Prochy68 Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Dvoulitr diesel 110kw, rok 2012DikyOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Nenapadá mi lepšie vláknu, tak skúsim tu. Potrebujem v septembri prespať na nemeckej diaľnici s dvoma bajkami na guli. Ako veľmi dementný nápad to je? Nejaký tip, čo urobiť, aby som ráno neodchádzal bez bajkov, prípadne aj bez gule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Treba si najit po ceste hotel s garazi nebo hlidanym parkingem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Mas uplne stejny napad jako desetitisice lidi kteri pres nemecko (a jine staty) migruji s koly na strese nebo na kouli kazde leto. Je to normalni. Uplne. Ale pokud se na to necitis, udelej to dle Boba. Ja bych s tim problem nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Z Chorvatska jsme dojeli po ose, odtah nebyl potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 před 2 hodinami, wawrik napsal: Nenapadá mi lepšie vláknu, tak skúsim tu. Potrebujem v septembri prespať na nemeckej diaľnici s dvoma bajkami na guli. Ako veľmi dementný nápad to je? Nejaký tip, čo urobiť, aby som ráno neodchádzal bez bajkov, prípadne aj bez gule? Kdyz musis tak v Nemecku bych v tomhle nevidel problem, jen si dopredu vyhlidni nejakej chcaci parking at te nezablokuje nejakej kamionak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 před 5 hodinami, wawrik napsal: Nenapadá mi lepšie vláknu, tak skúsim tu. Potrebujem v septembri prespať na nemeckej diaľnici s dvoma bajkami na guli. Ako veľmi dementný nápad to je? Nejaký tip, čo urobiť, aby som ráno neodchádzal bez bajkov, prípadne aj bez gule? Tak nevím ve které lokalitě , ale pokud jste dva a chcete férově spát celou noc taky doporučím hotel. Pokud chcete schrupnout na dvě-tři hoďky tak si najdi osvětlenej parking u čerpačky a na 97% se ti s kolama nic nestane. Pokud chceš jistotu zavaž si motouz na kolo a ukazovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Chvili jsem byl i pod 17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Podla sortimentu v niektorych obchodoch vidno, ze Vianoce sa uz blizia , takze umyte, navoskovane a zima moze zacat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Dnes ma u mna Prius prekonanu dalsiu metu. No a zatial bez problemov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCo Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Ahojte, dovolím si prispieť aj mojou Snehulienkou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 6 hodinami, Gombo napsal: Dnes ma u mna Prius prekonanu dalsiu metu. No a zatial bez problemov. Pěkný , jsem na půlce, tak tě snad taky dotáhnu bez trápení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 18 hodinami, Gombo napsal: Dnes ma u mna Prius prekonanu dalsiu metu. No a zatial bez problemov. To auto jazdíš od nova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 @wawrik ano. Cisto len ako auto do mesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 mensi uppgrade… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 Nová služební paštika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Už je október, a ja som v islandskom vnútrozemí ravkou! A na letných pneumatikách! To počasie naozaj pekne blázni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Ty zakryty spz:)) úplně vidím, jak Tě Luboš Červěňák jede z Chanova vykrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Kluci rychlá rada - potřebuju zimáky 235/45/18 a dostal jsem nabídku na Nexen windguard? Je to aspon prumerná pneu nebo mám přitlačit za nějaký lepší? Zas se mě nechce dávat 4litru za jednu continentálku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se