Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Pánové, kamarádi z Prahy.

Jsem velký milec Pilsneru Urquellu a jelikož bydlím v černé díře, tak minimálně jednou za rok vyrážím s kemy na PU tour do toho našeho města měst a výjezd už je coby dup.

Vloni se to celkem povedlo, kapánek jsem připravil trasu a dobré to bylo. Moudra o pivnicích jsem čerpal z ofiko webu plzeňského pivovaru.

Nějaký nástin trasy už mám, ale přivítám postřehy místních, kam ještě zajít na dobrou hladinku.

Takže už jsem byl nebo mám v plánu:

U Zlatého Tygra, U Hrocha, U Karolina, U Parlamentu, U Pinkasů, Jelínkova plzeňská pivnice, Konvikt.

Za tipy díky.

marosh, ředitel zájezdu Polské widle v Praze

Zkus U Veverky

http://www.uveverky.com/

Dost lidí si tam pochvaluje pivo, jídlo je taky velmi slušný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě je to jasný...Nošovice sou za humny, takže sem "odkojený" Radegastem. Poslední dobou mi chutná v hospodách Plzeňský Prazdroj a doma si obvykle ujíždím na černém Kozlu z Velkých Popovic.

Příležitosně se nebráním Velvetovi a Hoegardenu...

Na cestách se snažím ochutnávat "místní svinstva", mrzí mě, že sem zatím neměl možnost ochutnat nějaké belgické speciály...

Odkaz ke komentáři

Nevím zda to tady je, ale pivo Postřižiňák za akční cenu 2,9 Kč raději nezkoušejte, koupil jsem dvě na zkoušku a vážně se to nedalo pít. Jinak za mě Gambrinus. Letos v Dánsku jsem byl na návštěvě v pivovaru Carlsberg a pivo vážně moc dobré. I Monstrům se tam líbilo :cheers: Na můj ksicht nejste zvědaví, tak jsem ho dal pryč :whistle:

post-10347-12777559123.jpg

post-10347-127775592347.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď jsem týden "jel" v Peroni, Castello. Dobrý. Oni severní Italové jsou stejně více méně takoví Němci (tedi, ti tam samozřejmě žijí) a "jihoRakušané".

http://www.birracastello.it/main.htm

http://www.peroni.it/home.html

Odkaz ke komentáři

Na můj ksicht nejste zvědaví, tak jsem ho dal pryč :whistle:

Já jsem, bo jsi mi koukal na můj profil, tak ať vím na koho si mám dávat pozor :bag: . A dneska jdu s klukem na piwo, budeme vybírat mezi Radegastem, Svijanama a Janáčkem..možná to budou všechny :cheers:
Odkaz ke komentáři

@1primakluk11 - Já jsem slavný kodaňský pivovar navštívil loni, bylo to príma. Závěrečná ochutnávka:

post-3194-1277898375,33.jpg

Když to tak zreviduji, tak ten pivovar mi chybí nejvíce, protože v květnu tam byla taková neskutečná zima, že příští návštěvu bych nepodnikl už nikdy jindy než v srpnu :sad01_anim:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Já jsem, bo jsi mi koukal na můj profil, tak ať vím na koho si mám dávat pozor :bag: . A dneska jdu s klukem na piwo, budeme vybírat mezi Radegastem, Svijanama a Janáčkem..možná to budou všechny :cheers:

Tak mrkni na můj a ksicht už uvidíš :sick01: no a kdybych nebydlel tak daleko, tak bych si to pivko dal taky s Váma :cheers:

Odkaz ke komentáři

Tak mrkni na můj a ksicht už uvidíš :sick01: no a kdybych nebydlel tak daleko, tak bych si to pivko dal taky s Váma :cheers:

Byl by jsi vítán, no včera jsme se vykašlali na Svijany a Janáčky a jeli jsme jenom v Radkovi..bylo jich, jářku, požehnaně... ;)
Odkaz ke komentáři

Dnes teda jako nic ekstra, hoši, no ale venku horko, je to blízko a fakt točenej má tady u nás vedle říz. Tak jsme s kolegou doktorem seděli, seděli, seděli a seděli, na lístku plůtek... :whistle:

edit překlepy... asi toho bylo víc... :)

post-523-1278269753,52.jpg

Upraveno uživatelem X-Bob
Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Možná rekord v reinkarnaci vlákna. :)

Ať nejsem off-topic, tak já už relativně dlouho oblibuju Beskydský pivovárek.

To je v Ostravici? Pokud ano, tak tam jsem měl pár pěkných zážitků... Hlavně pak ta cesta zpět na chatu.

Jinak nedám dopustit na dobře natočenou Holbu 12tku.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...