Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

ahoj

O pár stránek dál jsem byl rozhodnutý pro Samsung A3,ale něco jsem pročetl a je tam trochu problém s čtečkou otisků prstů,baterie nelze vyndat. Proto jsem hledal ještě dál a docela bych dal i Moto G5. Co vy na to? Do 5" foun. Sony X compakt je předražený(i ten Samsung) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej se na Honor 8 premium, je sice lehce přes 5, ale to ani nepoznáš. Čistej Android to nemá, ale to nebude mít ani Samsung, Motorola atd. Zato dostaneš upgrade na Android 8 (což u ty A3 myslím není) a seženeš ho za 8 000, což na poměr cena/výkon nemá moc konkurenci. Sám ho mám už přes rok a koupil jsem ho i přítelkyni.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Pozor na dvě věci. Honor, Huawei, xiaomi nemají ip 68 což třeba já oceňuji, a další jestli používáš endomondo tak Huawei a Honor ho vypinaji a doteď to nikdo kloudne neřeší. Čímž jsou tyhle mobily mimo hru.

díky +1

tu Nokii jsem také zvažoval,ale opravdu max. 5" raději méně.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Jestli byl ip68 požadavek tak ok, pro mě je to celkem k ničemu, telefon padá, prší na něj a všechno ok, to mi stačí :)

Ad Endomondo, teď na to koukám a je to fakt, naštěstí to nepoužívám takže mi to nevadí. Pro dobro ostatních doufám, že to vyřeší v dalším upgrade. Ten telefon je jinak super.

Odkaz ke komentáři

Jestli byl ip68 požadavek tak ok, pro mě je to celkem k ničemu, telefon padá, prší na něj a všechno ok, to mi stačí :)

Ad Endomondo, teď na to koukám a je to fakt, naštěstí to nepoužívám takže mi to nevadí. Pro dobro ostatních doufám, že to vyřeší v dalším upgrade. Ten telefon je jinak super.

Máš pravdu nedávno jsem se s Huawei vykoupal a tel. přežil, ale chodím pod stan a na běžky, nesnáším nějaký obaly apod. Takže dlouho jsem měl vodotěsný xperie. Ale teď nemálo zajímavosti nabídku.
Odkaz ke komentáři

Aby to nevypinalo aplikace běžící na pozadí typu endomondo , to se dá nastavit v menu baterie a úspora. Prostě povolit a jede to

Máš vlastní zkušenost? Na jakém telefonu? Protože na p9 lite 2016 tenhle postup nepomůže. Řeší to už rok v podstatě bez úspěchu uživatele Huawei a Honor na všech fórech. Je to problém nástavby EMUI. I přes nastavení a zákaz vypínání si sama killuje nejen Endomondo ale i runtastic, spprttracker atd. Nejsnazsi řešení pořídit jiný tel. nebo experimentovat s trackery.
Odkaz ke komentáři

Kandidáti

Sony X Compact .... drahé a ty prachy nedám

Samsung A3..... méně drahé byl bych ochotný

Moto G5.... rozumná cena nemám problém

Já si myslím, že sis vybral. Jestli Ti stačí 16 gb paměti (protože ne vždy jde přesouvat na kartu) tak není co řešit. Koupil bych nějakou sedivku - koukám že se vejde do 4tis. Zde bych pak neřešil reputaci prodejce atd protože rozdíl je až 2tis.
Odkaz ke komentáři

Kandidáti

Sony X Compact .... drahé a ty prachy nedám

Samsung A3..... méně drahé byl bych ochotný

Moto G5.... rozumná cena nemám problém

Pokud by dostačovalo těch 16 gb, tak by byla moje volba toto: https://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy-a3-2017-a320f/specifikace/#section

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...