KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 (upraveno) @KralJan děláš inzerát? Nedaří se ti to a máš velkou spotřebu postů ("citovat") Upraveno 17. ledna 2021 uživatelem moco
KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 před 1 minutou, moco napsal: @KralJan děláš inzerát? Nedaří se ti to Ne, dávám foto čím jezdím
moco Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Právě teď, KralJan napsal: Ne, dávám foto čím jezdím Budíkama jezdíš
Muffik Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 před 4 minutami, KralJan napsal: Ne, dávám foto čím jezdím Tak bych prosil ještě zadní sedačku, pravý přední ventilek a haubnu zespoda, děkuji.
moco Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 před 8 minutami, Muffik napsal: Tak bych prosil ještě zadní sedačku, pravý přední ventilek a haubnu zespoda, děkuji. Při 1000 příspěvku budeme mít poskládáno
Irwinek Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 před 29 minutami, KralJan napsal: No vidím je z auta nejčastěji hmm, já koukám oknem ven, budíky mne neberou, ale já jsem ze staré školy
KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Myslel jsem že to je to co z auta vidím nejčastěji, jinak taky nejvíc koukám ven
Irwinek Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 před 2 minutami, KralJan napsal: Myslel jsem že to je to co z auta vidím nejčastěji, jinak taky nejvíc koukám ven pak je tu ještě taková ta kulatá věc mezi sedačkou a čelním sklem
KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Té se držím abych nevypadl Té se držím abych nevypadl
Harwey Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 Toho doplomatica si asi popil dost....
Laika Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 V 17. 1. 2021 v 8:40, vwtyp11 napsal: Takže někdo vyfotí 2015, aby se po skoro 6 letech zeptal “o co jde”?! lidem jebe Jo, šest let jsem čekala na pravou chvíli a ta teď nastala! Tak ale taky ukážu, čím jsem jela a co by se mi líbilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wawrik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Som sa zabudol pochváliť... Po štyroch mesiacoch mi konečne prišilo generické auto Rovno mi ho o 2 cm podložkami zodvihli a spodok nastriekali nejakým asfaltosajrajtom (to robia default). Btw, celé objednávanie aj úpravy sa diali bez akýchkoľvek papierov alebo záloh, len na dobré slovo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Tak já příští týden jedu definitivně odevzdat Wrangler prodejci. Po čtyřech opravách v autorizovaném servisu Liberec a následných pěti ve Zlíně porucha neodstraněna (rok a půl v podstatě bez auta). Takže jim to už jdu odvézt a hurá k soudu o prachy. Se poseru.
African Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 před 56 minutami, mAra_ napsal: Tak já příští týden jedu definitivně odevzdat Wrangler prodejci. Po čtyřech opravách v autorizovaném servisu Liberec a následných pěti ve Zlíně porucha neodstraněna (rok a půl v podstatě bez auta). Takže jim to už jdu odvézt a hurá k soudu o prachy. Se poseru. Aj, člověk se klepe na káru, která navíc parádně jezdí, máš z toho radost a pak přijde takový peklo Tak aspoň ten soud ať má šťastný konec ti přeju.....
nickolas Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 @mAra_ ja tomu nerozumim. Koupis auto za bambilion, posere se tak, ze ho rok a pul ze dvou vlastne nemas a oni delaj zizalky. Tvl pak si neco kup...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se