OndraTce Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Jak nejsem Subaru fanoušek, tak Levorg se mi líbí moc. Koupila si ho červený moje zubařka. Skvělý vozidlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Super, krásná kára :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Super barva, sekne mu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Krásný auto! Ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ondro, už jsem ti ho chválil....taky se mi moc líbí, tak ať slouží ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ondro, gratulace k omlazeni parku! Levorg je fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Super auto v super barvě. Tady palec vzhůru. To by mě taky lákalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Tady je to samá new kára,tak sem dam svého dědka kterej mě vykouzlí i po 12letech co ho vlastním usměv na tváři,ale jen v sezoně,ještě je uložen v zimním spánku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Levorg v týhle barvě vypadá skvěle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Kluci dík. Na kus cesty z civilizace do naší vsi je to auto úplně na h...., ale jinak to bude fajn. :-)Spousta elektroniky, slušel by tomu víc dvoulitr, ale aspoň s 1,6 snížíme naši průměrnou uhlíkovou stopu co ji navyšuje Tribeca. ;-)Dneska Levorga trochu prozkoumám podle návodu, dám lehký školení ženě a dceři aby aspoň dojely z A do B a vyrazím najít nějakou zasněženou silnici než to všechno roztaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Gratuluju, krasavec! Az budu menit Lego, budu hodne zvazovat jestli Levorga nebo Outbacka. Hlavne jsem moc zvedavy na ten jejich Eyesight. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Roura74: gratulace, to auto ma koule! xxmikexx: scirocco bylo v mych 18 jeden z horkych favoritu na prvni vuz! Jeste vedle celicy, prelude, crx, calibry a probe, ktery to nakonec vyhralo dobre ty, uz moc videt nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 V 10. 3. 2018 v 7:30, martigen napsal: Roura74: gratulace, to auto ma koule!xxmikexx: scirocco bylo v mych 18 jeden z horkych favoritu na prvni vuz! Jeste vedle celicy, prelude, crx, calibry a probe, ktery to nakonec vyhralo dobre ty, uz moc videt nejsou...Dík za chválu,jo už moc vidět nejsou,jinak na dení ježdění mam mladšiho bráchu :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Parada je to g60 s turbem? Ty taky uz nejsou videt... Jinak doplnim predchozi vycet adeptu na prvni vuz, zapomel jsem na eclipse a 240sx A kdybych vybiral dnes, vemu crx - ta se mi libi porad. Druhy auto jsem mel pak po otci accorda coupe, a to byla taky parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 V 10. 3. 2018 v 9:16, xxmikexx napsal: Dík za chválu,jo už moc vidět nejsou,jinak na dení ježdění mam mladšiho bráchu :-DKrásná klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Dnes jsem v marienbergu okukoval audi R8. Moc hezky autí, ne moc prakticky ale fajn svezeni. Když vidí zajem, predvedou, ukáží, půjčí. Nasadí brouka do hlavy, to umi! A ted v tv reklama na hnujday..... jsem na vážkách.... takova i30 Upraveno 10. března 2018 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 V 10. 3. 2018 v 20:15, Hasič napsal: Dnes jsem v marienbergu okukoval audi R8. Moc hezky autí, ne moc prakticky ale fajn svezeni. Když vidí zajem, predvedou, ukáží, půjčí. Nasadí brouka do hlavy, to umi! A ted v tv reklama na hnujday..... jsem na vážkách.... takova i30 ty i30N bych se vůbec nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Aby mne nesežrala pres nd..... pry vse drahy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Hasič, si nákupem Hiunday totálně zničíš svoji agresivní image, uvědoměš si to? Už jenom tou otázkou si to budování celkové vlastně trochu zabil, ale budiž, dáme ti s Kamilem ještě šanci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 V 10. 3. 2018 v 20:15, Hasič napsal: Dnes jsem v marienbergu okukoval audi R8. Moc hezky autí, ne moc prakticky ale fajn svezeni. Když vidí zajem, predvedou, ukáží, půjčí. Nasadí brouka do hlavy, to umi! A ted v tv reklama na hnujday..... jsem na vážkách.... takova i30 Předpokládám, že máš ideově jasno. Jestli půjdeš ke klukům do KŠV, tak se s tebou nebudu normálně bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se