walter10 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 8 minutami, jovani napsal: Realme 6 8/128 GB Mimochodem, už je dostupná i novější verze Realme 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Je to asi o zvyku, ale já tu čtečku na zádech třeba nedávám. Často mi telefon leží na stole, když ho odemykám a sbírat ho do ruky je u mě nekomfort, stejně tak lovit ji prstem na zádech, když většinou držím telefon tak, že u čtečky prst nemám. Takže ve předu nebo v displeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 "Realme 6 for its better camera, similar battery life, and the extra splash-resistance" ') Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Co to s tím má společného? Na čtečce na zádech mi vadí, že ji nevidím a prstem musím rejdit po zádech, což mě neba. Zlatej Samsung, kde ťápnu na displej a je hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 30 minutami, krtenek napsal: Mě by to nevadilo. Nicméně od jara vybírám mobil, ale ještě sem nic nevybral. Po třech měsících s Huawei P30 Pro 8/256 GB nelituju, že jsem do něj šel, po všech stránkách naprostá spokojenost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 4 hodinami, Liqid napsal: Pixel je fajn, jen by nemusel mít tu předpotopní čtečku na zádech... No já měl před tím Sony a zvykl si na čtečku v tlačítku. Tak jsem nad Pixelem dlouho váhal. Ale zvykl jsem si i na to. Čtečka je rychlá, ale nutno říct, že bez obalu na mobilu se špatně hledá. S obalem je to výrazně jednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) Tak nakonec nic, uz mam vyreseno. Nicmene ten pixel 4a me stale tise laka, uvidime jestli to vydrzi az do doby, nez mi zdechne stary IP Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak asi nemam vyreseno, povedlo se nam synchronizovat moodle s google kalendarem, to je vpohode. Ale potrebuju aby se nam ty udalosti, ktery se z moodle propisujou do google, propsali i z google do iphonu. Jde to vubec nastavit? Vse co do google zadam ja se v klidu vsude propise, ale co tam zada moodle, zustava pouze v google. A stahovat do iphona dalsi appku s kalendarem se mi dvakrat nechce. Sorry za spam, predchozi prispevek uz nesel editovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Jen si tipnu: Moodle asi používá vlastní kalendář. Máš ho v iPhone zapnutý, aby se synchronizoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 On se mi po přidání do googlu, v iphone ani další nezobrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak vyreseno, staci v nastaveni kalendare pridat odebirany kalendar z odkazem z moodle a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 tak rodicom som objednal Realme 6, verzia 8/128 GB. v cene 200€ myslim si ze dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 hmmm, blbne tapatalk ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 su doma:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 My zůstáváme věrni, Ježíšek bude ve znamení souny Já svůj chtěl až příští rok, ale jelikož jsem si uvědomil, že mi dá manželka čouda, tak jsem to musel něják doladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Hezky pekne. Proc ne, kdyz vam to sedi. Ja se stale jeste nerozhoupal jestli samsunga, japko, nebo pixela. Asi to fakt budu resit operativne az uplne vypne to co mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 35 minutami, Pepino777 napsal: Hezky pekne. Proc ne, kdyz vam to sedi. Ja se stale jeste nerozhoupal jestli samsunga, japko, nebo pixela. Asi to fakt budu resit operativne az uplne vypne to co mam. No uvidíme jak ty protažený displeje, je to trochu loterie, ale na druhou stranu mám rád jít trochu mimo mainstream a zkusit trochu experimentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Tu desítku dvojku taky koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimi Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Samsung S20 FE 5GMáte někdo zkušenosti? Přemýšlím že bych do něj šel po nepovedené anabázi s S10ePřípadně ještě Xiaomi Mi 10T pro 5GNechci tam mít ty interní nástavby od Samsungu, snad už tam toho bude méně. Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 V pondělí budu objednávat pro paní Oneplus 8T...co jsem tak poslední dva týdny projížděl recenze, tak v té cenové relaci vychází asi nejlépe... Sám jsem na něho zvědavý. https://www.huramobil.cz/recenze-oneplus-8t--strci-spoustu-konkurence-do-kapsy!/blog-811/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se