FrantisekH Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 tak už mi došla trpělivost s telefonem, chytře jsem si upgradeoval svůj galaxy Ace na android 2.3 a běží jak nemocnej šnek, takže je na čase ho poslat ke všem čertům a vybrat něco jiného. Jedinej můj požadavek je Android 4 a cena max do deseti tis....nějaký nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 galaxy nexus nebo SII? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 SII má podle toho co jsem koukal na info dodavatele 2.3 a Nexus je výrazně přes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 HTC One V: http://www.androidmarket.cz/mobilni-telefony/htc-one-v-levna-cesta-k-androidu-4-0-ics-a-beats-audio/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 (upraveno) tak už mi došla trpělivost s telefonem, chytře jsem si upgradeoval svůj galaxy Ace na android 2.3 a běží jak nemocnej šnek, takže je na čase ho poslat ke všem čertům a vybrat něco jiného. Jedinej můj požadavek je Android 4 a cena max do deseti tis....nějaký nápad? těch telefonů je docela dost,tak zkus aspoň napsat zhruba velikost displeje,ať se to dá trochu ořezat. Třeba http://www.mobilprovas.cz/detail/9970933-lg-p700-optimus-l7-black-cz-distribuce/ ale nevím,jestli není už moc velký,ale těch možností je docela dost.Stránky ber jen jako ilustraci,ne pro nákup. Upraveno 14. října 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 jednoduše a prostě se chci od galaxy ace posunout výš rozhodně ne dolů...jiný požadavky nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 HTC One S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 z LG mam historicky strach měli jsme z pěti prodaných kusů historicky osm reklamací.nevim jestli se už zlepšili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 (upraveno) jednoduše a prostě se chci od galaxy ace posunout výš rozhodně ne dolů...jiný požadavky nemam.. tak lg ne teda:-).Ikdyž kolega z práce LG má a žádný problém.Já třeba nemám žádnou důvěru k HTC,prý jsou hodně kazové,ale vlastní zkušenost nemám..nebo http://www.mobilyost...ia-p-black.html má sice ginger,ale už by měl mít plnohodnotnou aktualizaci na android 4 Upraveno 14. října 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 jj péčkovou xperii mam v hledáčku vlastně od začátku.. má někdo osobní zkušenost? má už aktualizaci na zmrzlinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 jj péčkovou xperii mam v hledáčku vlastně od začátku.. má někdo osobní zkušenost? má už aktualizaci na zmrzlinu? Možná by neškodilo i trošku pohledat a navíc jsem u odkazu psal,že už ji má http://mobilenet.cz/clanky/sony-xperia-p-dostava-update-na-android-404-9860 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Mám xperii S a vrátil jsem se k N9. Android je prostě pro mě nepoužitelný. Na péčko nadává kámoš kvůli výdrži - má jen 1300 mAh baterku a to je na android málo.Moje esko se za chvíli objeví v prodejním vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Samsung Galaxy S3 nebo Galaxy Nexus, toť otázka. Ten první dostanu od firmy, čili CZ záruka, žádná šedivka, bez rizika. Ale ten druhej má čistej Android, žádná pitomá úprava výrobce. A teď babo raď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Ja si za mesic koupim lumii 820 ... zlutou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Jelly Bean to je bomba pratele. Lita to uzasne, kdyz se vypnou vsechny kraviny, tak to nezere. SIII se mi opticky libi vic, nez Nexus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 A SIII už má taky JB? Nějak nestíhám sledovat androidforum ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Prave to leze ven. Presna data nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Jojo, koukal jsem, že už ho mají v Polsku. No třeba bude i tady, než se VF uráčí nám ty telefony poslat. Ve finále jsem na Huawei Ascend G300 na ICS čekal tři měsíce a taky jsem se nezbláznil. Mimochodem nejlepší chytrej telefon, co jsem kdy měl. Naprosto uživatelsky dostačující, když není třeba hrát hry, a baterka drží při nijak omezeném užívání i 3 dny. Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 (upraveno) sám mám htc sensation... ségra chce mobil a nechci aby skončila u nějaké hrůzy co jí padne do oka požadavky: max 4"androidznačka HTC nebo Samsung který mě zaujal kontrastem barev na slunci, ale při pádných argumentech se nechám ukecat i jinde...procesor já mám 1,2 ghz, tudíž nevím jak bude v dnešní době dostatečné 600-800 mhz ? svět je zdegenerovaný číslypodpora sdhc karet, popř. větší vestavěná paměť, ale karta prioritou.... je přenosná a 32 gb vydrží na dlouhou dobufoták by měl umět HD video, autofocus apod výhodoucena 6-7 tisíca výběr dost osekává fakt že by měl být z nabídky t-mobilu na kterou se nemůžu aktuálně dostat celkem by se mi líbilo něco jako wildfire s, dneska one v ale nelíbí se mi ta patka pod tlačítky, pak samsung galaxy ace..... sony xperia sola to je co? cena slušná, vzhled ujde, výbava dobrá, ale nevím že se trhli od ericsonu Upraveno 20. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Zdravim, dovolim si prosbu o radu. Kombinaci nabidky operatora, vlastnich preferenci a ceny mam tri kandidaty na novy tel.: Samsung Galaxy Ace 2 - vadi mi cekani na ICS, kdo vi jestli vubec bude mit JB HTC One V - dle recenzi asi horsi ochrana displeje, jinak parada. HTC One S - tady mi vadi vlastne jen tohle, pokud je to pravda. Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se