Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

me na S7 edge vadil presne ten edge. kdyz telefon blbe chytnes, uz to na ten dotek reaguje, kdyz nekomu podavas, at se pdoiva na fotku, zas se to nekam prepne, blbe se mi to drzelo za jizdy v jedny ruce, malo to tendenci ruzne klouzat.. G6 je cihla, drzi se paradne v ruce, displej je fakt pekne roztazenej, ctecka otisku prstu funguje bezvadne, pomer stran 2:1 me taky bavi..

Je pravda, že ty náhodné stisky jsem měl i já, teď na S8 plus je to eliminované navíc když je vhodné pouzdro tak úchop je parádní. Já bych se jen u LG bál SW :-) Jediný telefon který by pro mě z LG byl akceptovatelný by byl LG V30, který má konečně OLED displej nad ním si nepřemýšlel ?

Odesláno

Ja cekal, co Xko, a jak sem to videl, tak sem objednal G6. Popravde sem chtel G6 od ty doby, co ho dal vodafone za 16,2, uz sem ho aji vobjednaval, ale nesel vyzvednout na prodejne, jen postou, a me se zrovna nejak nechtelo, tak sem to nepotvrdil. O tom Vecku sem vubec neuvazoval, tohle ma displej napohodu.

Odesláno

Dneska jsem si omylem utopil mobil ve sklenici vody (zase), když jsem ráno pokládal budík, a poslepu ho umístil...

Nechce se mi za tel. dávat víc než 3.500 (strop 4.000), beru to jako spotřebku - ale zase po česku - co nejvíc za co nejmíň.

Chvilku jsem to všudemožně pročítal, a vypadlo mi Xiaomi Redmi 4X. 5 palců snad přežiju, raději bych 4,5 - 4,7, ale nejblíž tomu je samsung za nějakých 7-8 tisíc, což nepřekousnu. Nějaké jiné tipy?? Díky moc. 

Odesláno (upraveno)

To s tou českou distribucí a nakonfigurování telefonu tak, aby správně fungoval je asi tak pravděpodobné, jako kdyby Rolex konfiguroval hodinky pro ČR, aby odpovídali českému času. :) Je to nesmysl a AD se pouze snaží za každou cenu lidem vštípit, že ty telefony jsou jiné, horší. Pokud člověk nakoupí u velkého prodejce, tak má jistotu dvouleté záruky jako u každého jiného telefonu.

Takže software je ve všech zemích totožný včetně českého jazyka? A co se týká záruky, sám jsem byl svědkem když kamarád utřel nedávno s Nokií, kterou dělá v dnešní době pouze Arváto a kteří odepsali že telefon není vedený v systému mezinárodní záruky a musí být opraven v zemi zakoupení. Takže ti nevěřím, ale je to samozřejmě každého volba co si kde koupí.

Já už objednal zx1 a teď už měsíc improvizovat, teď jsem třeba vyfasoval nějaké Prestigio, ďábelské stvoření s kterým asi budu pouze telefonovat , no aspoň se odreaguji :-) Sony se naštěstí zálohuje do počítače i s mrtvým displejem, asi to vytunili, protože bez potvrzení na displeji to ještě nedávno nešlo. Díky bohu za aktualizace :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

A proc by nebyl software stejný? Stahnes si google play a je vyreseno... Je uz jen na "vyrobci" aplikace do jakeho jazyka to lokalizuje... Muzes si popripade stahnout instalacku bůhví odkud a sam nainstalovat...

I telefony kupovane pres alixpres bezne obsahuji predinstalovanou cestinu... Samo reklamovat telefon z aliexpresu je utopie... Ale nez se xiaomi rozsirilo kupoval sem pres prodejce v cr, telefon nemel nic co by vypovidalo o tom ze by byl vyraben pro cr... Naky oficialni navod, proste papir vytisknuty doma kde byly zakladni pokyny... Po roce jsem reklamoval u prodejce vadny displej, za mesic prisel telefon ze servisu, faktura na zarucni opravu a vyreseno...

Pokud nas zapnuto zalohovani, telefon se sam zalohuje pri zapnutí internetu, mam Z2 a nic nepotvrzuji

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Dneska jsem si omylem utopil mobil ve sklenici vody (zase), když jsem ráno pokládal budík, a poslepu ho umístil...

Nechce se mi za tel. dávat víc než 3.500 (strop 4.000), beru to jako spotřebku - ale zase po česku - co nejvíc za co nejmíň.

Chvilku jsem to všudemožně pročítal, a vypadlo mi Xiaomi Redmi 4X. 5 palců snad přežiju, raději bych 4,5 - 4,7, ale nejblíž tomu je samsung za nějakých 7-8 tisíc, což nepřekousnu. Nějaké jiné tipy?? Díky moc. 

Taky bych asi vybíral to Redmi, kolega ho koupil manželce a je s tím nadmíru spokojený. Pokud to bereš jako spotřebák tak dobrá volba. I když možná v tvém případě bych se díval na voděodolný mobil :))

Odesláno

Redmi 4x má 5,5" ale směle do něj. Řešil jsem to samý nedávno a za ty prachy super

5,5" ma Note, 4x je 5"... Sam jsem do rodiny kupoval Note... Je o 1 cm vetsi, ale vetsi vykon, 64 gb pamet a 4 gb ram... Rozdil v cene oproti mensi 4x s 32/3 gb byl 1000 kc

Odesláno

Afričane, Ty prostě už chceš novýho soňáka, že jo? Proto na něj házíš kladivo. Jaks to tady četl...

Celý den byl na pizdu od samého rána, v devět telefon že čtyřicetpět roků kamarád právě ťuká na nebeskou bránu, v deset táta že ho mám vyzvednout protože boural v autě, v jednu jsem si málem uříznul palec, ve dvě přišlo vadné zboží které jsem se pokusil kladivem opravit, přitom se praštil do nohy a tak jsem tu dvoukilovou svini hodil na ponk kde ležel můj telefon.... Hm, vyzvedl jsem kluka ve školce, sedli na autobus a jen tak dvě hodiny jezdili a koukali okolo, super, to mi strašně pomohlo :-) No a teď tady chlastam, protože ten den byl docela dlouhý .....

Odesláno

Takže software je ve všech zemích totožný včetně českého jazyka? A co se týká záruky, sám jsem byl svědkem když kamarád utřel nedávno s Nokií, kterou dělá v dnešní době pouze Arváto a kteří odepsali že telefon není vedený v systému mezinárodní záruky a musí být opraven v zemi zakoupení. Takže ti nevěřím, ale je to samozřejmě každého volba co si kde koupí.

Já už objednal zx1 a teď už měsíc improvizovat, teď jsem třeba vyfasoval nějaké Prestigio, ďábelské stvoření s kterým asi budu pouze telefonovat , no aspoň se odreaguji :-) Sony se naštěstí zálohuje do počítače i s mrtvým displejem, asi to vytunili, protože bez potvrzení na displeji to ještě nedávno nešlo. Díky bohu za aktualizace :-)

Samozřejmě, že se najdou výjimky. 90% androidích telefonů mají češtinu přestože je koupíš kdekoliv v EU. Jediné HTC si chrání své trhy a jednotlivé jazyky z telefonů odstraňuje. Takže často telefon HTC koupený v Polsku nebo v Německu češtinu nemá. Takže na tvoji otázku - ano software je totožný. Mluvíme o čistých telefonech. Ne o brandovaných mobilech, které prodávají operátoři a nechávají si je upravovat. Často teda spíš nahrávat balast nepotřebných aplikací. Záruka je jiný příběh. Místní zastoupení se snaží chránit svůj trh a shazují "šedivky" jako něco zlého. Tebe jako zákazníka nezajímá jestli ti autorizovaný servis telefon přijme nebo ne. Záruku můžeš uplatnit u prodejce, který má 30 dní na to, aby ti vyhověl. Pokud to nestihne, musí nákup refundovat.

Co se LG týče - teď nám přišla LG G6+ => https://www.czc.cz/lg-g6-128gb-zlata/221636/produkt

A co jsem měl možnost zkusit, tak LG V30 je pecka. Ještě neznám cenu pro ČR, ale ten telefon mě zaujal mnohem víc jak nový Note8.

Odesláno

5,5" ma Note, 4x je 5"... Sam jsem do rodiny kupoval Note... Je o 1 cm vetsi, ale vetsi vykon, 64 gb pamet a 4 gb ram... Rozdil v cene oproti mensi 4x s 32/3 gb byl 1000 kc

ajo, máš pravdu.. Mám ten note 4 ;)
Odesláno

Pomalu zahajuji výběr telefonu. Mám 4 roky LG G2, stále je v pohodě, ale přestává stíhat. Tenkrát to byl neobvyklý telefon s tlačítky na zádech, ale risknul jsem to a mohu říct, že to je zatím můj nejlepší telefon a budu se s ním loučit těžko. Nepřekonatelná byla tehdy výdrž 4 dny při střídmém používání.. Ale všechno jednou končí. Začínám se poohlížet po novém telefonu, určitě to musí být vyšší třída, cena kolem 15.000,-. Nechci nic skleněného, nechci zakřivený displej, bezdrátové dobíjení vítáno, ale není podmínkou. Chci kvalitní foťák a  vysoký výkon, na velikosti nezáleží, úhlopříčka kolem 5,5", vyšší výdrž. Mám rád kryty a pouzdra, rád je střídám, vč. outdoorových, takže něco, co nabízí dost příslušenství. Chci něco, co koupím v běžné obchodní síti, nejlépe Datart, Electroworld, Alza (rád nakupuji v kamenných prodejnách poblíž, i kvůli reklamacím)... Koukal jsem na LG G6, P10, Samsung S7 (má ho přítelkyně), Sony Xperia XZ Premium, na každém mi něco vadí, ale nic není dokonalé... Poradíte? Díky.  

Odesláno

Vyzkoušej si je třebas v tom Datartu, jak ti bude vyhovovat tebou vybraný telefon, dneska cpou hodně skleněný záda, ale to se dá eliminovat jakýmkoliv lepším pouzdrem. Já osobně bych šel do S7 je to výborný telefon se skvělým displejem, velmi dobrým foťákem a koneckonců i tím bezdrátovým nabíjením ( na které se dá nechutně zvyknout ) :)  Pouzder taky na něj seženeš hromady. Ale co člověk to názor :)

Odesláno

Ok, díky za reference, objednal jsem 4x, a jsem teda zvědav, co soudruzi umí..

Taky bych asi vybíral to Redmi, kolega ho koupil manželce a je s tím nadmíru spokojený. Pokud to bereš jako spotřebák tak dobrá volba. I když možná v tvém případě bych se díval na voděodolný mobil :))

Problém řeší těch 5 palců... to mi do skleničky snad nezapluje :D

Odesláno

Teď jsem porovnával parametry. Psal jsem, že nechci zaoblený displej, což vylučuje třeba Galaxy S8, pokud bych si chtěl připlatit. Ale překvapilo mne jedno hodnocení, které dalo S8 a LG G6 stejná procenta, při mnohem nižší ceně G6. Galaxy S7 má přítelkyně, bezdrátové nabíjení je skvělé, ale jinak mne ten mobil víc nezaujal. Zatím bych asi nejvíc uvažoval o G6. Mohu poprosit majitele o subjektivní zhodnocení, klady ale prosím i zápory, resp. co vám vadí? Díky 

Odesláno

Teď jsem porovnával parametry. Psal jsem, že nechci zaoblený displej, což vylučuje třeba Galaxy S8, pokud bych si chtěl připlatit. Ale překvapilo mne jedno hodnocení, které dalo S8 a LG G6 stejná procenta, při mnohem nižší ceně G6. Galaxy S7 má přítelkyně, bezdrátové nabíjení je skvělé, ale jinak mne ten mobil víc nezaujal. Zatím bych asi nejvíc uvažoval o G6. Mohu poprosit majitele o subjektivní zhodnocení, klady ale prosím i zápory, resp. co vám vadí? Díky 

zapory:

kvuli tomu, ze ma malo zaobleny bocni steny, tak pusobi tak masivne. 

na samsungu G7 sem mel slozku aplikace, kde sem mel vsechny pohromade, a na plose sem mel jen par dulezitejch. to se mi tady nedari. 

nekery appky maj prej problem s rozlisenim 18:9, ja to zatim nikde nezpozoroval

usb-c, takze zase novy nabijecky

klady:

18:9 displej me bavi

vydrz pres den pri intenzivnim pouzivani

padne do ruky

dobrej fotak

za ty love nema konkurenci

Odesláno

Berbatow - na Honor 9 jsem koukal, ale má skleněná záda a křehkost je mu i vytýkána v recenzi. Takže bych musel mít odolný kryt, protože často provozujeme outdoorové aktivity. Výdrž a výkon je asi v pohodě, výdrž možná i lepší než u G6, ale přestože je G6 jen o milimetr vyšší a širší, má o 0,55"větší úhlopříčku, to je 14 milimetrů! S LG G2 jsem si zvykl na malé okraje, G2 v tom byl v té době rekordman a široké okraje mi prostě vadí. Kromě toho chci jít do trochu větší úhlopříčky než mám dnes.

Sibirnaya - díky. Prosím Tě, a co výkon, rychlost systému, citlivost GPS, síla mobilního signálu...? K těmhle věcem (kromě výkonu a rychlosti) byly kdysi u G2 připomínky a částečně oprávněné. Malá zaoblenost mi nevadí, naopak, lépe mi to padne do ruky a mám "masivní" věci rád. USB-C je problém, ale časem na to přejdou všichni, tak si nepomůžeme. Výdrž je bohužel průměrná, 3-4 dny u G2 už jsou minulostí. Trochu mi vadí absence bezdrátového nabíjení, teď ho sice nemám taky, ale štve mne, jak Dáša vždycky jen pohodí svůj Galaxy S7 na ten kulatý "heliport" a je to... LG G2 za ty love určitě neměl konkurenci, jakou má za podobné peníze konkurenci G6 nevím, ale určitě bude dobrý, navíc se mi celkem líbí. 

Nemám tuhle metodu rád, ale co počkat na LG G7, který má mít údajně procesor Qualcomm Snapdragon 845, Android 8 Oreo, bezdrátové nabíjení, 4000 mAh baterku, ještě vyšší rozlišení apod.? Ale představen má být až v lednu či únoru, u nás bude odhadem v březnu/dubnu a cenu odhaduji možná i přes 20 tisíc, protože to prý má být konkurent Galaxy S9 a to bych za mobil dát nechtěl. Také nevím, jestli se mi bude chtít čekat, nevím, protože na G2 mi už bohužel nefunguje pár věcí, které starší Android nepodporuje... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...