tommas4 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Já to vyřešil tak že jsem služební telefon vypnul a hodil do šuplíku,můj mám spárovanej ve svém autě a manželčin v jejím autě.A je to.
Návštěvník YPO Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Je divné citovat sám sebe, ale bez toho by to asi nedávalo smysl, takže se vracím k tématu párování telefonů s rádiem u koncernu. Bohužel musím říct, že v našem Leonu je to tak, že telefon připojím jen jeden, respektive jich připojím víc, ale který bude aktivní musím vybrat v menu rádia (navigace). Hledal jsem možnost více handsfree i v katalogu a tam jsem u Leona možnost přikoupit další handsfree nenašel (mno někde se ušetřit muselo, jak je zvykem v hiearchii koncernu ) Tož tak, mě to žíly nijak netrhá a Leona mám stejně rád, ale píšu to jen pro info, když už se to tu probíralo.máme v autě tuhle kravinu https://www.parrot.com/uk/car-kits/parrot-mki-9000#parrot-mki-9000- jde to spárovat s pěti telefony (včetně adresáře) ,ipodem a možná eště něčím ... první párování proběhlo přes jakýsi tajný kód (1234, 0000) a od tý doby na to nemusím sáhnout .... takže jsem připojenej já a máma .... když jedeme voba, tak to funguje voboum (samozřejmě může mluvit jednom jeden, ale přístroj automaticky připojí oba telefony při otočení klíčkem).... naprosto bez problémů .... akorát se musí vopčas vyměnit baterka v tý kravině s tlačítkama
Lamiczka Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Dnes jsem se si byl projet novou Hondu Civic 1.5 VTEC Turbo ve verzi sport+ a za mě celkem zajímavý auto...jel jsem přesně touhle verzí včetně barvy... Musím říct, že auto z venku vypadá zajímavě a celkem sportovně, ale na mě už možná trochu moc - hlavně ty falešný "nasávače". Osobně jsem zvědav na sedan, který by se měl objevit celkem záhy a být trochu decentnější. Jsem zvyklej na accorda, takže to srovnání tím bude ovlivněný. Musím říct, že z pozice řidiče je na 190cm hrocha tak nějak akorát. Klasika je užší místo na pravý koleno - domlácenou nohu mám skoro ze všeho. Podvozek super, sice sportovně naladěný, ale řekl bych celkem pohodlný. Auto je proti accordovi hlučnější - ani ne tak motor, kterej navíc má fajn zvuk, ale spíš aerodynamický hluk od kol a zrcátek. Co mě potěšilo hodně je motor a převodovka, 134 KW s lehkým autem cvičí pěkně, z počátku je možná až příliš lineární, ale nad 4 tisíce otáček, kde turbu pomáhá ještě vtec, to byla na 1.5 solidní pilka navíc s moc pěkným zvukem - to co se dostávalo do kabiny mě vyloženě bavilo. S infotainmentem si nebyl čas hrát, takže neposoudím, display byl v dobré pozici, ale já ty dotykáče v autě moc nemusím, i u novýho auta bylo vidět, že to je trochu zapatlaný a na sluníčku se to lesklo. Tlačítek bylo na volantu celkem dost, ale intuitivnost neumím posoudit, nezkoušel jsem je... Byl jsem na novýho civica hodně zvědavej, protože jsem uvažoval, jestli jím časem nenahradit accorda, ale to se zatím konat nebude. Hlavní bude asi pohodlí, protože sedačky v accordu jsou jak křesla v obyváku a prostor za volantem je naprosto parádní, podvozek je taky řádově konfortnější a hlavně tišší. U sedaček mě civic trochu zklamal - sedák byl sice relativně dlouhej, ale stehna jsem měl stejně v luftě, bude to daný tím, že v accordu je sedadlo jako kolíbka a dá se zvednout hrana sedáku, protože jsem zvyklej sedět blíž u volantu a mít víc pokrčený nohy, což zde nešlo vyřešit... Pokud by někdo chtěl sportovněji střižený auto, tak je to imho zajímavá volba, na denní ježdění do práce by se mi hodně líbilo, jako rodinný už míň - v tom co od takovýho auta čekám bych si pohoršil. Přijde mi to jako fajn alternativa ke Golfu R-line a podobným, má i podobně sebevědomou cenovku.
VasekN Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Já teda ještě ani nevobjevil, jakej přínos je pro spolujezdce bejt připojenej přes handsfree. A domyslet, že mám třeba dva telefony, to nedokážu.Kdyz spolujezdec otravuje že chce nějakou hudbu je to dobrý. Připojí svůj telefon a je. Já Bluetooth používám hlavně na hudbu.
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 máme v autě tuhle kravinu https://www.parrot.com/uk/car-kits/parrot-mki-9000#parrot-mki-9000- jde to spárovat s pěti telefony (včetně adresáře) ,ipodem a možná eště něčím ... první párování proběhlo přes jakýsi tajný kód (1234, 0000) a od tý doby na to nemusím sáhnout .... takže jsem připojenej já a máma .... když jedeme voba, tak to funguje voboum (samozřejmě může mluvit jednom jeden, ale přístroj automaticky připojí oba telefony při otočení klíčkem).... naprosto bez problémů .... akorát se musí vopčas vyměnit baterka v tý kravině s tlačítkama Ano to je samozřejmě řešení, ale jak jsem psal mě to stačí i tak, jak to je, to přepnutí na rádiu je na dva dotyky, takže nic co by mě nějak obtěžovalo. Psal jsem hlavně pro info, když se to tu probíralo. Kdyz spolujezdec otravuje že chce nějakou hudbu je to dobrý. Připojí svůj telefon a je. Já Bluetooth používám hlavně na hudbu. Máme to očividně podobně, už dávno kašlu na karty, usb apod., vlastně jsou mi všechny ty sloty naprosto k ničemu, jo vlastně v jednom mám mapy k navigaci, jinak nepoužiju nic, vlezu do auta, telefon se připojí a hudba může hrát. Ještě bych tak akorát potřeboval něco na automatickou změnu equalizéru v telefonu, protože mám nastavený nějaký ke sluchátkům a to je v autě neposlouchatelné
rokra Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Já jsem zkoušel připojit telefon k Toronadu, vyzkoušel jsem všechny co mám a ani jeden jsem nepřipojil. Dokonce jsem vyměnil i baterii v autě (sedla tak jak prdel na hrnec, asi 40 let dělají to samé) a stejně žádné připojení.lebo si to zle pripájal!musiš pripojiť vystup z jacku napojiť na dva póly akumlátora - a výsledok bude prekvapujuci!( blahoželám ku krasnemu autu, máš super hobby!)
Bells Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Josefe ty tam máš gauč (kdo ví, jestli ne i postel), to ti musí stačit
VasekN Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Ano to je samozřejmě řešení, ale jak jsem psal mě to stačí i tak, jak to je, to přepnutí na rádiu je na dva dotyky, takže nic co by mě nějak obtěžovalo. Psal jsem hlavně pro info, když se to tu probíralo. Máme to očividně podobně, už dávno kašlu na karty, usb apod., vlastně jsou mi všechny ty sloty naprosto k ničemu, jo vlastně v jednom mám mapy k navigaci, jinak nepoužiju nic, vlezu do auta, telefon se připojí a hudba může hrát. Ještě bych tak akorát potřeboval něco na automatickou změnu equalizéru v telefonu, protože mám nastavený nějaký ke sluchátkům a to je v autě neposlouchatelné Používám Spotify. Takže to mám dost podobný :-) Plus samozřejmě příjemný handsfree s tlačítky volání na volantu. Navigaci taky používám z telefon Google maps jsou fajn. Velkou navigaci používám akorát mimo ČR.
Mechac Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 U mě v Golfu mi fungovaly dva telefony připojené naráz, svůj jsem měl jako HF a manželka si pouštěla muziku ze spotify. Ale myslím, že byl docela problém v tomto připojeném stavu zařídit, aby muzika hrála pak z mého telefonu, to si vzpomínám, že jsem se s tím nějak pral. Nakonec jsem ten manželky telefon odpojil a víc to neřešil.
Josef01 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Josefe ty tam máš gauč (kdo ví, jestli ne i postel), to ti musí stačit To je pravda je to ale uvnitř malé, řekl bych pro 4 lidi, už to nejsou ty lavice jak měly v této době jiná auta. Byla to luxusnější verze s těmi našitými "polštáři" Trochu zvuku z auta. Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Josef01
martar Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Konečně můžu něčím přispět, protože se mi nechce zakládat vlákno "čím jsme jezdili jako děti" (v případě moskviče jako závadová mládež) Pár fotek ze sobotní autobusové akce. Nedalo se moc fotit, všude davy, a já měl dvacet minut. Ale třeba to někoho potěší.
efreeti Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 ta první ŠL 11 je nádherná...tohle už je maximalni retro a nostalgiekloubový Ikarus si pamatuju, že sem jako malej nesnášel sedět hned za tim kloubem s děravou gumou, přes kterou tekla dovnitř deštová voda.
African Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Známej dojezdil, docela kuriózní závada. Prý rána jak z děla, že málem omdlel, myslel si že mu z motoru vyletěl píst a pak že ty technický kontroly jsou drsný :-)
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Marto, tys byl v Letnanech? Byla to paradni nostalgie, tata zavzpominal, co vsechno z toho ridil.
spineshank Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Afri, to vypadá na stavitelnej podvozek. ....D
Frostie Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Díky martare, parádní fotoreport, ještě mi tam chybí RTO s vlekem, zažil jsem tam z toho vše a moskalenky jsme měli 2 (408 1360 ccm, 60 k a 412, 1500 ccm, 75 k) Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Frostie
KFL Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Dneska ve tri jsem bral plnou... ale klesa mi spotreba. Na minulou nadrz jsem mel prumer 18,5 (hodne jsem vozil deti) a na tuhle uz jen 16,4 .
laskajefajn Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Velmi těžko se tento vůz po týdnu vracel...navic měl najeto cca 250km.Silně návyková motokára. Dnes jsem jel svým autem a zdálo se mi že to vubec ale vubec netáhne i přesto že to má 190kW a přes 500 krouták
Petr72 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 35/40i je skvelý motor ja som mal tu česť v 2ke kto neskúsi neuverí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se