geometr Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Defender revival Ne, vážně, co je to za stroj @Berte?
wawrik Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Ineos Grenadier. Pár sa ich objavilo aj na Islande. V teréne veľmi dobrý a fakt schopný, interiér použiteľný, ale tri z piatich, čo som stretol, mali nejakú poruchu, väčšinou drobnosti. A je dosť dobre možné, že sú to detské choroby, čo sa časom vychytajú, predsalen je to skladačka od piky, aj keď z overených dielov. 1
Harwey Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března jaaj toto? https://www.topautobratislava.sk/ineos-grenadier/ na tom obrazku to vyzeralo matuco:)
Xenomorfus Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Dnesni mlhave rano s primesi louhovych vyparu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
neuromancer Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Je jaro a kvetou podběly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
Lumberjack Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března A nezpívá tam Samson „je jaro a kvetou podběhy" 1 4
geometr Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března před 4 hodinami, neuromancer napsal: Je jaro a kvetou podběly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... jsem nejdřív četl kvetou podběhy 2
patprom Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Ani po více než 8 letech každodenního ježdění mě nepřestalo bavit a ani se mi neokoukalo. Slouží mi dobře a ani nákladu v podobě 3 bicyklů na střeše se nebojí Horší je, že bych si zasloužil po těch letech něco nového, ale nenacházím nic, co by se mi alepoň trochu líbilo. Tak nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Irwinek Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 2 hodinami, patprom napsal: Ani po více než 8 letech každodenního ježdění mě nepřestalo bavit a ani se mi neokoukalo. Slouží mi dobře a ani nákladu v podobě 3 bicyklů na střeše se nebojí Horší je, že bych si zasloužil po těch letech něco nového, ale nenacházím nic, co by se mi alepoň trochu líbilo. Tak nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mazlík je sice starší a hezčí, ale rozumím Ti - náhrada neexistuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
runner200 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Volam ho Srsen. Dal som mu upravit vykon a teraz na 675 koni a 815 NM je to fenomenalne auto milujem ho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Roland Sands Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 44 minutami, runner200 napsal: Volam ho Srsen. Dal som mu upravit vykon a teraz na 675 koni a 815 NM je to fenomenalne auto milujem ho Nemá to být náhodou The Green Hornet ?
antitomas Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 5 hodinami, patprom napsal: Ani po více než 8 letech každodenního ježdění mě nepřestalo bavit a ani se mi neokoukalo. Slouží mi dobře a ani nákladu v podobě 3 bicyklů na střeše se nebojí Horší je, že bych si zasloužil po těch letech něco nového, ale nenacházím nic, co by se mi alepoň trochu líbilo. Tak nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam to podobne, V90 CC D5 Polestar Ocean Race. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
milomac Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) V 3. 3. 2026 v 14:24, neuromancer napsal: Je jaro a kvetou podběly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Auto, podběl OK - navíc mě potěšil obrázek z mého rodného kraje a někde v těch místech jsem před hóóódně roky myslím stál taky ... Výhled do krajiny na Trosky a lom Sklopísek Střeleč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. března uživatelem milomac 2
neuromancer Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 5 hodinami, milomac napsal: Auto, podběl OK - navíc mě potěšil obrázek z mého rodného kraje a někde v těch místech jsem před hóóódně roky myslím stál taky ... Výhled do krajiny na Trosky a lom Sklopísek Střeleč To místo máme moc rádi, když byl covid a zavřené putyky, vozili jsme si tam obědy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
milomac Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 2 hodinami, neuromancer napsal: To místo máme moc rádi, když byl covid a zavřené putyky, vozili jsme si tam obědy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak obědvat tímto způsobem a s takovým výhledem je opravdu paráda . Já jsem do této lokality vozil tátu na Roveň u Mladějova dělat sýry. Tenkrát ho oslovila vnučka původní majitelky zámku Mladějov, která zámek zrestituovala a započala s chovem koz a výstavbou sýrárny. Takže jsem i to okolí dobře znal, v létě jsme se koupali na nedalekém rybníku Nebák, kde byla restaurace a mlýn. Omlouvám se za plevelení vlákna . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Micey Odesláno středa v 10:51 Nahlásit Odesláno středa v 10:51 Panove, v listopadu me ceka ukonceni operaku (posledne jsem tu rozjel akci na novy Passaty a vida, uz to sou dva roky:)), tak se chci optat jestli to posledni dobou nekdo neresil? Internetovy zdroje mam celkem prolezly, obepsal jsem par prodejcu.. zatim se nejlip tvari slusne vybaveny Volvo V60 za necelejch 12k (najezd 20k). Chtel bych tentokrat urcite benzin nebo hybrid. Uplne by mi stacil dobre vybavenej Golf kombi se silnejsim motorem, oktavka RS, Cupra Leon v silnejsim benzinu a ctyrkolce.. ten Passat je pro me az zbytecne velkej. Za pripadny napady dik.
uff Odesláno pátek v 20:45 Nahlásit Odesláno pátek v 20:45 V 5. 3. 2026 v 20:44, runner200 napsal: Volam ho Srsen. Dal som mu upravit vykon a teraz na 675 koni a 815 NM je to fenomenalne auto milujem ho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak dlouho ho mas? Sere se na nem neco? Jezdim M340xd a po plnotucny M3 pokukuju, a dokonce v tyhle barve. I kdyz teda prostoru uvnitr fakt moc neni. Jsme vsichni tri cahouni.
runner200 Odesláno sobota v 06:36 Nahlásit Odesláno sobota v 06:36 před 9 hodinami, uff napsal: Jak dlouho ho mas? Sere se na nem neco? Jezdim M340xd a po plnotucny M3 pokukuju, a dokonce v tyhle barve. I kdyz teda prostoru uvnitr fakt moc neni. Jsme vsichni tri cahouni. Ahoj mam ho 5 mesiacov a uz som najazdil 18 000 km. Auto je zatial uplne spolahlive. Zaklad je menit olej kazdych 10 000 km v mojom pripade kazdych 7 500 km kedze mam zvyseny vykon. Zaroven sa odblokovala maximalna rychlost netusim kolko teraz to auto ide ale hlboko nad 300. Auto mi robi obrovsku radost a tesim sa na kazdu jazdu. Popri nom mam este BMW 440i cabrio kde je vykon 502 koni a takisto aj toto auto milujem. Ta radost z jazdy je uzasna. Jedine co lutujem je ze som si skor nekupil taketo auta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se