uff Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Ja ten bez kompresoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Ja taky bezOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 On 6/25/2023 at 10:03 AM, tm80 said: Já od pátku... Gratulka! Dobre si vybral. Ten motor je bozi . Nech dobre a dlho sluzi, bavit bude urcite Ja idem predavat moje 640i GT, bojim sa, ze mi ten motor bude moc chybat. Neviem, ci aj slzu neuronim ked pojde prec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 V 25. 6. 2023 v 10:03, tm80 napsal: Já od pátku... Nadherná barva, úžasný motor a ta paní má zajímavý svatební šaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 V 25. 6. 2023 v 0:01, Lukas.st7 napsal: Mi dělá parťáka na cestách GTI Performance po 8 letech mě pořád baví najeto 76tkm. GTi je parádní auto, snad se v tom někdy svezu. Měl jsem čest jen s VR6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 V 25. 6. 2023 v 10:03, tm80 napsal: Já od pátku... Gratulace, moc pěkná barva i motor, s 540i jsem jezdil 2 roky a naprosto bez problémů, akorát na Aventurine Red jsem neměl koule, takže vzhledem k pozdější jistotě rychlého prodeje trapně skončil u modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 před 5 hodinami, neuromancer napsal: Gratulace, moc pěkná barva i motor, s 540i jsem jezdil 2 roky a naprosto bez problémů, akorát na Aventurine Red jsem neměl koule, takže vzhledem k pozdější jistotě rychlého prodeje trapně skončil u modré Jo pane, když chlap vybírá motor + výbavu a žena barvy, tak je to: aventurine red s černou z venku a bílá uvnitř a 4.0i. Přes barvu nejel vlak. Zatím asi 350 km najeto a furt čumím i přes styl jizdy: víkendový důchodce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Tak a je doma vesmes dobre dojmy, je to old school krabice. Dobre se ridi, interier v poho a da se vypnout vetsina pipani (jako spravny asiat by pipal furt). Obstojny radarovy tempomat.. najeto 200km, takze brzo soudit. Ale bavi me a tesim se za volant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 H-B - da se ta zadní lavice krom toho "vyklopení" úplně dát pryč a nebo ne? Myslím jako zadní sedadla v 5 místne verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 po 10tich rokoch s Hondami prechod k inej značke ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 @H-B a @rado74: Veká gratulace pánové! @H-B: Také jsem po něm koukal, ale diesel by se po Praze jen trápil. Jakou má brodivost? Nikde na internetu jsem nic nenašel kromě informace: "Výrobce neuvádí". @rado74: Od Japonců se blbě odchází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Ohladom dieslov a kratkych tras....neda mi, ale ja si o tychto teoriach myslim svoje. Z mojej osobnej skusenosti s dieslami: opel meriva 1.7 cdti, auto predane pri najazdenych 387000 km vysoke % v meste. Mondeo 2.5 tdi, auto predane pri 110 000km, mesto ako v predchadzajucom pripade. Auto som predaval kolegom do firmy, vyradili ho pri cca 400 tis. km. BMW 2.0 TDI, predaval som ho pri 225 000 km, takisto v jednom kuse v meste a kratke trasy. Tak neviem... Pre istotu len podotknem, ze jediny zavazny servis bol na merive, a teda vymena spojky a vodneho cerpadla. A vlastne ano, menili sa vstreky. To je to iste, co vkuse pocuvam o malych objemoch. My mame vo firme stare fabie 1.2 benzin, ale este 4-valce. Kazdy na tom jazdi ako mu pride, na autach je nalietanych hruuuuuuza kilometrov. Samozrejme, nejake brzdy a bezne opotrebenie sa riesia, ale neviem o ziadnej zasadnejsej zavade. Ale ja nie som odbornik, ja som len uzivatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 16 hodinami, Peta-Biker napsal: H-B - da se ta zadní lavice krom toho "vyklopení" úplně dát pryč a nebo ne? Myslím jako zadní sedadla v 5 místne verzi. Neda, jen preklopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 6 hodinami, safi napsal: Od Japonců se blbě odchází Máš úplnú pravdu, musím zdôrazniť že s Hondami 1x CRV benzín , 1x Civic 10 gen, 1x CRV benzín/ hybrid som bol spokojný. S prvými dvoma som mal len tú najlepšiu skúsenosť okrem bežných servisných intervalov žiadne poruchy, hybrid už taký bezporuchový nebol. V záruke vymenené palivové čerpadlo, vzpery zadnej kapoty- vytiekol olej, oba predné svetlá lebo do nich zatekalo /viacerým čo viem/, menená výztuž zadných sedadiel a hlavne lak a antikorózna ochrana stoja úplne za piču auto chytalo hrdzu a malo 3,5 roka podotýkam pri nadštandartnej údržbe žiadne že umyvárka raz za pol roka, celkovo oproti staršej CRV bolo na všetkom vidno jak sa šetrilo. Aktuálne ide na trh nová CRV osobne sa mi nepáči ,ale samozrejme je to vec vkusu, a predpokladám šetrilo sa ešte viac. Honda bola vždy super aj čo sa týka pomeru cena - výkon, žiaľ tie časy sú v prdeli a cenu novej CRV predpokladám +/- 45-50 000,- € ................. Subaru- uvidíme časom, ale z blízkeho okolia mám len dobré referencie, plus za mňa palec hore za stmosféru bez elektriky s pekným zvukovým prejavom, 4kola a ešte stále s kardanom nie posratý elektromotor , odhlučnenie na svoju triedu vynikajúce, spracovanie interiéru a kvalita materiálov je naozaj na vysokej úrovni .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Před hodinou, rado74 napsal: Máš úplnú pravdu, musím zdôrazniť že s Hondami 1x CRV benzín , 1x Civic 10 gen, 1x CRV benzín/ hybrid som bol spokojný. S prvými dvoma som mal len tú najlepšiu skúsenosť okrem bežných servisných intervalov žiadne poruchy, hybrid už taký bezporuchový nebol. V záruke vymenené palivové čerpadlo, vzpery zadnej kapoty- vytiekol olej, oba predné svetlá lebo do nich zatekalo /viacerým čo viem/, menená výztuž zadných sedadiel a hlavne lak a antikorózna ochrana stoja úplne za piču auto chytalo hrdzu a malo 3,5 roka podotýkam pri nadštandartnej údržbe žiadne že umyvárka raz za pol roka, celkovo oproti staršej CRV bolo na všetkom vidno jak sa šetrilo. Aktuálne ide na trh nová CRV osobne sa mi nepáči ,ale samozrejme je to vec vkusu, a predpokladám šetrilo sa ešte viac. Honda bola vždy super aj čo sa týka pomeru cena - výkon, žiaľ tie časy sú v prdeli a cenu novej CRV predpokladám +/- 45-50 000,- € ................. Subaru- uvidíme časom, ale z blízkeho okolia mám len dobré referencie, plus za mňa palec hore za stmosféru bez elektriky s pekným zvukovým prejavom, 4kola a ešte stále s kardanom nie posratý elektromotor , odhlučnenie na svoju triedu vynikajúce, spracovanie interiéru a kvalita materiálov je naozaj na vysokej úrovni .......... +1. Bohužel, kvalita klesá napříč všemi výrobci a segmenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal: Ohladom dieslov a kratkych tras....neda mi, ale ja si o tychto teoriach myslim svoje. Z mojej osobnej skusenosti s dieslami: opel meriva 1.7 cdti, auto predane pri najazdenych 387000 km vysoke % v meste. Mondeo 2.5 tdi, auto predane pri 110 000km, mesto ako v predchadzajucom pripade. Auto som predaval kolegom do firmy, vyradili ho pri cca 400 tis. km. BMW 2.0 TDI, predaval som ho pri 225 000 km, takisto v jednom kuse v meste a kratke trasy. Tak neviem... Pre istotu len podotknem, ze jediny zavazny servis bol na merive, a teda vymena spojky a vodneho cerpadla. A vlastne ano, menili sa vstreky. To je to iste, co vkuse pocuvam o malych objemoch. My mame vo firme stare fabie 1.2 benzin, ale este 4-valce. Kazdy na tom jazdi ako mu pride, na autach je nalietanych hruuuuuuza kilometrov. Samozrejme, nejake brzdy a bezne opotrebenie sa riesia, ale neviem o ziadnej zasadnejsej zavade. Ale ja nie som odbornik, ja som len uzivatel. Jakou EUR normu splňovaly ty diesely? K moderním EUR6d dieselům se člověk musí chovat jinak než k EUR4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Jakou EUR normu splňovaly ty diesely? K moderním EUR6d dieselům se člověk musí chovat jinak než k EUR4. Uz nekolik servisaku mi rikalo, ze to same uz dneska plati i o benzinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Ano, je to tak. Proto jsem rád, že můj Outlander má jen atmosféru a nemá filtr pevných částic. Ale mě zase časem dožene baterka nebo elektromotor, takže si nevybereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Moderni benziny maji radu specifik. Zaprve jsou to, az na vyjimky, vsechno primovstrikove motory, ktere nemaji v lasce mestske pocuky a dlouhodoby provoz v rezimu nizkeho zatizeni. Vetsina je navic preplnovana, co taky neni optimum pro mama-taxi. GPF zatim problemy tolik nezpusobuje, spis jen muze ovlivnit projev motoru. Do mesta je uz dneska asi nejlepsi reseni bud elektro, nebo hybrid s atmosferickym neprimovstrikovym benzinem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se