Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, není to sice "na pořadu dne", ale tak nějak mám roupy, co bych příští rok vyvedl, pokud na to bude a přemýšlím o Cayman S, nějak kolem roku 2008 (v manuálu), nebo 2009 (PDK, předtím tam byl tiptronic a ten nechci). Je to jedno z mála aut, co se mi líbí a láká mě, nepraktičnost mi nevadí, 2 místa jsou až moc, ale bojím se, že to nepojede. Věřím, že podvozkově a jízdní vlastnosti jsou super, ale výkonu nic moc, sice teď jezdím předokolku s DSG, ale zábavnou, protože mě chce neustále zabít a má přes 400k.

Má s ním někdo zkušenosti? Díky.

Odesláno (upraveno)

Kapnete bozskou komu hovorilo pane   ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno

Gombo, jeste zes na to dal ty pneu, na tech cvickach to bylo strasny, jeste v kombu se snorchlem a pevnostnakem :). Pekne G, co v tom mas za motor?

Odesláno

Kapnete bozskou komu hovorilo pane   ;)

Auta s touto značkou jsou zárukou poctivého nákupu.

Dneska jsem v Karviné zahlédl pěkný Yaris (selection bílo-černý) taky od chronomagora 

Odesláno

Pánové, není to sice "na pořadu dne", ale tak nějak mám roupy, co bych příští rok vyvedl, pokud na to bude a přemýšlím o Cayman S, nějak kolem roku 2008 (v manuálu), nebo 2009 (PDK, předtím tam byl tiptronic a ten nechci). Je to jedno z mála aut, co se mi líbí a láká mě, nepraktičnost mi nevadí, 2 místa jsou až moc, ale bojím se, že to nepojede. Věřím, že podvozkově a jízdní vlastnosti jsou super, ale výkonu nic moc, sice teď jezdím předokolku s DSG, ale zábavnou, protože mě chce neustále zabít a má přes 400k.

Zabavna predokolka... dobrej oxymoron :D

Se s tim Caymanen svez a uvidis..

Odesláno

Gombo, jeste zes na to dal ty pneu, na tech cvickach to bylo strasny, jeste v kombu se snorchlem a pevnostnakem :). Pekne G, co v tom mas za motor?

trojliter v nafte

Odesláno

Jestli máš pocit, že tě chce zabít predokolka s motorem vepředu, tak si zadokolku se středovým motorem vážně nekupuj :) pokud chceš jezdit rovně, nech si co máš, pokud to myslíš vážně se sportovní jízdou, tak si kup Cayman v manuálu a neřeš výkon

Odesláno

Ahoj, prosím o názor. Kupuji FOCUS ST kombi a váhám v barvách. Šli byste do orange fury (silena, ale klasická oranžová) nebo do performance blue (klasická fordi modrá)? Pak tam je ještě sedá nebo černá, taky zvazuji. Bílou a variace na červené už jsem zavrhl...

Viděli jste už nějaké nove ST naživo? Jakou barvu byste doporučili? Klonim se trosku k oranžové, ale nechci byt za blázna a bojím se, ze se mi za chvíli okouka...

Odesláno (upraveno)

Přesně to tvrdí i manželka. Prý ze je ta oranzova pak v moc velký ploše...- hodí se spis do hatch verze nebo na mustanga. ale ta modrá mi zas přijde na fotkách trochu usedla... ach jo

Upraveno uživatelem elninoelnino
Odesláno (upraveno)

Šel bych do červené. A když ne ta, pak modrá ? usedlá mi teda vůbec nepřijde. Šedá asi jo, ale modrá?

Oranžáda imo sedí nejlíp na třídvéřovém (hot)hatchi.

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...