jonas1 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Tak uz se sleep/wake button na iPhone 5 po*ebal i mne..Jsem na apple zvykly, ale v posledni dobe uz me prestava bavit, jak se mi obcas samovolne vypinaji aplikace nebo dokonce cely telefon. Telefon jde na svolavacku a ja vubec nevim, jakou zvolit nahradu, protoze jsem s iOS jedna ruka..muzete doporucit adekvatni HTC nebo Blackberry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Pokud jsi zvyklej na iOS, tak spíš než dildroida bych ti doporučil WP - podobně jako iOS nic nenastavuješ, vše rovnou funguje, plynulost, spolehlivost a bezpečnost. TO vše v balení třeba Lumie 925, pokud bys radši menší tak 820. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Pokud budeš mít Gmail, tak nastavení je otázka jednoho příhlášení do emailu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Asi 2 tydny zpatky jsem podruhe rozbil displej Galaxy S3 a vicemene na zkousku koupil refurbished LG G Flex s tim ze docasne otestuju jak se zije s mega displejem a az bude iPhone 6, Galaxy Note 4 a novy kovovy Galaxy S5, tak ze ho zas prodam a pujdu do jednoho z techto 3 mobilu. Ted po par dnech nevim, jestli mi nevydrzi o dost dele nez jsem planoval... Paradne rychlej, na tlacitka vzadu si clovek zvykne rychle a je to fakt pohodlny, diky mirnemu prohnuti se dobre drzi v ruce, probouzeni, uspani a zabezpeceni telefonu poklepanim na displej je uplne genialni a vydrz baterky je skvela. Ze nema Full HD displej neni zas tak hrozny, ne ze bych ho nebral, ale pri beznem pouzivani clovek temer nepozna rozdil a baterka diky tomu vydrzi vice. LG ma podle me naslapnuto zatopit HTC i Samsungu. G3 se zda byt pro LG veliky uspech, navic LG oznamila, ze nebude nove "zamykat" bootloader u novych telefonu, takze pro developerskou komunity velmi dobra zprava, ktera by mohla LG pomoci dale v rozsireni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Zdravím vás pánové. Po úspěšném vyřešení telefonu pro dceru se na vás tentokrát obracím s dotazem jaký telefon koupit synovi. Cena kolem třech tisíc, dostatečná velikost, operační paměť, frekvence procesoru pro pohodlné brouzdání internetem bez zamrzání a slušný OS bez pádů. Určitě Android. Díky moc za každý tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 LG L9ii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 LG L9iiMoc díky za bleskovou odpověď, mrknu na něj. Zároveň předem děkuji i všem ostatním ochotným poradit, ať tu zbytečně neplevelím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Pánové, rád bych radu.. odešla mi nabíječka na mobil, měl jsem ještě starou samsungáckou co měla ten krásnej plochej kabel dvoužilovej.. teď nemůžu nic podobnýho sehnat. Všude jsou buď kabely nebo aftermarket nabíječky co mají tlustej kabel jak kdybych se chtěl připojit k temelínu.. nemáte typ nebo neválí se někomu tahle stará MICRO USB Nabíječka doma a zbavil by se jí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Zdravím opět v tomto vlákně. Vyměnil jsem i přes Kubsonovo varování Iphone 5 za Samsung Galaxy S5. Strčil jsem ho do odolnýho obalu LOVE MEI a už se mi to nevejde skoro ani do kapsy. Ve srovnání s iphonem je to zatím o zvyku, ale už tuším, že jsem udělal chybu. Například stahování fotek do PC je tragicky pomalý. Dále mě štve malá paměť - vím, dá se rozšířit sd kartou. Naprosto tragedie je přístup k napájecímu konektoru. Ale to je daň za zvětšenou odolnost. kterou jsem chtěl. Pokud se nechystám nikam ven, ani už tu krytku nezadělávám....Docela mě štve komplikovaný a kostrbatý ovládání. Není to vůbec intuitivní...nebo jsem asi zdegenerovanej z megajednoduchýho Iphonu. Zkušenější uživatelé Androidu mě ubezpečili, že se dá stáhnout spousta aplikací, kterými jdou nahradit ty originální....a budue to lepší...ale zatím jsem skeptickej. Takže si asi budu muset někdy udělat čas a vlítnout na to. Výdrž baterie opět naprd, maximálně přes den. Večer už musí na zdroj. A to vypínám všechny nepotřebný aplikace. Zatím jediný dvě pozitiva který jsem zaznamenal, je zadávání sms či mailu hlasem, což fakt to funguje, a řádově lepší wifi, se kterou jsem měl u iphona pořád potíže. Někde se s ním přihlásit do sítě byl nadlidskej výkon. To se Samsungu povedlo.Takže nevím.....asi zase časem zkusím něco jinýho. A možná si pořídím nějakýho jednoduchýho blbečka pro seniory a zbytek budu řešit Ipedem, kterýoh jsem si nechal a kterej funguje dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Ten telefon je vodeodolny, ne? Ten obal moc nechapu. Nelibi se mi to, dela to z telefonu cihlu a neni treba. Podle me, teda. Jinak Android ma sva specifika, o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Ten telefon je vodeodolny, ne? Ten obal moc nechapu. Nelibi se mi to, dela to z telefonu cihlu a neni treba. Podle me, teda. Jinak Android ma sva specifika, o tom zadna. Mě telefon občas spadne a proti tomu mi vodotěsnost nepomůže....a protože jsem ho chtěl zkusit i jako navigační a sdružený přístroj na lítání, měl jsem v úmyslu jej zezadu opatřit suchým zipem. Tím se potom dá přidělat na záložní padák, což jsem viděl u jednoho svýho kolegy. Zatím není čas...bojuji s androidem....to pouzdro stálo 600,- takže jsem jej pořídil na zkoušku. Vyndat ho můžu vždycky. Ale to potom nevím, jak dlouho mi vydrží bez úhony. Je to takhle fakt neohrabaná cihla a blbě se drží. Ovládat to třeba v autě už je zcela nemyslitelný. Jóó, člověk se pořád učí.... Edit.....Jo a hlavně jsem si jej pořídil proto, že se dá ovládat v rukavicích, což u iphonu nehrozilo. Upraveno 10. září 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 U Samsungů mi obecně vadí přeplácanost systému těma jejich "supr" aplikacema. Minulý týden moje žena zatoužila po prvním chytrém telefonu. Tak jsem jí koupil Nexus 5 s čistým Androidem a měl jsem trhání si ho nechat pro sebe Čisťonkej systém, jede to jak z praku, do ruky tak akorát, prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Cena kolem třech tisíc, dostatečná velikost, operační paměť, frekvence procesoru pro pohodlné brouzdání internetem bez zamrzání a slušný OS bez pádů. Určitě Android. To je naprostá utopie, pokud to s tou funkčností, nepádovostí systému, zamrzáním a podobně myslíš vážně a ne jen na prvních pár měsíců. v téhle ceně, kde bude systém stále svižný, spolehlivý bez zamrzání a padání aplikací je jediná volba a to Lumia 520, ovšem je mi jasný, že windows nechceš, ale s androidem v dané ceně je to utopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 U mě všechny tyhle chytrý mobily nemají šanci, byť bych pro ně měl využití, dokud nedokážou vyřešit, aby jsem nemusel každej večer hledat zásuvku. Zatím si nechám svou polochytrou E 52. Už mám druhou, začíná na ní být už znát jak dlouho to spolu táhneme, takže se poohlížím po další. Jenže se nějak zbláznili a chtějí za novou docela dost peněz, vzhledem k stáří modelu, tek zkouším sehnat nějakou slušnou z druhý ruky po někom kdo se chytnul Androidu a počkám až to vývojáři posunou k delší výdrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 E52 je nezapomenutelná. Nová je na východě, ale Číňan za ní chce moc Odesláno z HONGMI mobilně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 U mě všechny tyhle chytrý mobily nemají šanci, byť bych pro ně měl využití, dokud nedokážou vyřešit, aby jsem nemusel každej večer hledat zásuvku. záleží co s ním telefonem budeš dělat... pokud jako z E52 volat a sms, tak vydrží dle mě +- stejně, tj. dva tři dny... jenže tam je internet, hry apod. a pak holt každý večer zásuvka... nebo Lenovo s 4000 mAh baterií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Prosím poraďte náhradu za iOS. Windows phone 8.1, nebo blackberry 10? Hlavní kritérium je stabilita systému bez restartů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Prosím poraďte náhradu za iOS. Windows phone 8.1, nebo blackberry 10? Hlavní kritérium je stabilita systému bez restartů. Android ne e? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Jedinej androjd bych zkousnul v nexus 5, ale telefon se mě nelíbí. Jinak nechci žádný nadstavby výrobců a s tou stabilitou tomu taky moc nevěřím. Spíš je otázka zda-li má nějakou budoucnost v podpoře BB 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Přimlouvám se za widle, posledního půl roku s nimi maximální spokojenost. BB jsem zatím nezkoušel, jejich zaměření jde mimo moje potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se