hedonista Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Od pátku nový sluzebák Sent from my iPhone using TapatalkTa barva tomu autu sedí. Chce to mít trochu koule, si ji poříditLíbí se mi i ten objekt za autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Barva epesní, přímo skvělá! Baráček jakbysmet, moje gusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Ferrari red sluší snad všemu, dobrá volba. Určitě lepší než nudná černá/stříbrná. Můžu se zeptat, co je ta za ty prkýnka na domě? Nějaký druh izolace? V tomhle se moc neorientuji, ale na první pohled mě to zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Diky za pochvaly.To neni muj dum. To je obecni úřad v Lokti na 66 km D1 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Tvl Jirino,to mam skoro za barakem a taky sem Ti psal,ze mas peknej dum:). Ze se neozves,kdyz ses za rohem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 TLD: sem myslel ze to poznas. Ja v patek pospichal domu, sorry Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Hele dokáže někdo vysvětlit následující fyzikální zázrak?1. některý uhelný motory VW podváděly protože nedokázaly konstrukčně dosáhnout požadovaných norem emisí2. VW to tutlal, protože to prostě bylo v té době "levnější", než vyvíjet nový motory, nebo dodávat další drahé ptákoviny k těm stávajícím3. celý se to provalilo4. teď se svolává k opravné akci, bude se přehrávat firmware (mluvím o asi častějších 2.0 TDI)5. ale nic to nemění, emise, spotřebu, ani výkon! Takže kde je problém?V 4.? U VW jsou idioti, kteří tak snadno řešitelný problém nevyřešili rovnou (zadara přehrát firmware?)V 5.? Že by to přece jen ubralo výkon, hlavně aby emise byly OK? Tak prej oprava cinknutejch TDI nemá žádnej vliv na výkon/spotřebu a navíc to softwarové řešení (prej) funguje.Nějak mi hlava nebere, proč to tedy soudruzi z NDR tehdá fejkovali, když to teď umí takhle snadno vyřešit. Nebo se to zázrakem za pár měsíců naučili? http://auto.idnes.cz/dieselgate-uprava-2-0-tdi-0sg-/automoto.aspx?c=A160629_114257_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Blbost..... Nedělali to přece ze srandy, mě jen zaráží jak ve státech budou lidi řádně odškodňovat a tady udělaj jako že něco udělaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Budou v USA odškodňovat lidi, nebo státy? Mám pocit že spíš to druhé, protože žalobu podaly samotné státy. Evropa má dostatek peněz z VW na daních, tak to asi nepotřebuje. Zajímalo by mě, za kolik desítek let se jim vrátí, při jejich slaboučkých prodejích do USA, ta pokuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Blbost..... Tomu řikam hodnotný a přesně mířený příspěvek do diskuze, díky Upraveno 1. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tak prej oprava cinknutejch TDI nemá žádnej vliv na výkon/spotřebu a navíc to softwarové řešení (prej) funguje.Nějak mi hlava nebere, proč to tedy soudruzi z NDR tehdá fejkovali, když to teď umí takhle snadno vyřešit. Nebo se to zázrakem za pár měsíců naučili? http://auto.idnes.cz/dieselgate-uprava-2-0-tdi-0sg-/automoto.aspx?c=A160629_114257_automoto_fdvPřesně tak, že jim to stálo za to, když stačilo přehrát pár bajtů :-DNo nic, moje služební Passerati nic takovýho nezažije. Koncernu se mi už nechce věřit ani za mák.(Ironie osudu je, že car policy máme furt stejnou, takže je budem podporovat furt). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Budou v USA odškodňovat lidi, nebo státy? Mám pocit že spíš to druhé, protože žalobu podaly samotné státy. Evropa má dostatek peněz z VW na daních, tak to asi nepotřebuje. Zajímalo by mě, za kolik desítek let se jim vrátí, při jejich slaboučkých prodejích do USA, ta pokuta.Budou odškodnění přímo majitelé aut. Každý má 2 možnosti: nechat si auto opravit zadarmo a k tomu dostane min zhruba 5tis dolarů nebo VW musí auto odkoupit za cenu určenou třetí společností a k tomu přihodit zase cca 5tis dolarů. Upraveno 1. července 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To budou muset finančně oškubat nás, protože v USA jsou s prodejem vyřízení, tam už to jen tak někdo dlouho nekoupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ty jsi nejakej prisnej, VW group prodalo za 1-5 2016 nejakejch 125k aut, zatimco za stejny obdobi 2015 145. Je to pokles, neni to zadnej zazrak, ale ze by si to zrovna nikdo nekupoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To budou muset finančně oškubat nás ...Jak jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ty jsi nejakej prisnej, VW group prodalo za 1-5 2016 nejakejch 125k aut, zatimco za stejny obdobi 2015 145. Je to pokles, neni to zadnej zazrak, ale ze by si to zrovna nikdo nekupoval.. Nojo, z našeho pohledu to je hodně z pohledu USA asi 0,5% z prodaných aut jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Necely rok v Toyote Auris mi nedelal dobre. Kdyz je milujes, musis to resit 2001 530i, vikendovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Hmmm, moc pěkný báwo, gratuluji. Dovoz nebo koupené v ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Krásné auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Hmmm, moc pěkný báwo, gratuluji. Dovoz nebo koupené v ČR? Děkuju koupeno nové v ČR, plná servisní historie, 100% původní stav.Po 15 letech služby je v lepší kondici, než zmiňovaná Toyota po 3 letech :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se