vadim6 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Díky. Tak to asi zkusín.Ty levnější většinou jsou i tenčí.Proti škrábnutí dobrý,ale v případě pádu to nemusí fungovat.
wizard-ov Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Tak první zkušenosti s S9+ jsou veskrze pozitivní. Jako největší nevýhody vidím to, že je telefon delší, než S7E a musím přehmatávat na horní ikony. Další nevýhodou je ten bjuzerant Bixby...kdyby s ním byla alespoň sranda, jako s originálem...díky tomu, že má samostatné tlačítko, tak se furt vnucuje.Jinak už jen pozitiva a sociální jistoty + méně zakřivený displej - i prasoprst jako já nyní může psát písmeno P, aniž by vztekem kousal do gorilaglásu+ působí hodnotněji, asi i proto, že je těžší+ foťák - normálně čumím, co z toho helou jelou boys umí vymáčknout + stereo repráky - Ajm gouin ajm plejin !+ odemykání vzadu pod foťákem. Skvělá věc - kvůli umístění v tlačítku na S7E mi už dvakrát (co si pamatuji) telefon vypadl z ruky+ svižný chod ... ale tady nevím. Svižné jsou po koupi všechny Androidy, pak to jde do sraček.+ decentnější stavová dioda
African Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Vůbec nechápu, že za to dáš TY prachy a celý komentář = waist of time :-)
African Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Yes Karlos--Waist of fucking time, you are right my friend and I Em lité drunk :1) Good Night....
wizard-ov Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Afri díky za recenzi recenze ;o) Máš recht, věnuji ho UNICEFu, aby ho dali děckám v Africe, co nemají co žrát. Hlad to asi nezažene, ale alespoň můžou hrát geocaching...
siwi Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ty levnější většinou jsou i tenčí.Proti škrábnutí dobrý,ale v případě pádu to nemusí fungovat. Aha, tudy na to. Říkal jsem si, že nějaký rozdíl v těch pouzdrech být musí, když jsou zadarmo i s poštou. Tak to ještě promyslím...
vraby Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 siwi bral jsem klukovi 3ks jeden popraskal tak nejak sám od sebe,zbytek je zatim v poho.Došlo ale na lepsi Spigen a je to znát. Priplatil bych.
Frostie Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Aha, tudy na to. Říkal jsem si, že nějaký rozdíl v těch pouzdrech být musí, když jsou zadarmo i s poštou. Tak to ještě promyslím...Jestli máš v plánu ten telefon ještě chvíli používat, tak bych zas až tak tolik nešetřil a šel bych např. cestou tohoto:https://www.promobily.cz
siwi Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Jo, dík. Koupím tedy radši něco ve stejné kvalitě, jako mám teď.
wizard-ov Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 No já tahám telefon bez futrálu...teď jsem si ale objednal nějakou skleněnou mrtku z Číny, tak uvidím. Obal jsem měl naposledy na Nokii 540 NMT, ale to už asi nebudete znát ;o)
koroner Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Já tahám futral tak první tejden pak mě to přestane bavit. Navic když chces používat magnet. držák do auta, tak je vyber silně omezený. První pád na zem a pouzdro přestane být důležitý. To nějako s hodinkama. První drbanec bolí, pakliže je to patina. Upraveno 29. března 2018 uživatelem koroner
siwi Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Šetřit na futrálu, kterej chrání drahej přístroj, je hodně špatná věc.Nejde mi o to ušetřit. Spíš mě zajímalo, jestli je mezi těmi obaly nějaký rozdíl.
Frostie Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Nejde mi o to ušetřit. Spíš mě zajímalo, jestli je mezi těmi obaly nějaký rozdíl.Zhruba jako mezi telefonem za dvojku z Okay a nejnovější Sony Experia s Oreo za dvacku... Oba nějak fungují a umí telefonovat Upraveno 29. března 2018 uživatelem Frostie
Andrew Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Přátelé,hledám mobil jako dárek pro ženu, teď má nějaké XIAOMI a nedá na něj dopustit, základní požadavky jsou: - Skvělý foťák- Opravdu velká baterie (výdrž)- černá barva Pokud se omezím na Xiaomi, tak mi vychází asi tohle: https://www.alza.cz/xiaomi-mi-mix-2-lte?dq=5112759 Napadá vás něco, co by tomu mohlo konkurovat, abych ji přesvědčil, že jsou i jiné značky (nepotřebuje mobil za 20+K, tedy Samsung atp.). Termín: konec května Díky moc!
blam Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Popř toto vypadá pěkně. https://www.mp.cz/aktualita-exkluzivni-sleva-1-000-kc-na-asus-zenfone-5
blam Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Pripadne kdyby nekdo shanel neco levnejsiho za slusnou cenu s peknou vybavou. https://m.alza.cz/asus-zenfone-3-zoom-d4653506.htm
michal.s Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Ahoj, taky bych potreboval poradit. Dosluhuje mi staricka Nokia lumia 635. A tak sem vlezl na Alzu,že neco vyberu a prd.. Vubec tomu vsemu nerozmim. Výber je hodne podobný jaku u Andrew. Jen mam problem s velikostí, nechci nic velkeho max 5", slušnou baterku, foták. Hry nehraju, použivam navigaci a internet, takže LTE, nebo 4g nebo jak se to jmenuje. Líbí se mi iphone SE ale vzhledem k používaní, to jsou zbytecne vyhozeny peníze. Cim menší tím lip. Cena tak do 4tis. Diky Michal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se