eskimak Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Jj, na audifore najdes vsetko. Ak je to ako pises, nemas sa coho bat, jedna z najlepsich motorizacii v Audi. Proste paradny kociar so slusnou dynamikou, len treba ratat s tym ze sem-tam vyskoci nejaka prkotina ktorej vyriesenie v Oktavke stoji 2tisic kc a u tohto auta 20tisic kc (nechytat prosim za slovo). A nezanedbat servis, ziadne 30t km intervaly, menit oleje aj v prevodovke, diferencialoch atd, navzdory "dozivotnym" doporuceniam.
geometr Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Jedná se o vůz od známého, jezdil s ní jen po Praze a jednou za dva měsíce do Hamburku. Má nalítáno 80tis a je v dobrém stavu.Na ceny servisu Audi jsem zvyklej, u A8 jsem s vyššími provozními náklady smířenej, je to daň za pohodlí co to poskytuje.Já s posledním autem najel za 4 roky 40tis km, takže nejsem žádnej auto cestovatel.Spíš mě zajímalo, jestlinemá někdo tento motor v okolí a nemá s ním problémy, jestli něco neodchází, či na co si mám dát pozor.Dík za názory, ještě se prohrabu tim audiforem.... takže cca 730 km měsíčně po Praze, jestli dobře počítám.
efreeti Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 ...nebo ten známej nejezdil do Hamburku tak často jak tvrdí
KFL Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Vracím se k laufům - zde krátký shot ze včerejška. Nic extra (auto zčásti vychladlý, vejfuky nový), až bude hezky, natočím něco z auta . Upraveno 29. června 2017 uživatelem KFL
jacob Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 A nezanedbat servis, ziadne 30t km intervaly, menit oleje aj v prevodovke, diferencialoch atd, navzdory "dozivotnym" doporuceniam.Stejný motor, rok 2012, najeto 299 990 kilometrů. Zrovna dnes na běžném servisu, který se má dělat ve 300tis. kilometrech. Servisní interval normálně 30 tisíc, tzn. 2x ročně servis. Každých 60 tisíc olej v převodovce a asi také v diferáku, to teď nevím. Rozvody ve 120 a 240 tisících. Turba, DPF, převodovka - vše ok.
tomasteckavesely Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Aaa. zase dalsi tema kam se budu vracet ) Moje vikendovka je BMW Z4 3.0 Si Coupé rok 2007. Ja ho mam od roku 2012. Najeto ted 122K KM. Prevazne ostre po okreskach, okruhu. Ferodo ds2500 desticky, 1,5 cestny samosvor a poladeny vejfuk a mraky dalsich drobnosti. Olej MIllers oils NT motorsport kazdych 5tis Km, stejne tak olej v manualu a diferencialu.
sidetone Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 ... takže cca 730 km měsíčně po Praze, jestli dobře počítám.No pracuje 14h denne na prazsky trznici 7dni v tydnu a bydli 7km od prace. Znam ho docela dobre, auto jsem si od nej obcas pujcoval a nevsiml jsem si zmen v km. Takze najezdu docela verim. Kazdopadne s tim dnes jedu na Jarov, abych zjistil historii. Bylo tam pravidelne servisovane, tak by tam meli mit km zaznamenane. Jeste me trosku desi to, ze jezdilo po vetsinou jen ultra kratky trasy.
shewcza Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 By mě zajímalo, jaký člověk si koupí na popojíždění po Praze 4.2 TDI
jacob Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 No pracuje 14h denne na prazsky trznici 7dni v tydnu a bydli 7km od prace. Znam ho docela dobre, auto jsem si od nej obcas pujcoval a nevsiml jsem si zmen v km. Takze najezdu docela verim. Kazdopadne s tim dnes jedu na Jarov, abych zjistil historii. Bylo tam pravidelne servisovane, tak by tam meli mit km zaznamenane. Jeste me trosku desi to, ze jezdilo po vetsinou jen ultra kratky trasy.80 000 kilometrů je nic, auto bude pravděpodobně ve velmi pěkném stavu také podvozkově. U nás to má blízko k ročnímu nájezdu. Ostatně asi jako u většiny A8, 7er atd.
sidetone Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 By mě zajímalo, jaký člověk si koupí na popojíždění po Praze 4.2 TDI Showoff car no, tady na ty trznici je dost A8, S class, 7er a pochybuju, ze nejaky z tech aut maji najeto vic jak 20k rocne, s tim ze 90% casu stoji na jednom miste pred stankem:D Je pravda, ze vetsinou maji trilitry, ale asiati se radi predhani:))))
DavidLC Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Však litry jo,ale proč ne benzin ;-) Nafta na popojížďky není dobře (vidím to kolem sebe).
geometr Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 No nemyslel jsem ani tak, že by byly stočený kilometry, jako ten způsob jízdy s takovým autem. Možná by byl lepší ten Hamburk 2x měsíčně a žádnejch 14km denně po Praze. To se ten motor ohřál na provozní teplotu jednou za dva měsíce.
Sphinxx Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 To se ten motor ohřál na provozní teplotu jednou za dva měsíce.No na tomhle bude asi bohužel kus pravdy.
eskimak Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Ano, tie motohodiny s kilometrami v najlepsom pomere. Ale na druhej strane, 80t je na tento motor len zabeh. Mozu prist skor problemy s dpf (das profesionalne vycistit za 200e a vyriesene) alebo s virivymi klapkami (to ale neviem, pri 3.0tdi je to casta zavada).
matous Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Nevim jak u A8, ale prijde mi ze s kvalitou slo audi dolu. U predchozi A6 jsem do 230tis resil jen pravidelny servis. U nastupce do 130 tis. 2 x zadni tlumice (vytekly), dojezdovy radar (v zaruce), obcas se stane ze zkratka prestane reagovat plyn, nejaka chyba v sw, solenoid na prevodovce a zavrsila to pred tydnem kdy zacala varit pri dovolene v chorvatsku. Takze domu na platu. Sent from my iPhone using Tapatalk
geometr Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 ... a 80000 už dávno nebude teprve zajetej diesel, to tak možná platilo u jednoduchý atmosféry, kor stylem, jako se jezdil uvedenej kus.
VintageLover Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Odesláno 30. června 2017 http://vintagestyle.eu/glorious-wedge-cars/
georgejv Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Odesláno 30. června 2017 http://vintagestyle.eu/glorious-wedge-cars/A těma všema jezdíš? Slušnej oddíl Z téhle éry Guigiarových konceptů měl valný význam snad počin pro BMW a možná ještě Mercedes. A etalonem tohoto klínového stylu přelomu 70's a 80's to dotáhl do stavu dokonalosti GMC DeLorean
laskajefajn Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Nový společník do města... Vyměnil jsem to za SYMa 50.Kdyby někdo měl zájem tak je na prodej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se