Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@KralJan děláš inzerát? Nedaří se ti to 🙂 a máš velkou spotřebu postů ("citovat")

Upraveno uživatelem moco
Odesláno
před 8 minutami, Muffik napsal:

Tak bych prosil ještě zadní sedačku, pravý přední ventilek a haubnu zespoda, děkuji.

Při 1000 příspěvku budeme mít poskládáno :)

Odesláno
V 17. 1. 2021 v 8:40, vwtyp11 napsal:

Takže někdo vyfotí 2015, aby se po skoro 6 letech zeptal “o co jde”?!

lidem jebe 

Jo, šest let jsem čekala na pravou chvíli a ta teď nastala!

Tak ale taky ukážu, čím jsem jela a co by se mi líbilo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Som sa zabudol pochváliť... Po štyroch mesiacoch mi konečne prišilo generické auto :punk: Rovno mi ho o 2 cm podložkami zodvihli a spodok nastriekali nejakým asfaltosajrajtom (to robia default). Btw, celé objednávanie aj úpravy sa diali bez akýchkoľvek papierov alebo záloh, len na dobré slovo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak já příští týden jedu definitivně odevzdat Wrangler prodejci. Po čtyřech opravách v autorizovaném servisu Liberec a následných pěti ve Zlíně porucha neodstraněna (rok a půl v podstatě bez auta). Takže jim to už jdu odvézt a hurá k soudu o prachy. 

Se poseru.

Odesláno
před 56 minutami, mAra_ napsal:

Tak já příští týden jedu definitivně odevzdat Wrangler prodejci. Po čtyřech opravách v autorizovaném servisu Liberec a následných pěti ve Zlíně porucha neodstraněna (rok a půl v podstatě bez auta). Takže jim to už jdu odvézt a hurá k soudu o prachy. 

Se poseru.

Aj, člověk se klepe na káru, která navíc parádně jezdí, máš z toho radost a pak přijde takový peklo 😣 Tak aspoň ten soud ať má šťastný konec ti přeju.....

Odesláno

@mAra_ ja tomu nerozumim. Koupis auto za bambilion, posere se tak, ze ho rok a pul ze dvou vlastne nemas a oni delaj zizalky. Tvl pak si neco kup...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...