African Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Před hodinou, wawrik napsal: To predsa nezávisí od toho, či je niečo hybrid alebo nehybrid, ale od dimenzovania chladiacej sústavy - či je to auto schopné uchladiť vysoký výkon aj dlhodobo. A to sa dnes v rámci šetrenia týka všetkých áut. Mě v Toyotě řekl prodejce že to je kvůli hybridu, nijak víc to neokecával. Tady máš porovnání nehybridů stejné třídy, které uvezou mnohem víc. A stejně tak naše nové Mondeo 750kg/ bržděný 2000kg vs Hybrid 750kg/ bržděný 750kg. Jinak Toyota RAV to samé 1650kg bržděný vs Hybrid pouze 850kg. Takže nějákou roli tam ten hybrid asi má, ale klidně můžu zavolat technikovi co nás měl na starost v Toyotě a on mi to vysvětlí https://www.autohled.cz/a/toyota/corolla/tazne-zarizeni-hmotnost-privesu
Vasa_H Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Koncernové auto, bílá kůže, čím čistit?
TLD Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Dalsi Alpy za nama. Uzasny pocasi,lidi hodne malo. Skvele. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bluman Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 3 hours ago, wawrik said: To predsa nezávisí od toho, či je niečo hybrid alebo nehybrid, ale od dimenzovania chladiacej sústavy - či je to auto schopné uchladiť vysoký výkon aj dlhodobo. A to sa dnes v rámci šetrenia týka všetkých áut. Ci to pri tom hybride nebude tak, ze to musi zvladnut aj na cisto elektricky pohon. Teda aspon u PHEV.
wawrik Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 před 1 hodinou, African napsal: Mě v Toyotě řekl prodejce že to je kvůli hybridu, nijak víc to neokecával. Tady máš porovnání nehybridů stejné třídy, které uvezou mnohem víc. A stejně tak naše nové Mondeo 750kg/ bržděný 2000kg vs Hybrid 750kg/ bržděný 750kg. Jinak Toyota RAV to samé 1650kg bržděný vs Hybrid pouze 850kg. Takže nějákou roli tam ten hybrid asi má, ale klidně můžu zavolat technikovi co nás měl na starost v Toyotě a on mi to vysvětlí https://www.autohled.cz/a/toyota/corolla/tazne-zarizeni-hmotnost-privesu Moja hybridná ravka má 1650 kg, plugin mala o niečo viac, ale číslo si nepamätám. Nehybridný dvojliter si už nepamätám, ale viac určite nemal.
bluman Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 48 minutes ago, TLD said: Dalsi Alpy za nama. Uzasny pocasi,lidi hodne malo. Skvele. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera! Ja si dam v piatok D2+D1 cestu na SEW. Uz sa tesim.
African Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 před 1 hodinou, wawrik napsal: Moja hybridná ravka má 1650 kg, plugin mala o niečo viac, ale číslo si nepamätám. Nehybridný dvojliter si už nepamätám, ale viac určite nemal. Protože máš čtyřkolku, tak tam dali silnější elektromotor a zanechali původních 1650kg, jinak by to auto bylo neprodejné. Předokolka má ale už jenom 850kg. Ty silnější elektromotory jsou prý velmi drahé, tak je cpou pouze do čtyřkolek a prémiových vozů, Hybridi jsou z 80% pouze opravdu 750kg kvůli slabším elektromotorům. Tož tak slova technika z Toyoty, dal jsem si tu práci zavolat
TLD Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Bluman,jako ze po dalnici do Brna? taky bych nemohl dospat 1
miliusportos Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 NX hybrid 4x4 ma brzděný 1500 a nebrzděný 750kgOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
Sphinxx Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Pánové, nemáte někdo kontakt na dobrého servismana Mercedes v Praze nebo kolem Prahy, asi se klidně někam rozjedu, když bude třeba. Potřebuji udělat mechanické práce na zadní nápravě W221 S600L a nechci k tomu pouštět nějakého matláka. Předem díky.
gorlo Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 U koncernu, to je tak, že nové auto sjede z linky buď bez přípravy na tažné. Nebo predpříprava, kdy se na lince dává silnější chladič, jiná řídící jednotka a další věci. Třeba u Škoda Karoq za tohle chtěli 6tis korun. Prodejci sami tuto možnost doporučovali, protože tímto jsi dostal lepší komponenty za pár peněz. A třetí možnost, už s nainstalovaným tažným.
African Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Jsem dnes vyfasoval tady toho čínského Šemíka, tak ho trochu testuji Líbí se mi jak vizuálně, tak interiér kde použili příjemné materiály a vypadá parádně. Velmi dobře odhlučněný podvozek, to VW Passat je proti tomu žebřiňák. Ale co mě zabíjí je úplně podprůměrné audio co hraje upřímně hůř než telefon a podotýkám že tohle autíčko stojí miliónek. Ovládání průduchů a teploty přes displej taky brutál, občas to ani nefunguje. Ještě mě dostává jedna věc, nevím jestli to je tím hybridem, ale jakmile sundám nohu s plynu, začne hned dobržďovat a to dost při jakékoliv rychlosti, i z kopce Velká škoda, protože s tím autem se jede dobře, ale tyhle neduhy by mě u auta za milión odradili raz, dva. A ještě jedna maličkost, displeje se po nastartování rozsvící rovných deset vteřin..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Nemáš pouze nastavenou maximální rekuperaci? Nebo one pedal drive?
African Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Před hodinou, safi napsal: Nemáš pouze nastavenou maximální rekuperaci? Nebo one pedal drive? Aha, tak to nevím a hrabat se mi v tom nechce, mám to půjčené. Audio jsem zkusil, ale zvuk marnej Velká škoda u velmi příjemného auta, fakt to jezdí hezky a pokud ta rekuperace jde měnit, tak to bude ještě lepší. Ptal jsem se ti na ta světla v servisu a moc se jim to nezdá, i když měníš úhel nebo je automatický, mění se pouze délka světelného kuželu, ale před autem je viditelnost stejná, žádný tmavý meziprostor. Já to zkoušel ráno v pět a v každé pozici na pohodu....a ortel? Museli by to vidět, klasika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 @African: Díky. Já stejně potřebuju vyměnit přední prasklé sklo a dodělat druhý klíč (ten první jsem ztratil), takže stejně musím do servisu.
miliusportos Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Jsem dnes vyfasoval tady toho čínského Šemíka, tak ho trochu testuji [emoji851] Líbí se mi jak vizuálně, tak interiér kde použili příjemné materiály a vypadá parádně. Velmi dobře odhlučněný podvozek, to VW Passat je proti tomu žebřiňák. Ale co mě zabíjí je úplně podprůměrné audio co hraje upřímně hůř než telefon a podotýkám že tohle autíčko stojí miliónek. Ovládání průduchů a teploty přes displej taky brutál, občas to ani nefunguje. Ještě mě dostává jedna věc, nevím jestli to je tím hybridem, ale jakmile sundám nohu s plynu, začne hned dobržďovat a to dost při jakékoliv rychlosti, i z kopce [emoji38] Velká škoda, protože s tím autem se jede dobře, ale tyhle neduhy by mě u auta za milión odradili raz, dva. A ještě jedna maličkost, displeje se po nastartování rozsvící rovných deset vteřin.....Za tohle asi moc lidí mega nedá[emoji28]To dává snad smysl jen v té levné motorizaci, i když proti gustu[emoji2373]Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
African Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 (upraveno) před 2 hodinami, miliusportos napsal: Za tohle asi moc lidí mega nedá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To dává snad smysl jen v té levné motorizaci, i když proti gustu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Já jsem jezdil dva dny zpátky v nové Ford Kuga 2,5L Hybrid, který byl za 800 ve dvoukolce, 900 awd a bylo to super svezení. Tak jsem si dnes tipnul když jsem to vracel, 650-700. Říkám si 1,5L obsah, dvoukola, číňan, no tak nějak mi to v hlavě vyšlo. Když mě prodejce sdělil že je lehce pod milión, tak si nemohl nevšimnout škubnutí mého obličeje Chvíli koukal, já taky a říkám, no za ty prašule mohli dát aspoň lepší audio....ale ani to by za melouna nestačilo. Upraveno 19. října 2023 uživatelem African
safi Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Za 930 jsem měl Outlandera. Rok starou předváděčku se 14 kilometry na tachometru....
geometr Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Totální degradace značky MG. Po všech stránkách. Ale co už, svět chce být klamán, hejlů mraky.
miliusportos Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 Já jsem jezdil dva dny zpátky v nové Ford Kuga 2,5L Hybrid, který byl za 800 ve dvoukolce, 900 awd a bylo to super svezení. Tak jsem si dnes tipnul když jsem to vracel, 650-700. Říkám si 1,5L obsah, dvoukola, číňan, no tak nějak mi to v hlavě vyšlo. Když mě prodejce sdělil že je lehce pod milión, tak si nemohl nevšimnout škubnutí mého obličeje [emoji38] Chvíli koukal, já taky a říkám, no za ty prašule mohli dát aspoň lepší audio....ale ani to by za melouna nestačilo.PřesněOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se