koroner Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Aha, středověké zvykové právo chceš uplatňovat na internetovým fóru. Hoši trošku nadhledu prosím. Třeba si uvědomit jak funguje a nefunguje tapatalk a když si ho třeba nainstaluju nově, tak si nevsimnu. Omlouvám se, že jsem pohoršil místní šlechtu. Už se to nebude opakovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ahojO pár stránek dál jsem byl rozhodnutý pro Samsung A3,ale něco jsem pročetl a je tam trochu problém s čtečkou otisků prstů,baterie nelze vyndat. Proto jsem hledal ještě dál a docela bych dal i Moto G5. Co vy na to? Do 5" foun. Sony X compakt je předražený(i ten Samsung) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ahoj, budu se asi opakovat - ale aktuálně mám A3 a Redmi 4x. A3 stála cca 2,5x tolik, 4x jde v akci kolem 3.200 - doporučil bych na ní aspoň mrknout. Baterka sice na pevno, ale 4100 mAh, čtečka mi funguje rychle.. jen nemá IP68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Mrknu,ale to XIAOMI nějak nemusím. Čistý android bych upřednostnil,tady je nějaká nástavba ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Mrkni na Xiaomi A1, cisty android (7.1), aktualizace kazdy mesic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 to už je lopata do 5" se to dá spočítat na prstech jedné ruky a ten max 5 tipalec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Podívej se na Honor 8 premium, je sice lehce přes 5, ale to ani nepoznáš. Čistej Android to nemá, ale to nebude mít ani Samsung, Motorola atd. Zato dostaneš upgrade na Android 8 (což u ty A3 myslím není) a seženeš ho za 8 000, což na poměr cena/výkon nemá moc konkurenci. Sám ho mám už přes rok a koupil jsem ho i přítelkyni. Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Samsung asi ne,ale Motorola ano ten Android,mrknu na Honor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Pozor na dvě věci. Honor, Huawei, xiaomi nemají ip 68 což třeba já oceňuji, a další jestli používáš endomondo tak Huawei a Honor ho vypinaji a doteď to nikdo kloudne neřeší. Čímž jsou tyhle mobily mimo hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Nokia 5, čistý droid, displej 5.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Pozor na dvě věci. Honor, Huawei, xiaomi nemají ip 68 což třeba já oceňuji, a další jestli používáš endomondo tak Huawei a Honor ho vypinaji a doteď to nikdo kloudne neřeší. Čímž jsou tyhle mobily mimo hru.díky +1tu Nokii jsem také zvažoval,ale opravdu max. 5" raději méně. Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Jestli byl ip68 požadavek tak ok, pro mě je to celkem k ničemu, telefon padá, prší na něj a všechno ok, to mi stačí Ad Endomondo, teď na to koukám a je to fakt, naštěstí to nepoužívám takže mi to nevadí. Pro dobro ostatních doufám, že to vyřeší v dalším upgrade. Ten telefon je jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 dotaz,začíná me celej iPhon stvat a přemýšlím o Samsungu udělal někdo takovou výměnu a pokud ano tak s jakým výsledkem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Jestli byl ip68 požadavek tak ok, pro mě je to celkem k ničemu, telefon padá, prší na něj a všechno ok, to mi stačí Ad Endomondo, teď na to koukám a je to fakt, naštěstí to nepoužívám takže mi to nevadí. Pro dobro ostatních doufám, že to vyřeší v dalším upgrade. Ten telefon je jinak super.Máš pravdu nedávno jsem se s Huawei vykoupal a tel. přežil, ale chodím pod stan a na běžky, nesnáším nějaký obaly apod. Takže dlouho jsem měl vodotěsný xperie. Ale teď nemálo zajímavosti nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Aby to nevypinalo aplikace běžící na pozadí typu endomondo , to se dá nastavit v menu baterie a úspora. Prostě povolit a jede to Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Aby to nevypinalo aplikace běžící na pozadí typu endomondo , to se dá nastavit v menu baterie a úspora. Prostě povolit a jede toMáš vlastní zkušenost? Na jakém telefonu? Protože na p9 lite 2016 tenhle postup nepomůže. Řeší to už rok v podstatě bez úspěchu uživatele Huawei a Honor na všech fórech. Je to problém nástavby EMUI. I přes nastavení a zákaz vypínání si sama killuje nejen Endomondo ale i runtastic, spprttracker atd. Nejsnazsi řešení pořídit jiný tel. nebo experimentovat s trackery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Já na Xiaomi... Jedině kdy to killne, tak když začnu fotit, aniž bych odemkl telefon. To pak přestane měřit trať, ale čas běží. Takže když chci fotit, tak do telefonu a přes ikonu a pak vše cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 KandidátiSony X Compact .... drahé a ty prachy nedámSamsung A3..... méně drahé byl bych ochotný Moto G5.... rozumná cena nemám problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 KandidátiSony X Compact .... drahé a ty prachy nedámSamsung A3..... méně drahé byl bych ochotný Moto G5.... rozumná cena nemám problémJá si myslím, že sis vybral. Jestli Ti stačí 16 gb paměti (protože ne vždy jde přesouvat na kartu) tak není co řešit. Koupil bych nějakou sedivku - koukám že se vejde do 4tis. Zde bych pak neřešil reputaci prodejce atd protože rozdíl je až 2tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 KandidátiSony X Compact .... drahé a ty prachy nedámSamsung A3..... méně drahé byl bych ochotnýMoto G5.... rozumná cena nemám problémPokud by dostačovalo těch 16 gb, tak by byla moje volba toto: https://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy-a3-2017-a320f/specifikace/#section Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se