Liqid Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ne, ty základní Nokie fotí tragicky, možná bys mohl zkust Blackberry Key 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ne, ty základní Nokie fotí tragicky, možná bys mohl zkust Blackberry Key 2.Díky za radu, ale ještě jsem nezmínil, že bych rád něco menšího rozmeru. Toto je dost velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Z jednoho čísla mi chodí pouze sms, jde nastavit nějaký samostatný vyzvánění? Je to docela důležitý... Android Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Z jednoho čísla mi chodí pouze sms, jde nastavit nějaký samostatný vyzvánění? Je to docela důležitý... Android pomocí aplikace, např. DualSim Ringtone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Aha, ale já mám pouze jednu sim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Lion to asi myslel tak, že potřebuje nastavit jiný tón SMS u jednoho konkrétního kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Tak potom v Androidu u každého konkrétního kontaktu nastavit vlastní vyzvánění (v kontaktu v pravém horním roku tři tečky a po rozkliknutí položka Nastavit vyzvánění) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Lion to asi myslel tak, že potřebuje nastavit jiný tón SMS u jednoho konkrétního kontaktu. Přesně tak a to co uvádís Franto ty se jedná kdyby mi daný uživatel zavolal... Ale on mi jen posílá sms a ta pípne jako u všech ostatních Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Aha, tak to v Androidu zatím nejde. Je potřeba aplikace, zkus třeba SMS Popup (vývoj ukončen, ale mohlo by to ještě fungovat). A nebo googlit a hledat nějakou fungující aplikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Aha, ale já mám pouze jednu sim...Jde to, aspon u meho samsungu, ale musis to nastavit ne na kontaktu, ale primo v sms konverzaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Sorry, delam to v telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nejde, ale našel sem aplikaci vyjezdova sms... Sice je to pro hasiče, ale jde to upravit pro mé potřeby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Jeste jsem koukal na Huawei, tam to jde prozmenu zase primo na kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Zeptám se zkušených: po čem se koukat v cenovce do 5000, v rozumné velikosti do 5,5' a spolehlivě funkčního? Jedeme doma Androida,, do Japka se asi cenově nevlezu . Nehledám žádný top, jsem pouhopouhý uživatel co véří ve smysl telefonu od slova telefonovat.. A potom už jen SMS a nějaká pošta.. Zkuste mi něco nadhodit.. Jel sem v Samsungu, ale nějak mi vyčpěl.. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Radime, před týdnem jsem koupil ženě Huawei P smart u O2 v extravyhodach za 3490,- za ty peníze moc lepších telefonů není. Huawei má ještě v těchto dnech akci u příležitosti otevření dalších prodejen v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Doporučím Moto G5s. Téměř čistej Android (nedávno se mi aktualizoval na 8.1), kovové tělo, rychlý nabíjení, čtečka otisků vpředu, nemá elektronickej kompas (!),... Když nesurfuju, tak mi vydrží i víc než 3 dny (někdy i 4, i 5). Jsem taky nenáročnej uživatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Asus Zenphone je taky v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Vy nemáte, byť by to bylo třeba i iracionální, blbej pocit z kupování produktů Huawei ve světle posledních afér kolem čínských zadních vrátek? Jen se tak ptám, no flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Co k tomu napsat... Snad jen, že v noci jsem se válel u televize a zhlédnul na Seznam TV pár dílů seriálu Kancelář Blaník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Nějak nevím, čeho bych se měl bát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se