Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Znovu otevřu otázku "kompaktních telefonů". Mám požadavek na telefon aby nebyl větší než mám teď, takže výška max. 145mm.

Včera jsem objevil Samsung A40. Jak tady ale čtu o A50, tak nevím. Máte s A40 nědko zkušenosti?

S10e je mimo rozpočet.

Někdo nějaký další tip na menší telefon? Mě z výběru pořád vychází Sony Xperia ZX2 compact, ale trošku mám obavy z hmotnosti 168g.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu otevřu otázku "kompaktních telefonů". Mám požadavek na telefon aby nebyl větší než mám teď, takže výška max. 145mm.

Včera jsem objevil Samsung A40. Jak tady ale čtu o A50, tak nevím. Máte s A40 nědko zkušenosti?

S10e je mimo rozpočet.

Někdo nějaký další tip na menší telefon? Mě z výběru pořád vychází Sony Xperia ZX2 compact, ale trošku mám obavy z hmotnosti 168g.

Ahoj, mám druhý týden Xiaomi Mi 9 SE a nemůžu mu vytknout vůbec nic. Jasně tenhle typ čtečky v displeji není tak rychlý jako jakákoliv na zádech, ale problém s ní nemám.

Jinak jsem přešla z Honoru 8, který jsem měla 2 roky a 7 měsíců, což je bezkonkurenčně nejdelší doba jakou jsem kdy jeden mobil měla.

Kdyby Ti nevadil starší model, Honor 10 bude určitě taky fajn. Oba jsou teda do 150mm, ale na dnešní dobu hodně kompaktní telefony. Telefon nosím z 99% v kapse a bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám druhý týden Xiaomi Mi 9 SE a nemůžu mu vytknout vůbec nic. Jasně tenhle typ čtečky v displeji není tak rychlý jako jakákoliv na zádech, ale problém s ní nemám.

Jinak jsem přešla z Honoru 8, který jsem měla 2 roky a 7 měsíců, což je bezkonkurenčně nejdelší doba jakou jsem kdy jeden mobil měla.

Kdyby Ti nevadil starší model, Honor 10 bude určitě taky fajn. Oba jsou teda do 150mm, ale na dnešní dobu hodně kompaktní telefony. Telefon nosím z 99% v kapse a bez problémů.

Těch 150 (148) je fakt pro mě moc. Už těch mých 145 je pro mě hoooooooodně za hranou. :) Ideál by bylo do 140mm a 140g. ;) Ale to chci asi fakt moc.

Odkaz ke komentáři

Díky oběma, nebudu teda opouštět řadu S :)

Určitě neopouštěj řadu S. Říkám to všem a pořád. Jediná věc, na které opravdu záleží, je procesor - to je předpoklad všeho - aktualizací, funkcionalit, plynulosti chodu systému v čase, výdrže, prostě všeho (jistě, výrobce potenciál nemusí vytěžit). I S7 (r.v. 2016) je výkonnější, než stávající řada A (už to by mělo být dostatečným varováním)... 

Odkaz ke komentáři

S10e je mimo rozpočet.

Tady, bohužel, nemáš co otevřít... Pořád je to to samé - iP SE, Xperia compact?

Doporučím zajít někde, kde si vše budeš moci osahat - nezdá se to, ale výrobci umí stejný rozměr zpracovat různě.

K samsungům řady A - šly mi rukama všechny, a je to nesmysl (doteď se nenaučili dělat lowend, narozdíl od konkurence).

K A40 - pokud potřebuješ telefonovat, SMSkovat, a používáš whatsapp, messenger, případně prohlížíš fotky, je to OK - zbytek bude brzo utrpení - výkon je bez další rezervy.

Odkaz ke komentáři

Těch 150 (148) je fakt pro mě moc. Už těch mých 145 je pro mě hoooooooodně za hranou. :) Ideál by bylo do 140mm a 140g. ;) Ale to chci asi fakt moc.

jasně, chápu...pro mě byla stejná hranice 150...i když čím víc si to člověk osahává, tím víc si na ty pádla zvyká :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem spokojený s P20 nadmíru, měl jsem Samsung a k tomu jsem měl po čase fungování výhrady. Po roce bylo znát zpomalení systému aj.

U P20 a Honoru jsou famózní foťáky.Pokud chceš kompaktní velikost, tak bych šel do P30 lite. O podporu bych se nebál, protože se stejně budou muset dodavatelé a Huawei dohodnout.

Odkaz ke komentáři

XZ2 compact samozřejmě, nedopsal jsem se. Je teda jen trochu tlustý a nemá rovná záda, někomu to vadí. Taky měl nějaký problém s dotykem, který je prý od jisté verze firmwaru vyřešený. Určitě bych do výběru zařadil i Sony XZ1 compact, je sice staršího data, ale pořád se dá sehnat nový, výkonově je skvělý, tvar cihličky tak akorát do ruky, má nějaké IP krytí,jack i možnost paměťovky.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nastal problém. Manželce kleknul telefon. Android. Pořád se restartuje. Naskočí jen logo a pak zabrni a vypne se a pořád dokola. Má cenu s tim nebo dělat nebo ho rozdupu a hodím do popelnice?

Zkus tvrdej reset nějakým dvoj / trojhmatem tlačítek (zjisti podle typu telefonu). Přijdeš ale případně o data v telefonu!!! Třeba se stroj vzpamatuje. Nekupoval si jí nedávno nějakej Xiaomi?

Odkaz ke komentáři

Jj, má Xiaomi. No už ho má asi druhej nebo třetí rok. Myslím, že se do něj dostala voda, ikdyž to vůbec nevypadá. Včera tu dost foukalo a smetlo nám to zahradní slunečník, kterej spadnul na stůl a rozlil džbán s vodou u telefonu. Ikdyz byl v silikonovým pouzdře tak se tam mohlo něco dostat. Zkusím najít ten reset. Neboť kdyby někdo věděl jak na to. O data nejde. Kontakty i fotky jsou v záloze na Googlu.

Odkaz ke komentáři

Nastal problém. Manželce kleknul telefon. Android. Pořád se restartuje. Naskočí jen logo a pak zabrni a vypne se a pořád dokola. Má cenu s tim nebo dělat nebo ho rozdupu a hodím do popelnice?

Tohle mi dělal telefon, když se dostala voda do usb konektoru - stačilo vodu vyfoukat:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...