lukas.78 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ten Honor 9 je opravdu pecka, ted má přijít ještě verze s větší pamětí i RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Tak siwi, taky už si přešel na číňana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Tak siwi, taky už si přešel na číňana... Už je to tak. Původně jsem hledal v osvědčených vodách HTC. Jenže do 10 tisíc nějak nebylo na výběr. A víc za telefon fakt nedám. Tak jsem chvíli sbíral odvahu a zatím to vypadá, že se to vyplatilo. Opravdu nemám důvod ke stížnostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelda88 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Nějak nám nechci dělat reklamu, ale pro členy chronomagu sleva 10% na příslušenství v Huaweistore OC Quadrio. Nebo pěkný dárek k telefonu. Stačí mi napsat SZ. Jinak umím udělat i zajímavou nabídku na Ičo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Prosím o radu. Jestli se mi nepodaří opravit svůj BB, v což moc nevěřím, budu muset koupit novej telefon. Cena do 4,5k...5k max. Chci android, LTE, uhlopříčku 5 - 5,5" dobrej foťák. nechci dual sim, no a aby to běhalo svižně. Je něco na výběr? Díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Prosím o radu. Jestli se mi nepodaří opravit svůj BB, v což moc nevěřím, budu muset koupit novej telefon. Cena do 4,5k...5k max. Chci android, LTE, uhlopříčku 5 - 5,5" dobrej foťák. nechci dual sim, no a aby to běhalo svižně. Je něco na výběr? Díky....Mně to všechno příjde jako vyhozená investice... Nechceš raději Alcatel za 400 Kč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 no, to asi ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 no, to asi ne :-DMyslel jsem to s ohledem na riziko pádu a ztráty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Takovéhle požadavky na telefon se tu vyskytují docela často. Zkus si požadované parametry zadat do filtru třeba na Alze a vybírej z toho, co ti vyleze. Nic moc jinýho ti tu asi neporadíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Gustaf: neni nic Gusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Frostie: jo, tak to bude lepsi bejt bez mobilu :-Dtakze nakej xiaomi redmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Litr si přidej a jdi do Samsung Galaxy Xcover 4, něco málo vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 A voz ho na kole na levým boku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 zatim to vypada, ze deska bude ok, tak snad to bude jen kryt a sklo...dioda normalne blika pod tim rozjebanym sklem. takovy svetylko na konci tunelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Kluci, co tohle Xiaomi? https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-3GB-32GB.htmlCenu bych měl bez daně Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 já myslím , že to šaomi je v pohodě , stejně je to tak na půl roku maximálně než si zase usteleš.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elis Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Já mám to xiaomi (ne global verzi) od listopadu přibližně a šlape pořád skvěle. Už jsem to někde psal - jen hodně klouže, čímž se zvyšuje riziko pádu, pokud tedy nebude v nějakém obalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Teď jsem našel ještě verzi prime. Ta je stejná, jen ma 5" display. Jj, klouzou jako prase. Žena má redmi 3 a musel jsem ji koupit silikonovy pouzdro. Taky ji pořád padal Effe, to je taky fakt...na půl roku to bude dobrý asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 To je asi nějaká nová moda , co mám Honor 8 tak ho zvedám ze země , sklouzne i z relativně rovné plochy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Asi jo. Ted mam zapujcenej samsung ato je nymlich to samý. Když ho beru do ruky,pokaždé vyklouzne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se