redd Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Zlatý Klas (Anděl), Kolkovna Olympia (Újezd), Malostranská beseda (Malostranské náměstí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Pánové, kamarádi z Prahy. Jsem velký milec Pilsneru Urquellu a jelikož bydlím v černé díře, tak minimálně jednou za rok vyrážím s kemy na PU tour do toho našeho města měst a výjezd už je coby dup. Vloni se to celkem povedlo, kapánek jsem připravil trasu a dobré to bylo. Moudra o pivnicích jsem čerpal z ofiko webu plzeňského pivovaru. Nějaký nástin trasy už mám, ale přivítám postřehy místních, kam ještě zajít na dobrou hladinku. Takže už jsem byl nebo mám v plánu: U Zlatého Tygra, U Hrocha, U Karolina, U Parlamentu, U Pinkasů, Jelínkova plzeňská pivnice, Konvikt. Za tipy díky. marosh, ředitel zájezdu Polské widle v Praze Zkus U Veverky http://www.uveverky.com/ Dost lidí si tam pochvaluje pivo, jídlo je taky velmi slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Demínka, Lokál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 U mě je to jasný...Nošovice sou za humny, takže sem "odkojený" Radegastem. Poslední dobou mi chutná v hospodách Plzeňský Prazdroj a doma si obvykle ujíždím na černém Kozlu z Velkých Popovic.Příležitosně se nebráním Velvetovi a Hoegardenu...Na cestách se snažím ochutnávat "místní svinstva", mrzí mě, že sem zatím neměl možnost ochutnat nějaké belgické speciály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Pánové z Prahy děkuji za nové tipy, pokuď čas a stav alkoholu v těle dovolí, tak se do některé z nabízených hospod dovalím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1primakluk11 Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Nevím zda to tady je, ale pivo Postřižiňák za akční cenu 2,9 Kč raději nezkoušejte, koupil jsem dvě na zkoušku a vážně se to nedalo pít. Jinak za mě Gambrinus. Letos v Dánsku jsem byl na návštěvě v pivovaru Carlsberg a pivo vážně moc dobré. I Monstrům se tam líbilo Na můj ksicht nejste zvědaví, tak jsem ho dal pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Teď jsem týden "jel" v Peroni, Castello. Dobrý. Oni severní Italové jsou stejně více méně takoví Němci (tedi, ti tam samozřejmě žijí) a "jihoRakušané".http://www.birracastello.it/main.htmhttp://www.peroni.it/home.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 @1primakluk11 - Já jsem slavný kodaňský pivovar navštívil loni, bylo to príma. Závěrečná ochutnávka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Jinak včera při fotbalu jsem okusil etiopské pivo Harar Beer. No....jak bych to popsal...........................už si ho nekoupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Na můj ksicht nejste zvědaví, tak jsem ho dal pryč Já jsem, bo jsi mi koukal na můj profil, tak ať vím na koho si mám dávat pozor . A dneska jdu s klukem na piwo, budeme vybírat mezi Radegastem, Svijanama a Janáčkem..možná to budou všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 @1primakluk11 - Já jsem slavný kodaňský pivovar navštívil loni, bylo to príma. Závěrečná ochutnávka: Super fotka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1primakluk11 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 @1primakluk11 - Já jsem slavný kodaňský pivovar navštívil loni, bylo to príma. Závěrečná ochutnávka: Když to tak zreviduji, tak ten pivovar mi chybí nejvíce, protože v květnu tam byla taková neskutečná zima, že příští návštěvu bych nepodnikl už nikdy jindy než v srpnu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1primakluk11 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Já jsem, bo jsi mi koukal na můj profil, tak ať vím na koho si mám dávat pozor . A dneska jdu s klukem na piwo, budeme vybírat mezi Radegastem, Svijanama a Janáčkem..možná to budou všechny Tak mrkni na můj a ksicht už uvidíš no a kdybych nebydlel tak daleko, tak bych si to pivko dal taky s Váma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Tak mrkni na můj a ksicht už uvidíš no a kdybych nebydlel tak daleko, tak bych si to pivko dal taky s Váma Byl by jsi vítán, no včera jsme se vykašlali na Svijany a Janáčky a jeli jsme jenom v Radkovi..bylo jich, jářku, požehnaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Včera jsem ochutnal Kance a fakt paráda. Nefiltrovaný pivo, úžasná chuť, prostě lahoda. http://www.pivovarzamberk.wz.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Tak jsem si koupil Svijanský kvasničák a nebýt té ceny (149 za litrový džbánek v dárkové krabici) tak to nemá chybu. Dobrý plný pivo v krásný barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 (upraveno) Dnes teda jako nic ekstra, hoši, no ale venku horko, je to blízko a fakt točenej má tady u nás vedle říz. Tak jsme s kolegou doktorem seděli, seděli, seděli a seděli, na lístku plůtek... edit překlepy... asi toho bylo víc... Upraveno 4. července 2010 uživatelem X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standastanda Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Plzeňský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 PlzeňskýMožná rekord v reinkarnaci vlákna. Ať nejsem off-topic, tak já už relativně dlouho oblibuju Beskydský pivovárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Možná rekord v reinkarnaci vlákna. Ať nejsem off-topic, tak já už relativně dlouho oblibuju Beskydský pivovárek.To je v Ostravici? Pokud ano, tak tam jsem měl pár pěkných zážitků... Hlavně pak ta cesta zpět na chatu.Jinak nedám dopustit na dobře natočenou Holbu 12tku. Upraveno 10. února 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se