Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Presne tak, jazdne to neznesie srovanie. Minuly rok sme kupovali pre priatelku SUV. Jazdli sme samozrejme aj RX450h - designovo sa nam pacilo a aj cena bola relativne sympaticka. Ta prevodovka s kombinacii s atmosferickym benzinom davala velmi "divny" dojem z jazdy. Podvozok a celkovo fungovanie auta nebolo vyslovene spatne, ale po presadnuti do Q7 bolo okamzite zrejme ze tento krat cesta do Japonska urcite nepovede.. Este aj priatelka-ako vyslovene kludny, defenzivny polovodic okamzite pomenovala ako prirodzene, s istotou sa riadi Q7. Ono je to asi jedine z beznych vecsich SUV , pri ktorom nema clovek pocit ze riadi 3tonovu preposilovanu kymacajucu lod. (jasne mimo Cayene,Urus a pod..)

Odesláno

Ano? Teoria, alebo skusenost? Nesrandujme no..

Já jsem tu teorii měl taky a byl jsem zvědav na skutečnost. Bohužel se potvrdila - kamarád má XC90 s cca 240k dieselem. Ten 4válec je tam hrozně znát. V nízkých otáčkách to nejede, takže ti relativně musíš točit a to zase řve a zas tak moc to taky nejede :-) Oproti V6 konkurenci se to nechytá. (Tím myslím nejen reálnou rychlost, ale hlavně celkový projev).

Pozitivně mě překvapil podvozek, prostor, hlučnost resp ticho. Bohužel další negativum a velké je ten infotainment - pomalý, a skoro všechno se nastavuje přes tu dotykoou obrazovku.

Odesláno (upraveno)

Já jsem tu teorii měl taky a byl jsem zvědav na skutečnost. Bohužel se potvrdila - kamarád má XC90 s cca 240k dieselem. Ten 4válec je tam hrozně znát. V nízkých otáčkách to nejede, takže ti relativně musíš točit a to zase řve a zas tak moc to taky nejede :-) Oproti V6 konkurenci se to nechytá. (Tím myslím nejen reálnou rychlost, ale hlavně celkový projev).

Pozitivně mě překvapil podvozek, prostor, hlučnost resp ticho. Bohužel další negativum a velké je ten infotainment - pomalý, a skoro všechno se nastavuje přes tu dotykoou obrazovku.

Ja si myslim ze ten Tedwinov prispevok bol na porovnanie Lexusu s Q7... Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Pozitivně mě překvapil podvozek, prostor,

hlučnost resp ticho. Bohužel další negativum a velké je ten infotainment - pomalý, a skoro všechno se nastavuje přes tu dotykoou obrazovku.

Ano, 4valec neoklames.. k negativom by som dal aj zadne sedacky. (regulerne-nie tu tretiu radu) .

Odesláno

Nova XC90 bude ciste dopravny prostredek k presunu z, bodu A do bodu B, na to akorat ty 4valce staci, jedina lepsi volba je mozna ten hybrid.

Ad Q7, pokud primarne u obrich SUV hledate pocit z jizdy jako u sportovniho sedanu, tak to Audi ma 20palcovych kolech urcite poskytne, na druhou stranu, to poskytne za min a lip A6ka, ale treba jen mam zbytecne moc logicky pristup.

Odesláno (upraveno)

Nova XC90 bude ciste dopravny prostredek k presunu z, bodu A do bodu B, na to akorat ty 4valce staci, jedina lepsi volba je mozna ten hybrid.

Ad Q7, pokud primarne u obrich SUV hledate pocit z jizdy jako u sportovniho sedanu, tak to Audi ma 20palcovych kolech urcite poskytne, na druhou stranu, to poskytne za min a lip A6ka, ale treba jen mam zbytecne moc logicky pristup.

Neviem o tom ze by taky pocit niekto u Q7 vyhladaval, a moja zenska uz toboz nie. Stale vsak dobry pocit z motora a podvozku je dolezity, si myslim ja. Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno (upraveno)

Kam na celkové čištění intoše v rámci Prahy 9 (Čakovice/Letňany at best)?

Jak jsou na tom myčky v obchoďácích, Autoexpress? Chtěj 2-3 litry, podle programu.

http://msdetailing.cz/#contact

Přišel jsme na něj na BMW foru, ale svou práci prezentuje, i na ostatních auto forech.. Ke každému vozu přistupuje individuálně a za mě, je to mistr ve svém oboru .. 

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

Viděl jsem na některých vozech, že mají spz upevnenou jen na oboustrannou lepicí pásku (nemají rámeček na spz). Je to legislativně v pohodě nebo spz musí být v ?euro? rámečku ?

Odesláno

Akce kulový blesk. V pondělí jsem prodal Forester do Košic, v úterý testnul Levorga a dnes ho dovezl domů. Jsem magor, ale pořád vzpomínám na Lego GT, takže zvítězilo srdce před rozumem. Rohlík ve tváři to vytváří a o tom to je.

BTW Já věděl, že mám nakoupit chronologa do foroty. Lepit se bude zítra.

06d498b2ff232fa3caca87d7595861ae.jpg

236e23b0e6d97655916b5f1b081d3ee2.jpg

bb0e971e49653a14c9ee597e18a8fb8f.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...