Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já nemám, ale jediné co ti můžu opět poradit, kup si 100% českou distribuci ať si každý říká co chce. V mé xz1 např. oproti kamarádovi tzv. šedivce Avg mobile zdarma, super věc která blokuje nechtěné hovory, kontroluje ho a hlavně průběžně čistí. Telefon je stále i po pár měsících svěží, rychlý. Měl jsem jediný problém, že při psaní SMS se občas na chvilku seknul, po týdnu naběhla aktualizace a telefon je ok. Kamarád má ten samý problém a ne a ne ho vyřešit už tři měsíce. Začíná trochu na xz1 nadávat, už mu tam zmizeli i nějaké funkce kde měl trial verze, já neomezené, např. 3d editor čím se Sony tak strašně chlubí. Takže za mě pouze ČR distribuci, jinak z telefonu to nejlepší prostě nedostaneš.

Odesláno (upraveno)

Ahoj

Máte někdo zkušenost z obchodem Max-Shop.Cz(Liberec)? Něco jsem pročetl na netu a vypadá to v cajku. Díky

Kdysi jsem tam kupoval Lumii, byla od polskyho Orange, ale cestina v ni byla a fungovala v pohode s obchodem zadnej problem nebyl, ale uz je to tak 3-4 roky cca....

Edit.: Jinak mel jsem tam vsechny appky co byly i u cesky distribuce, ale jak rikam byl to WP a je to par let zpet. A updaty me chodily i driv nez ceskejm operatorum resp stejnejnymu typu v cesky distribuci, to byl takovej prijemnej bonus :-)

Upraveno uživatelem Gres
Odesláno

Ahoj

Máte někdo zkušenost z obchodem Max-Shop.Cz(Liberec)? Něco jsem pročetl na netu a vypadá to v cajku. Díky

Zkušenost bohužel nemám, ale na heurece mají hodnocení ok.

Co jsi nakonec vybral?

Odesláno

Na nákup jsou tyhle obchody s šedivkama všechny super. Horší už je to pak s reklamacema, protože nakupují v zahraničí a pokud nemá tel. záruku i u nás, což jsou výjimky , tak je musí posílat na opravu do zahraničí, kde byly koupeny a tomu se samozřejmě brání, jak můžou (výdaje navíc, které jim nikdo nezaplatí). Kolega nakupoval na maxshopu 2x, vše v pohodě, ale nereklamoval. 

Odesláno

Zkušenost bohužel nemám, ale na heurece mají hodnocení ok.

Co jsi nakonec vybral?

100% ještě nerozhodnutý   LG Q6 (velikost/dispej) není to žádný fofrník,ale na to co dělám stačí a nebo Honor 8 . Dnes jsem to byl ošahat v obchodě a dobrý.

Odesláno

Já přes rok a stejně, teď jsem ho koupil i přítelkyni. Doporučuji rovnou vzít premium verzi s větší pamětí, tisícovka navíc nikoho nezabije.

Odesláno

Půjdu proti proudu, já bych u této dvojice radši vzal ten LG. Pokud nevyužiješ výkon honoru, už jen ten display stojí za to.

U toho honoru se mi líbí duální foťák ovšem cena +300eur už míň.

Na vánoce jsem manželce bral redmi 4 note a o 100eur levnější telefon má dost podobné vlastnosti.

Odesláno

Tak potom, bych řešil opravdu jen ten pocit v ruce. Který Ti bude lip sedět. Ovšem foťák má asi lepší ten Honor... :-D

Odesláno

Preferuju follii, neb oproti sklu:

- je tenčí

- lépe pokrývá sklo až ke kraji (např. originál sklo na S7 končí asi 1mm od okraje displeje, což mi zhoršuje ovládání, které je na krajích displeje)

-za cenu skla koupím několik fólií (na další výměnu)

- folii nenaštípnu na okraji (u skla se mi to dělo běžně)

Zkoušel jsem "originální" folie dostupné v ČR za stovky Kč i noname z činy za dolar. A rozdíl v kvalitě rozhodně neodpovídal rozdílu v ceně = kupuju levné folie v Asii a častěji měním.

Odesláno

Já preferuju nic, honor mi letěl k zemi mockrát a kromě pár škrábanců na skleněných zádech je v pohode. Cokoliv na to dáš zkazí původní design a vlastnosti telefonu.

Odesláno

jo jo o to jde,nezkurvit telefon krytama,mrknu se ještě po tom skle (přední, zadní ) našel jsem jen folii.

Koukni na ebay tam to seženeš. Pokud má tel kulatý záda nebo displej není to asi úplně ono ale těch pár korun co to stojí nebrání v experimentování

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...