože je to dost masivní. Ten telefon to zvětší enormě, vypadá pak jak nějaký ten CAT nebo podobně.Jenom už ho nemá vodotěsný protože ty krytky co tam jsou se mu postupem času (nevim za jak dlouho od koupi) utrhly nebo odchlíply takže je musel utrhnout - už tam neseděly prostě. A už tam taky neměl to sklo co tam je vepředu. Měl to už prostě jako bumper a to splní to pouzdro výborně, do vody bych s nim asi nešel - déšť by měl být ok. Vodu by měl bez problémů zvládat, respektive nějaké to cachtání, samozřejmě za předpokladu, že už z něj není bumper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Vodu by měl bez problémů zvládat, respektive nějaké to cachtání, samozřejmě za předpokladu, že už z něj není bumper To ono bude bych řekl, prvních pár měsíců než se dojebou ty gumové krytky. Ze zkušenosti vim, že je to jen otázka času. Měl jsem je na "úžasným outdoor vodotěsnym prachotěsnym a bůhvícoještě" Samsungu jeidný co mi zbylo byly 2 rozmazaný fotky z bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 prosím o radu, na vsech zarizenich (macbook,ipad,iphone) kde pouzivam stejne apple id na me uz cca tri dny vyskakuje hlaska k zadani hesla k icloudu, zacalo se to dit sve volne z niceho nic a vubec netusim jak se toho zbavit.predem diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 No tak zadej to heslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Asi zas hoši "zvyšují zabezpečení" iCloudu (místo hesla si zařízení pamatuje jenom token, který se tím pádem musí obnovit) - každopádně na každém zařízení by to mělo stačit jenom jednou. Teda do příští aktualizace iOS/iCloudu/certifikátů, holt cena za život online... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se