warann Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Jsem mel normalne pocit, ze je patek vecer. Ale prej ne. To je tak kdyz mas Plzenku 30m od kanclu. 1 1
bandicoot Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna @warann znam moc dobře, kdykoliv si zajdu na jedno a pokec v poledne k Pinkasům, když jdu okolo v bežný všední den
nickolas Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Jo jo, to jsem taky onehdá zašel na obídek do plzeňské a dal si jedno na chuť. Doprdele to sedlo, to bylo taaak dobrý. Měl jsem hodně co dělat abych odešel!
Beet Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Kodaň v Carlsberg salónku. Ta IPA byla celkem pitelná.
warann Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Tak my se sem stehovali nedávno, takže to je pro mě takový novum. No, raději asi budu muset přesedlat na malý .... ale dobrý to bylo, ne že ne.
bandicoot Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Byl jste někdo tady? Silver Taps - #1 pivní restaurace Instáč maj vytuněnej mraky piv na čepu, tvrděj že 10 kaček za decku ale v nápojáku a na dveřích Staráč... Nicméně toho jejich týpka znam, ten chvíli pomáhal klukům u nás rozjet Kamenice. Jako pro mě to neni, buď se válim na výčepu nebo mám rád donášku (proto chodim do Hamburku a ne ke Kohoutům), ale zajímalo by mě, jakej je to koncept a jestli cílej na cizáky nebo našince.
xbraj19 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) To vypadá, že budou čepovat piva ze skupiny Staropramenu (i podle toho IG), nic moc zajímavého. Upraveno 16. dubna uživatelem xbraj19 1
warann Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Tak jeste kratky podvecerni cyklovylet se zenou. Tocej to tady tak vselijak, ale co uz. 1
Zdenek1307 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Dnes vyjimecne doma... a hlavne ne to zelene 1
petr.73 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Regent. Poslední co jsem přivezl ze služebky z Třeboně
warann Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Sobotni vejlet. Kousek lodi, obed, cca 16 km pesmo a zpet zase lodi. Parada.
Zdenek1307 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna (upraveno) Tohle je pry pivo, ale chutna jak radler. Ale mě to je po těch 15 km asi jedno Upraveno 20. dubna uživatelem Zdenek1307 1
M.K. Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna O víkendu Zhůřák, od nich mi taky moc chutná... 2
African Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Ovšem výborná pifka mají ti bratři Nepálští 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se