Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Tak siwi, taky už si přešel na číňana...

Už je to tak. Původně jsem hledal v osvědčených vodách HTC. Jenže do 10 tisíc nějak nebylo na výběr. A víc za telefon fakt nedám. Tak jsem chvíli sbíral odvahu a zatím to vypadá, že se to vyplatilo. Opravdu nemám důvod ke stížnostem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Prosím o radu. Jestli se mi nepodaří opravit svůj BB, v což moc nevěřím, budu muset koupit novej telefon. Cena do 4,5k...5k max. Chci android, LTE, uhlopříčku 5 - 5,5" dobrej foťák. nechci dual sim, no a aby to běhalo svižně. Je něco na výběr? Díky....

Odkaz ke komentáři

Prosím o radu. Jestli se mi nepodaří opravit svůj BB, v což moc nevěřím, budu muset koupit novej telefon. Cena do 4,5k...5k max. Chci android, LTE, uhlopříčku 5 - 5,5" dobrej foťák. nechci dual sim, no a aby to běhalo svižně. Je něco na výběr? Díky....

Mně to všechno příjde jako vyhozená investice... :)  Nechceš raději Alcatel za 400 Kč?

Odkaz ke komentáři

Takovéhle požadavky na telefon se tu vyskytují docela často. Zkus si požadované parametry zadat do filtru třeba na Alze a vybírej z toho, co ti vyleze. Nic moc jinýho ti tu asi neporadíme.

Odkaz ke komentáři

Gustaf: neni nic Gusto :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...