geometr Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Zlatý mechanický tlačítka na ovládání, displej je neštěstí, fakt a ještě uklidit ovládání do nějakýho prodělanýho menu.
filo-boxer Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Italové se s tím nemažou. Naštěstí jsem si nechal vpředu dost místa.
H-B Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Ok, tak asi fakt udelali chybu a ja jsem anomalie . Vydechy ani intenzitu nemam potrebu prepinat, zcela me uspokojuje rezim auto. Ale zjevne to hodne lidi resi, takze kritika je nejspis na miste
Maxel Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Směr foukání sem nešteloval snad deset let. Když fouká moc, stáhnu výkon. Když je zima/teplo, šteluju teplotu. Což ale nic nemění na tom, že to jedno tlačítko navíc na změnu režimu by se vlezlo a designér je debil.
geometr Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Jestli jsem si to dobře prohlíd, tak tady u toho ani nepřidáš na větráku :-(
Andrew Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Tak hlavně že tlačítko na vypnutí zabírá 1/4 plochy...
H-B Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Hele ja nevim.. v lete nasednu, klima fouka rovnonerne a v ty intenzite, ktera dava smysl, aby dosahla pozadovany teploty. A kdyz ji dosahne, neotravuje me foukani do xichtu nebo na nohy, proste to jde rovnomerne.V zime v podstate stejny. Kdyz se pripadne mlzi okno, coz se temer nedeje, tlacitko tam je. Fakt nepotrebuju stelovat vydechy nebo vetrak . Ale na zaklade vasich komentu a kritiky recenzentu je videt, he jsem mensinova skupina, takze designer dostal asi blby data o zakaznicky bazi )
Liqid Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Já teda šteluju furt, na auto mi to tak hučí, že neslyším rádio, intenzitu měním dle ohřátí motoru a výdechy přepínám dle oblečení a oken.
Prochy68 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Hele ja nevim.. v lete nasednu, klima fouka rovnonerne a v ty intenzite, ktera dava smysl, aby dosahla pozadovany teploty. A kdyz ji dosahne, neotravuje me foukani do xichtu nebo na nohy, proste to jde rovnomerne.V zime v podstate stejny. Kdyz se pripadne mlzi okno, coz se temer nedeje, tlacitko tam je. Fakt nepotrebuju stelovat vydechy nebo vetrak . Ale na zaklade vasich komentu a kritiky recenzentu je videt, he jsem mensinova skupina, takze designer dostal asi blby data o zakaznicky bazi )Mam to jako ty, ale kolega je schopnej to ladit kazdych 10 min, zrovna tak radio ;-)
honzyk Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Směr foukání ladím docela často, třeba teď na podzim, auto stojí furt venku, ráno chci teplo na nohy, odpoledne je vyhřátý od slunka a studenější vzduch z klimy bych na nohy nesnes, ten musí foukat na xicht. Za mě dotykovej displej do auta nepatří, max na navigaci a rádio.
eskimak Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Ja mam skusenost ze ak nestaci Auto rezim tak je to proste v danom aute nahovno vyrobene. Najhorsie to asi bolo vo Forde (Focus, Mondeo) a Oply (Corsa, Astra, Vectra), v Superbe ci Ceede pouzitelne, v A6 ci Tuaregu bez vyhrad (bez nutnosti riesit cokolvek okrem teploty).
stepecken Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Ja mam skusenost ze ak nestaci Auto rezim tak je to proste v danom aute nahovno vyrobene. Najhorsie to asi bolo vo Forde (Focus, Mondeo) a Oply (Corsa, Astra, Vectra), v Superbe ci Ceede pouzitelne, v A6 ci Tuaregu bez vyhrad (bez nutnosti riesit cokolvek okrem teploty).Nemal som horšie ako v Mondeu aktuálne , nejaký kkt vymyslel ,že všetko okrem teploty je dotykové , klíma síce chladí ako U.S. ale fúka to úplne na ...- a aj pól stupňa robí zimu/teplo Bohužiaľ firemne a ešte tri roky pred nami / konfiguroval to môj predchodca Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
eskimak Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Nemal som horšie ako v Mondeu aktuálne , nejaký kkt vymyslel ,že všetko okrem teploty je dotykové , klíma síce chladí ako U.S. ale fúka to úplne na ...- a aj pól stupňa robí zimu/teplo Bohužiaľ firemne a ešte tri roky pred nami / konfiguroval to môj predchodca Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkJj, Ford to ma hodne nedotiahnute. Uz som takmer zabudol na vsetky negativa Mondea, jazdilo to famozne, ale vzduch bol fakt tragedia.
stepecken Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Jj, Ford to ma hodne nedotiahnute. Uz som takmer zabudol na vsetky negativa Mondea, jazdilo to famozne, ale vzduch bol fakt tragedia.Všetci ostatný majú Octavie, Mindeo je tichšie na diaľnici , podvozok je úžasný ale napr automat je tragédia Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
zceyee Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 A to nemas strach ze te ty sudy pri bouracce zabijou?
mikymik Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Bych se spis bal jezdit bez katalyzatoru, ze budu zamorovat zivotni prostredi.
tenge Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Tak už je to trochu černý humor... ale zase má aspoň jistotu ze nebude bezhlavý rytíř .. sudy jsou sudy.. apropos zpět k tématu .. poprvé co pouštím auto do světa je mi ho fakt líto, ale není to kde parkovat.. Upraveno 19. října 2019 uživatelem tenge
fijo Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Já když vidím hezkou holku, tak mě napadne si s ní zatancovat vleže. Když vidím obrázek srubu na Aljašce, napadne mě, že bych tam chtěl strávit pár měsíců. Když vidím motorku, tak mě napadne, jaký by to bylo se na ni projet... ale určitě mě nikdy nenapadlo bát se nákupu kterej dávám do auta...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se