kuncák7 Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Zdravím, otravuju ještě 1x- mohl by mi někdo stručně poradit ohledně iPhone? Jaký je rozdíl mezi iPhone 8,9, 10? Mimo procesoru- velikost? A uměl by někdo doporučit koupi- kde ( nejlépe Praha). Nevyznám se a není to pro mě. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 před 8 minutami, kuncák7 napsal: Zdravím, otravuju ještě 1x- mohl by mi někdo stručně poradit ohledně iPhone? Jaký je rozdíl mezi iPhone 8,9, 10? Mimo procesoru- velikost? A uměl by někdo doporučit koupi- kde ( nejlépe Praha). Nevyznám se a není to pro mě. Diky To je dost dulezita informace pro koho;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 před 8 minutami, Alex77 napsal: To je dost dulezita informace pro koho;-) Mladá paní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Zdravím, otravuju ještě 1x- mohl by mi někdo stručně poradit ohledně iPhone? Jaký je rozdíl mezi iPhone 8,9, 10? Mimo procesoru- velikost? A uměl by někdo doporučit koupi- kde ( nejlépe Praha). Nevyznám se a není to pro mě. DikyTechnicky údaje a porovnání si vygooglis snadno, třeba https://www.etuo.cz/blog/iphone-8-vs-iphone-x-ktery-z-nich-je-lepsi/844https://support.apple.com/cs-cz/HT201296Za sebe - pár starších iPhone mi leželo donedávna v šuplíku (7,8) a už bych to nechtěl, pomalý a přehřívání.Od X výš je displej s výřezem a face ID (ověření ksichtem). Záleží na budgetu, Xko asi nebude úplně mimo, sam bych šel asi do 11pro nebo nová 12 mini pokud by chtěla menší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 před 16 minutami, ragu napsal: Technicky údaje a porovnání si vygooglis snadno, třeba https://www.etuo.cz/blog/iphone-8-vs-iphone-x-ktery-z-nich-je-lepsi/844 https://support.apple.com/cs-cz/HT201296 Za sebe - pár starších iPhone mi leželo donedávna v šuplíku (7,8) a už bych to nechtěl, pomalý a přehřívání. Od X výš je displej s výřezem a face ID (ověření ksichtem). Záleží na budgetu, Xko asi nebude úplně mimo, sam bych šel asi do 11pro nebo nová 12 mini pokud by chtěla menší. 11pro urcite!12 mini je fajn ale vydrz baterie bida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teret Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Pokud je budget nižší , tak iPhone SE 2020 také není k zahození., pokud nevadí retro design. Má to stejně střeva jako řada IPhone 11 až na displej a foťák. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Pánové, moc děkuji, kouknu na to. V Iphonech se vyznám ještě o mnoho mín než v telefonech všeobecně. Opravdu děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted June 16, 2021 Report Share Posted June 16, 2021 Snad Ti to pomůže takhle (připomnělo mi to, že jsem po návratu z vandru ještě tlf nevyčistil ) Obaly neměním, nicméně občas čistím tlf a z obalu jej vyndám a nijak se to s folií nepere. A v reálu to vypadá mnohem lépe u mna takto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 před 16 hodinami, jovani napsal: u mna takto ... Nekompatibilní kryt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teret Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 Kryt prostě tlačí na sklo - takže vyměnit jedno nebo druhé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 no, neviem ci spravna cesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepyczek Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 Kolegové, u mé Motoroly One Vision odešel mikrofon, a tak vybírám něco nového. Jde mi o výdrž baterie, slušné fotky, a aby to bylo svižné. Chci se vejít do +-5 000 Kč. Doporučíte mi něco? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 Co nějaké POCO ? https://mobilni-telefony.heureka.cz/poco-x3-6gb-64gb/#recenze Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepyczek Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 @bohus76: Díky za tip. Strávil jsem tím celé včerejší odpoledne a nakonec objednal Redmi Note 10, tak uvidíme :-). Snad budu spokojený... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Já sám mám Redmi Note 5 a spokojenost ( zatím). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 11pro urcite!12 mini je fajn ale vydrz baterie bida. Jsem ok i s 11 normal. A ip 8 je v pohode , ale asi bych v tomhle designu sel do se 2020Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 V 7. 1. 2020 v 18:12, Bert napsal: Experti, je tu někdo s praktickou zkušeností s Blackview 9700 PRO? Já, věčný ničitel mobilů měl 6000, teď mám 8000. S oběma spokojenost. Uvažuji nad upgrade. Berte, pořídil jsi nakonec Blackview 9700 PRO? Můžeš prosím napsat zkušenosti? Máš případně nějakou alternativu? Hledám něco pro barbara do max. rozměru 150-160 mm délky (větší lámu v kapse). Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Nakonec jsem koupil 9900. Totální spokojenost. Upgrade plánuji koncem tohoto roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Co máš v merku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Asi zase BV. Tak nějak mi ta značka vyhovuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts