gandalf Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 To já vybírám mobil a baví mně to, rodinu to nebaví a říká, že jsem asi ..... Mám na to založit vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Pomalu nastal cas rozloucit se s mou letitou E71. Rozhodl jsem se pro LG G2. Zrejme pujdu do bile varianty, bo cerna je hned opalcovana. Ale zvazuji zda ma cenu brat 32 GB nebo staci 16. Opravdu to vsecko zaplnite? A taky premyslim, jestli mam jeste pockat mesic az vyjde G3. Predpokladam, ze G2 pak muze slevit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 V hodinkách amatér, ale v mobilech už jsem něco zažil. Myslím, že ačkoli LG nemělo moc dobrý zvuk, tak G2 se povedla. Teď si to kamarád pořídil, je hodně náročný, ale s g2 naprosto spokojený. G2 už se teď prodává za velmi dobrou cenu. Navíc představení je jedna věc, než to začnou prodávat taky nějaký čas uběhne a teprve pak se začne ještě zlevňovat. Jestli ovšem ještě budou nějaké u prověřených obchodů k mání. Mi 16 gb stačí, ale pokud tam chceš koukat na filmy, hrát hry a mít tam komplet audio knihovnu tak to máš místa málo. Jinak se mi g2 nezdá ani moc velký díky tenkým okrajům. I když oproti e71 to bude skok pořádný. Ale zvážil bych černou. Mám bílý a vadí mi, že je tam sem tam vidět špína kolem hran a v "záhybech". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 ... Ale zvazuji zda ma cenu brat 32 GB nebo staci 16. Opravdu to vsecko zaplnite?... Na téma potřebnosti velké paměti u telefonu už tu někde nedávno diskuse proběhla. Podle mě nemá cenu platit za telefon víc jen proto, že má větší kapacitu. Spokojil bych se s tou 16 GB variantou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 o dvě strany zpět.... aplikace/videa/foto nezabírají tolik.. a furt se to dá lehce přetáhnout na větší úložiště http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27464-vybiram-mobil-a-nebavi-me-to/?p=1124510 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 JJ, tez si rikam ze 16 musi stacit. Kdyz sem mel na prvnim pc HDD 1 GB a stacilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 JJ, tez si rikam ze 16 musi stacit. Kdyz sem mel na prvnim pc HDD 1 GB a stacilo... Teď jsem instaloval novou navigaci iGO - program 800 mb a základní mapa Evropy 4,5 GB.... Takových 4 gb si vezme jenom systém a minuta videa v HD má cca. 150 mb Lepší hra na zabití času třeba na hajzlu nebo u lékaře má dnes taky k 1 gb... Takže 16 gb je v dnešní době zoufale málo Já mám 16+32 gb a mám to skoro plný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Už někdo ze zdejších majitelů Windows Phone udělal aktualizaci na 8.1? Momentálně instaluji na 920, tak jsem dost zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 JJ, tez si rikam ze 16 musi stacit. Kdyz sem mel na prvnim pc HDD 1 GB a stacilo...Už máš upgradováno na KK? Já se k tomu nějak pořád nemám vzhledem k několika známým problémům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Já mam Kitkat na SG4 druhý týden a problém jsem nezaznamenal..jediné co jsem vlastně zaznamenal je úprava ikon a malinko delší výdrž baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Já mám na HTC KitKat taky a vše bez nejmenších problémů funguje. Nebál bych se toho. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 No já měl na mysli některé problémy které LG v KK nevychytalo (šum v sluchátkách atd.). Jinak ostatní výrobci to asi zmákli dobře jak píšete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 No já měl na mysli některé problémy které LG v KK nevychytalo (šum v sluchátkách atd.). Jinak ostatní výrobci to asi zmákli dobře jak píšete. Aha, tak o problémech LG jsem ani nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 zdravim,moje xiaomi mi2s po nektere z poslednich aktualizaci prestalo fungovat s aplikaci secret video recorder/pouzivam tel jako autokameru a tato aplikace umoznuje chod kamery na pozadi/tudiz nastal cas na novy tel ,problem je ze mam znacne naroky na velikost +nektere parametry.nechci tel sirsi nez 65mm protoze se opravdu blbe drzi jednou rukou zaroven musi natacet video ve fullhd a to tak ze v koukatelne kvalite . koupil jsem tedy par telefonu a to sice samsung s4 mini, iphone 5s, sony Z1 compact bohuzel mi nejak nevyhovuje ani jeden problem je ze to asi bude vse co se da na trhu najit jakz takz v pozadovane velikosti . nemate nekdo nejaky tip na jiny tel tyto vyse jmenovane jsou dost na prd totiz,penize nehraji roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Take bych potreboval poradit nejaky novy telefon s androidem. Muj staty samsung se posledni dobou nejak moc kouse a prestava mne to uz bavit . Neshanim neco draheho, telefon pouzivam na volani a SMS, na internet a jako ctecku el knizek, obcas jako navigaci. Nechci nic draheho, s cenou tak kolem 4 tis.nepotrebuji nic draheho, stejne mi vice jak rok nevydrzi. Potreboval bych neco vykoneho, ale levneho. Za kazdou radu budu vdecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 samsung s4 mini! Nic lepsie nezozenies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) samsung s4 mini! Nic lepsie nezozenies. ten compact z1 od sony je tedy urcite lepsi jedina nevyhoda ze se hreje ale stejne to neni ono - rad bych se dostal na rozmery iphone iphone by potreboval aktualizaci kitekat:) Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem jan333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Ahoj přemýšlím že bych koupil HTC one mini - má tady někdo zkušenost, která by mne od toho odradila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) <br />zdravim,<br />moje xiaomi mi2s po nektere z poslednich aktualizaci prestalo fungovat s aplikaci secret video recorder/pouzivam tel jako autokameru a tato aplikace umoznuje chod kamery na pozadi<br /> Ktery jsi pouzival? V Play Shopu jsou dva totozneho jmena. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Tak prispeju taky aktualni zkusenosti do mlyna. Jakozto velky fanousek bberry jsem se desne tesil na q10. Po koupi jsem ho jeste ten stejny den znechucene odlozil a pristi den ho vratil v alze s vymenil za samsung note3, ze ktereho jsem uz temer mesic nadsen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se