Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

a korejci nebudou mít co žrát...

No to mě nenapadlo. Ale třeba jim ti číňani něco pustí. Nakonec většinu součástek pro Apple stejně dělali u Samsungu. Tedy dokud byli kámoši. A vlastně je to jedno, protože teď to dělá LG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Apple iPhone 5: nejprodávanější smartphone

IPhone je fenoménem dneška. To jasně dokládají i statistiky prodejů za čtvrtý kvartál loňského roku, ve kterém se pětka s 12,6% tržním podílem stala světovou jedničkou. Druhá příčka patřila podle Strategy Analytics staršímu modelu 4S (8 %). [ celá zpráva ]

zdroj : "novinky" ;(

Odkaz ke komentáři

Apple iPhone 5: nejprodávanější smartphone

IPhone je fenoménem dneška. To jasně dokládají i statistiky prodejů za čtvrtý kvartál loňského roku, ve kterém se pětka s 12,6% tržním podílem stala světovou jedničkou. Druhá příčka patřila podle Strategy Analytics staršímu modelu 4S (8 %). [ celá zpráva ]

zdroj : "novinky" ;(

Mít ty prachy a nebýt mi jich pak líto tak si 5ku koupim taky, nebo tu 4S :) kámoš přešel z 3g na 5, obě jsem měl možnost si zkusit a tohle se prostě Applu povedlo :) 5ka je sice na mě moc dlouhá, ale zvyk bych si :D

Odkaz ke komentáři

S 5 som dost nespokojny. Neustale vypadava siet, ked nie siet, tak datovy prenos...x-krat tyzdenne restartujem. A nemyslim si, ze je to problem konkretneho kusu, kedze podobne info mam minimalne od dvoch dalsich ludi. Telefony kupovane v rozmedzi asi 4 mesiacov, takze kto vie, ci nejaka rovnaka problemova seria, alebo co. Ajfoun mam od prveho modelu, ktory som si doniesol zo statov a cim dalej (ako s celym eplom) to ide niekam...

Od eplu som mal prvy notebook asi pred 14 rokmi. No problem. Co zial o mojej retine starej asi pol roka povedat nemozem. Dnes dokonca uprostred prace sa objavila hlaska, ze problem detected a jednoducho sa vypol. Fuj.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Partnerka má BB 9800 (víceméně to samé na OS6) a spokojenost veliká , kombinace "velkého" dotykáče a výsuvné klávesnice je celkem příjemný kompromis proti kompletnímu dotyku (bylo by to malé na tady te úhlopříčce - přece jen na stylus nebo malé prsty) nebo qwertz modelům. Osobně se mi na tom nepíše tak dobře jako na 9780 , 9790 , 9900.Klávesnice mi přijde "utopená" a malá ale kdo ji má tak se rychle naučí. Kupoval jsem 9800 white jako nový a bohužel i když ho nosí v pouzdře tak má lehce ošoupaný roh (bílou barvu - asi od kapes u kalhot) , jinak ji budu prodávat a partnerka asi přejde na 9900 přece jen to je novější stroj .

Odkaz ke komentáři

Podařilo se někomu u t-mobile vyjednat lepší cenu telefonu při prodloužení smlouvy než mají v ceníku?

Nebylo to sice letos,alebrz pred 3 rokama,ale to je asi jedno.Podle ceniku s 500 kc minimalni utratou byla cena 5000 kc,nakonec mi ho dali za 500 kc,takze jde to,ale obzvlast u t-mobilu musis mit stesti na koho narazis.Malo kdo tam dela praci rad a nejak snazive.ja mel za svych 13 let u nich stesti jen na dva lidi,nastesti tam koncim a jdu jinam.Tarif s 300 volnyma minutama,neomezenyma sms a internetem sFUP 600 mb za 500 kc,nebyli schopni ani zdaleka vyrovnat,tak odchazim.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pánové, potřebuji help, už nutně potřebuju nový mobil. Moje požadavky, co největší výdrž baterie, uhlopříčka cca 4" a rychlé gps fixování satelitů..cena nejlépe do 6k nemáte tip?

Jediné,co mě napadá,ale má to úhlopříčku 3,8 je Lumia 620,kde se vejdeš do 6000 i s ofic cz distribucí.Výdrž trošku nadprůměrná.Nevím o ničem,co by mělo velkou výdrž,pokud se bavíme o chytrých telefonech.Velmi dobrou výdrž prostě nebude mít žádný.co jsem četl recenze,tak gps chytají nové Lumie výborně,díky nějakých dvou systémů.Takže tady mi Lumia 620 vychází jako jeden z velmi dobrých kandidátů,plus máš velmi svižný a stabilní systém a navigaci zdarma,plus ještě pár velmi zajímavých aplikací zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pánové, potřebuji help, už nutně potřebuju nový mobil. Moje požadavky, co největší výdrž baterie, uhlopříčka cca 4" a rychlé gps fixování satelitů..cena nejlépe do 6k nemáte tip?

Souhlasím s Lumií 620. Jen si dovolím podotknout, že cca před týdnem se začala prodávat 720 a ta má o hodně zajímavější výdrž, ale cenově trošku mimo.

Recenze na 620  zde: http://mobil.idnes.cz/recenze-nokia-lumia-620-0t5-/mob_nokia.aspx?c=A130405_105555_mob_nokia_vok

Odkaz ke komentáři

mam firemniho honora a vydrzi ctyri dny sice vypnuta data ale chci neco co jdyz zapimenu behem dne nabit tak.mi vydrzi i vecer na pivko a pri tom vyrizeni par emailu..

Tak záleží,co na tom děláš.Pokud ho používáš jen občas,tak ti Lumia vydrží podobně.Jednoduše řečeno,Lumia 620 je oproti jiným dotykáčům o fousík líp,než ostatní dotykáče,takže nějak horší,než tvůj Honor určitě nebude.Windows phone je k baterce šetrnější,než android.Win je na baterku méně náročný,takže tel se stejnýma parametrama,vydrží víc windows.A do 6000 dle mého názoru moc líp koupit nejde.Solidní za pár penězů je Huawei g300,který má výdrž solidní,ale nevím co GPS.Za mě jednoznačná volba Lumia.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...