Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Eames. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Jasně, že Eames (vím na čem každý den sedím:-), všiml jsem si toho minelu, bohužel ten edit funguje krátkou dobu :-) Upraveno 19. března 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Jo jo, pohoda. Libi se mi jejich veci. Nakonec jsem ale podepsal jine staji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) já je mám od Vitry, Eames jsou pro mě pionýři organickýho a nadčasovýho designu :-) pokud teda nebereš jako organický design Thonet nebo Marta Stama :-) Co jsi pořídil ? Upraveno 19. března 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Stresless. Nejprve dva Jazzy, ktere jsme vymenili za dva Magicy. Podporujem mistni ekonomiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 ...ale jo, něco na nich bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Rolex? Nuda nuda šeď šeď... Chce to něco ORIGINÁLNÍHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Taky mě to nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Rolex? Nuda nuda šeď šeď... Chce to něco ORIGINÁLNÍHO A o tom to je. Originál tě sice zaujme na první pohled, ale časem tě může začít mrzet. Když to RX je léty prověřený a téměř dokonalý design, na který se můžeš dívat den co den a furt se ti budou líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Na to si musi prijit sami. Za nejakou dobu se bude stydet az si to po sobe precte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Asi tak,kdyz si vzpomenu,co jsem psal pred par lety,tak je mi trapne jeste ted:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 panedge...já taky nejedl olivy a dneska bych se po nich utloukl )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Olivy jedině v Martini :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 a co na nich teda je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 YPO, pokud je nevezmeš do ruky, tak se to nedozvíš....... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 a co na nich teda je ?sú in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 aha ... takže nic .... jenom kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Mne se treba libi ta lupa na sklicku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 jo .... jestli špatně vidíš tak to dává smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Jediné co se mi nelíbí,je právě ta lupa.Jinak ta strohá jednoduchost je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se