DavidLC Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Tak dražší až tak snad ne,ale jsme nejspíš malý a specifický trh... Ale jinak souhlas...
Happy88 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Ja zatim jen menim desticky, pneu, oleje a filtry. Navic podle zahranicnich diskusnich for by nas s Lexusem snad zadnej servis ani nemel cekat, ne? :-DNa to se spoliham pocitam taky jen s rutinni roční návštěvou olej, filtry atd. Ale u 6 let staryho auta mě ten autorizak přijde uz zbytečnej asi. Jediný co mě trochu mrzí, že kontrolu hybridního ústrojí jinde než v tom autorizovaným servise neudělají. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Jako že by test dělal někdo v garáži ? :-) Když drží záruku,tak si to musí dělat sami v AD ne ;-)
beeman Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 ot, vykendova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Happy88 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Jako že by test dělal někdo v garáži ? :-) Když drží záruku,tak si to musí dělat sami v AD ne ;-)V AD je kontrola hybridu součástí pravidelné prohlídky zdarma, jinak tuším za nějaký 2 litry. Vtip je v tom že tam záruka funguje tak, že dokud na tu kontrolu rok co rok chodíš prodlužují ti to až po dobu 10 let. Jinak platí "jen" 5. Já sem narážel na to, že třeba takový idauto je sice AD na Toyotu a servisuji i Lexus ale na Lexus AD nejsou a tudíž nejsou schopni tu kontrolu provést. Což je naprd. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
dieegoo Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 ot, vykendova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tittus Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 V AD je kontrola hybridu součástí pravidelné prohlídky zdarma, jinak tuším za nějaký 2 litry. Vtip je v tom že tam záruka funguje tak, že dokud na tu kontrolu rok co rok chodíš prodlužují ti to až po dobu 10 let. Jinak platí "jen" 5. Já sem narážel na to, že třeba takový idauto je sice AD na Toyotu a servisuji i Lexus ale na Lexus AD nejsou a tudíž nejsou schopni tu kontrolu provést. Což je naprd. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí TapatalkJasný rok nebo 15 tis.km, normálně to stojí cca 1300,-. Mě jen nenapadlo, že Toyota neudělá Lexe (Jezdím do Tsusha, tam mají obé). Vlastně podle prohlídek to vychází, já jezdím na olej po 10tis. a měl jsem auta (starší) co test neměla, tak jsem ho nechal dělat mimo interval a jezdil sólo.
pavel23 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Dneska to šlo Gas nejel jsi dnes v podvečer z Českých Budejovic na Jindřichův Hradece? Kolem 17:15hod. jsem na začátku Lasenice najížděl na kole na hlaví a viděl jsem jak tam jede takovýhle žlutý krasavec. To by byla náhoda, zase tolik krasavců tady nejezdí.
Duke650 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Taky jsem tam potkal něco žlutého rychlého :-)
M3maniac Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Dnes bylo moc krásně a děkuji, že máme všechny body Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Igicz Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Hmm, ta 350 vypadá na svůj věk pořád dost dobře.
odjinud Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Chtel jsem se zeptat, jestli tu nekdo z Prahy a okoli "neumi" STK. Resp. kam tu nejlepe zajit, aby se nevozili po drobnostech. Kdyz tak do SZ. Nechci legalizovat neco, co nejde (srot, tuning, neexistujici auto, silenou prestavbu...), slo by jen o beznou stk na starsiho rodinnyho kombika. Samozrejme za ucasti auta:-)
Návštěvník enrico156 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 V sobotu test tohotok a zvuk mě dost nepotěšil. Když vypadáš jak Otík a nosíš sluchátka proč ne, ale já chci mít husí kůži při projetí něcěho jako je RS5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Ja mel na tri dny pujcenou tuhle A6 a bylo to moc fajn vcetne zvuku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 Ja taky maximalne spokojen. Minuly tyden jsem testoval novou SQ5 ve fullu, hodne dobre auto a zvuk byl naprosto v poradku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 Ona má RS5 opravdu horší zvukový projev než normální A6 nebo SQ5? To se mi snad ani nechce věřit....
montemar Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 ona ma projev dobrej, akorat usi mame kazdej jiny...
eskimak Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 Ona má RS5 opravdu horší zvukový projev než normální A6 nebo SQ5? To se mi snad ani nechce věřit....Nema. Ale Enrico by chcel lepsi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se