Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tady je to samá new kára,tak sem dam svého dědka kterej mě vykouzlí i po 12letech co ho vlastním usměv na tváři,ale jen v sezoně,ještě je uložen v zimním spánku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci dík. Na kus cesty z civilizace do naší vsi je to auto úplně na h...., ale jinak to bude fajn. :-)

Spousta elektroniky, slušel by tomu víc dvoulitr, ale aspoň s 1,6 snížíme naši průměrnou uhlíkovou stopu co ji navyšuje Tribeca. ;-)

Dneska Levorga trochu prozkoumám podle návodu, dám lehký školení ženě a dceři aby aspoň dojely z A do B a vyrazím najít nějakou zasněženou silnici než to všechno roztaje.

Odkaz ke komentáři

Roura74: gratulace, to auto ma koule!

xxmikexx: scirocco bylo v mych 18 jeden z horkych favoritu na prvni vuz! Jeste vedle celicy, prelude, crx, calibry a probe, ktery to nakonec vyhralo :) dobre ty, uz moc videt nejsou...

Odkaz ke komentáři

V 10. 3. 2018 v 7:30, martigen napsal:

Roura74: gratulace, to auto ma koule!

xxmikexx: scirocco bylo v mych 18 jeden z horkych favoritu na prvni vuz! Jeste vedle celicy, prelude, crx, calibry a probe, ktery to nakonec vyhralo :) dobre ty, uz moc videt nejsou...

Dík za chválu,jo už moc vidět nejsou,jinak na dení ježdění mam mladšiho bráchu :-D

Odkaz ke komentáři

Parada je to g60 s turbem? Ty taky uz nejsou videt... Jinak doplnim predchozi vycet adeptu na prvni vuz, zapomel jsem na eclipse a 240sx ;)

A kdybych vybiral dnes, vemu crx - ta se mi libi porad. Druhy auto jsem mel pak po otci accorda coupe, a to byla taky parada :)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem v marienbergu okukoval audi R8. Moc hezky autí, ne moc prakticky ale fajn svezeni. Když vidí zajem, predvedou, ukáží, půjčí. Nasadí brouka do hlavy, to umi! :D A ted v tv reklama na hnujday..... jsem na vážkách.... takova i30 :D

Upraveno uživatelem Hasič
Odkaz ke komentáři

V 10. 3. 2018 v 20:15, Hasič napsal:

Dnes jsem v marienbergu okukoval audi R8. Moc hezky autí, ne moc prakticky ale fajn svezeni. Když vidí zajem, predvedou, ukáží, půjčí. Nasadí brouka do hlavy, to umi! :D A ted v tv reklama na hnujday..... jsem na vážkách.... takova i30 :D

ty i30N bych se vůbec nebál
Odkaz ke komentáři

V 10. 3. 2018 v 20:15, Hasič napsal:

Předpokládám, že máš ideově jasno. Jestli půjdeš ke klukům do KŠV, tak se s tebou nebudu normálně bavit... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...