moco Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Díky, chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jo, to je ideální výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak podělím se s informací, jak jsem dopadl já. Mám objednaný Motorola Edge 30 Neo 5G 8 GB / 128 GB - Black Ony. Chytl jsem asi poslední kus na Datart, kde k tomu je dárek. Nějaké stolní hodiny LG, které ovšem umí bezdrátové nabíjení v ceně teoreticky 2 tis. Včetně obalu, ochranného skla mě to přišlo na 7,5 tis. Což je o kotel víc než jsem byl ochotný dát, ale prostě nepřenesu se přes to, abych nosil v kapse telefón jak hovado. Ta Motorola je sice o centimetr delší, ale to preziju ještě. Ten Samsung co jsem měl ještě v merku byl levnější jen o kousek a neuměl to 5G a celkově už to byl starší kousek. Jediná velká výhoda je to super IP68. Takže tak. Až to dorazí napíšu domy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 23 hodinami, Flipik napsal: Přesně tak, např. Moto G54 Power Edition https://mobilenet.cz/clanky/recenze-motorola-moto-g54-power-edition-jednim-slovem-paradni-49168 Nevypadá úplně špatně na nějaké ty kravinky....za ty prachy, hodně muziky zdá se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 26 minutami, indian2023 napsal: Tak podělím se s informací, jak jsem dopadl já. Mám objednaný Motorola Edge 30 Neo 5G 8 GB / 128 GB - Black Ony. Chytl jsem asi poslední kus na Datart, kde k tomu je dárek. Nějaké stolní hodiny LG, které ovšem umí bezdrátové nabíjení v ceně teoreticky 2 tis. Včetně obalu, ochranného skla mě to přišlo na 7,5 tis. Což je o kotel víc než jsem byl ochotný dát, ale prostě nepřenesu se přes to, abych nosil v kapse telefón jak hovado. Ta Motorola je sice o centimetr delší, ale to preziju ještě. Ten Samsung co jsem měl ještě v merku byl levnější jen o kousek a neuměl to 5G a celkově už to byl starší kousek. Jediná velká výhoda je to super IP68. Takže tak. Až to dorazí napíšu domy. Edge 30 Neo patří na dnešní poměry k těm menším strojům. Jinak myslím, že takový ten čirý obal je součástí balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 22 minutami, African napsal: Nevypadá úplně špatně na nějaké ty kravinky....za ty prachy, hodně muziky zdá se Snad jedina výtka je ke chybějící 30W nabíječce, ale to je trend, takže nakonec ta cena bude lehce nad pětku, ale i tak je to dobrá koupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 22 minutami, Flipik napsal: Snad jedina výtka je ke chybějící 30W nabíječce, ale to je trend, takže nakonec ta cena bude lehce nad pětku, ale i tak je to dobrá koupě. To já jsem po objednání Motorola Edge 30 Neo taky začal trnout jestli k tomu je vlastně nabíječka a pak jsem zjistil, že naštěstí ano. Ale trend je to zoufalý. Pár let zpět jsem si koupil nabíječku na tužkové baterie. V balení tělo na články a USB káblík. Chvilku jsem na to nechápavě hleděl a pak jsem zjistil, že k zakoupené nabíječce je třeba nabíječka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) před 29 minutami, geometr napsal: Edge 30 Neo patří na dnešní poměry k těm menším strojům. Jinak myslím, že takový ten čirý obal je součástí balení. Ano to jo, ale já potřebuju takový ten hutný zavírací a k tomu ještě ochranné sklo. Jsme paranoidní. Ale zase 9 kámošu z 10 nosí rozsekaný displej a já jsem ho zatím vždy ochráníl. PS: Když se vlastně s křížkem po fuuse dívám na recenze, tak zjišťuju, že to asi není vyloženě špatná volba. Ale v těch recenzích kdy to byla novinka mluví o cenovce 10 tis. - toš to bych nedal. Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem indian2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 To jsme na tom stejně s tím obalem, akorát já teda nelepim sklo Buď knihu nebo pouzdro, do kterého se telefon zasouvá. Já po Edge 30 Neo taky koukal, ale nejsem ochotnej za něco jako je mobil vyhodit 9 litrů, za který se v tý době dal koupit. I za dnešní cenu bych se dost rozmýšlel, i když kvůli tý velikosti... Jinak recenze byly myslím od začátku slušné. Každopádně držím palce a přeju, abys byl spokojen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Vysouvací jsem míval u starších tlačítkových a občas se mi stalo, že při tom manévru zasouvání vysouvání mi spadnul. Ta knížka mi přijde praktičtější, že když už padá, tak má permanentí kondom. No mě je to taky proti srsti. Nebýt té akce s těma hodinama s bezdrátovou dobíječkou, tak do toho nejdu. Za ty prachy jsem mohl mít nějaké hezké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Jsem zjistil, že se poslední dobou nějak častěji nemohu dovolat a druhá strana mě, protože mi furt padá síť. Mám plnou 5G a jakmile začnu volat, tak to spadne. Sony 10 V myslím, který těžký život se mnou má, takový otloukánek, ale to konec konců všechny telefony Můžu zkusit něco sám změnit, nebo nějaké triky? Než půjde do popelnice... bohužel už po záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 A zkusit vypnout 5G. Třeba to nějak hapruje. Za zkoušku nic nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Před hodinou, indian2023 napsal: A zkusit vypnout 5G. Třeba to nějak hapruje. Za zkoušku nic nedáš. Hmm, zkusil jsem a zatím volám....tak snad, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Není zač, ani jsem nečekal, že to bude tak jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 6 minutami, indian2023 napsal: Není zač, ani jsem nečekal, že to bude tak jednoduché. Mě by ti to vůbec nenapadlo jako, už jsem chtěl dát do továrního nastavení celej foun Teď mi tam svítí 4G+ a úplně na pohodu volám a další možnosti k mání, ale maká to...jsi borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Je otázka jestli tam tím používáním není něco rozhozenoho a tovární nastavení by to napravilo a pak by to zase jelo i z 5G. Nicméně moc bych na to nespoléhal. Nicméně tak jak to máš nastavené teď ti to poběží na pohodu. Mraky lidí má telefon co ani 5G neumí a fungují bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Já třeba bydlím nešikovně mezi vysílači a signál mi často přeskakuje, nejstabilnější je, když jedu jen 2G, jenže to pak nejde net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Ahoj všem, máte někdo zkušenost se Xiaomi 13? Mám MI 8 128GB LTE - začal jsem v lednu čtvrtý rok a budu muset pořídit jiný. Baterie drobně slábne a nefunguje regulace hlasitosti telefonu (zvuků příchozích notifikací apod.). Kromě toho řeším, aby mi fungovalo sdílení dat v průběhu hovorů (měla by to být funkce VoLTE) a pravděpodobně to půjde jenom s telefonem od příslušného operátora - u mě konkrétně t-mobile, tento operátor ale Xiaomi 13 8/256GB před několika dny vyprodal Než jsem prostudoval možnosti trhu - chci kompaktní telefon s aspoň rozumnou výdrží a nejsem "jabkař". (S23 má nedostatečnou kapacitu baterie. ) A rád bych se dostal pod 20 tKč (Doteď jsem nikdy nebyl výš než 9 ) Předem děkuji za postřehy a případná doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Nedávno jsem tu vybíral mobil. Bylo mi silně doporučené něco s 5G. Což jsem akceptoval a s telefonem jsem spokojený. Nicméně jsem zjistil a jestli jsem to správně pochopil, tak v rámci mého tarifu nejsou data 5G, takže stejně mi to je asi prd platné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Žádný flame, pouze můj osobní názor, nemusí brát nikdo v potaz, ale čínské telefony (a další podobné zařízení) jsem už před lety pověsil na hřebík. Není jiné zařízení, které v sobě ukrývá tolik pro mě osobních a cenných informací, jako telefon. O přístupu čínských společností k informacím je několik názorů/popisů/analýz a ten výstup není příliš pozitivní. Takže bych si raději koupil za stejnou cenu o trochu horší produkt, ale od společností, u kterých nejsou takto jasné indicie. Neříkám, že vše ostatní je jistota, ale tady je zase jistota, že to moc dobrý není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se