DavidLC Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 15 minutami, Georgeisin napsal: Dnes jsem trochu poleštil :). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrý, nejsi v tom vůbec vidět 1
HD_Bagger Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Myslím že každy slušný člověk by měl jezdit s V8. Jako žijem ve zvláštní době, na jedné straně Elektro vysavače, samá omezení a regulace. No a na druhé si za 90k můžeš koupit 300koňovej kombík s V8, 4 kolkou, masážema, Harman Kardon repro na vzduchu co překvapivě funguje. Vlastně celý to auto na ty roky a KM vlastně funguje. Kosmetika je mizerná, koroze přítomná ale je to za dva průměrný platy a má to starou značku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 3
Xenomorfus Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Jojo, objem a pocet valcu nicim nenahradis :-D. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
JR_2010 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 23 minutami, Xenomorfus napsal: Jojo, objem a pocet valcu nicim nenahradis :-D. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V tom jsem se něco najezdil...
Irwinek Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 17 hodinami, Xenomorfus napsal: Jojo, objem a pocet valcu nicim nenahradis :-D. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tahle ne, ale 25 seřízejch gradů mi vyneslo pochvalu, opušťák a neprekonatelnej zážitek z ukázky, kdy těch 40 raket dokázal nějakej východňár poskládat asi do 100 m 2
HD_Bagger Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Musím si fakt zakázat Marketplace a Bazoš. No tak další ojeta V8. Bez koroze, po výměně komplet vzduchového podvozku najeto 210. Za cca 3 průměrné platy co by si člověk vlastně přál víc? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 4
Povidláček Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Pár týdnů zpět jsem tu dával poptávku na Volvo XC70. Nakonec jsem dostal pár tipů i zde na fóru od místních členů. Tímto děkuji Jockerovi, který mi dohodil kus, který jsem si dnes byl přebírat tohle fórum je fakt fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 7
Georgeisin Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 20 hodinami, HD_Bagger napsal: Musím si fakt zakázat Marketplace a Bazoš. No tak další ojeta V8. Bez koroze, po výměně komplet vzduchového podvozku najeto 210. Za cca 3 průměrné platy co by si člověk vlastně přál víc? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já se teď byl podívat na černou E65 745i. Moc hezký. Za babku. Uvažuji o V8 místo R6. Ale ty MB V8 se zdají výrazně spolehlivější alespoň z toho co čtu...i když se mi zase tak nelíbí. Tak pak napiš, jestli s nimi máš nějakou delší zkušenost.
zerrou Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1 1
hinkle Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 2 hodinami, Georgeisin napsal: Já se teď byl podívat na černou E65 745i. Moc hezký. Za babku. Uvažuji o V8 místo R6. Ale ty MB V8 se zdají výrazně spolehlivější alespoň z toho co čtu...i když se mi zase tak nelíbí. Tak pak napiš, jestli s nimi máš nějakou delší zkušenost. Pokud clovek umi nektere veci sam, tak tommuze byt dobra volba.
Z. Paul Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 14 hodinami, Povidláček napsal: Pár týdnů zpět jsem tu dával poptávku na Volvo XC70. Nakonec jsem dostal pár tipů i zde na fóru od místních členů. Tímto děkuji Jockerovi, který mi dohodil kus, který jsem si dnes byl přebírat tohle fórum je fakt fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji k xc70. Také jsem ji hledal, když jsem vybíral auto. Nakonec si mě našla V70 2013 D5 158kw. A ikdyž bych pro své uspokojení rád vyměnil za xc70 (čtyrkolku bych opravdu využil), pochybuji že najdu ve srovnatelné výbavě jako mam teď v70 za rozumné peníze s rozumným nájezdem a 5válcem. Ono se na adaptivní tempomat, výhřev i větrání sedaček plně elektronických s pamětí, keyless přístupu včetně startu, pádel pod volantem a dalších píčovinek snadno zvyká Na to, že je to krám z 2013 tak krom výhřevu volantu a nezávislého topení má všechno. Kdyby to byl čtyrkola, nemám ani kousek nutkání měnit, talhle ten červík hlodá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna @Povidláček Gratuluji! Já si zrovna včera dovezl neplánovaně dom V60, zatím si jen říkám, jestli si tak pěkný auto zasloužím 1
Irwinek Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna V 7. 8. 2026 v 13:07, HD_Bagger napsal: Musím si fakt zakázat Marketplace a Bazoš. No tak další ojeta V8. Bez koroze, po výměně komplet vzduchového podvozku najeto 210. Za cca 3 průměrné platy co by si člověk vlastně přál víc? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Říkáš 3 platy a ojetá V8? Tak to by souhlasilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Sphinxx Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 23 hodinami, Povidláček napsal: Pár týdnů zpět jsem tu dával poptávku na Volvo XC70. Nakonec jsem dostal pár tipů i zde na fóru od místních členů. Tímto děkuji Jockerovi, který mi dohodil kus, který jsem si dnes byl přebírat tohle fórum je fakt fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No nene, tak vítej mezi Volvisty! Hezká kombinace. Ať slouží ke spokojenosti. 1
Sphinxx Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna @Irwinek: Ty už nemáš Volvíno? Každopádně krásný povoz, za mě poslední krásné klasické XJ.
Irwinek Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Ale jo, Mazlík čeká na poloosu, podařilo se mi sehnat celou nápravu i s diferenciálem, měl by to být Multilink II, tak snad bude něco použitelné. A nenech se vysmát, je to jen odvar z krásy XJ Hrana střechy už je moc vysoká, zadní sklo oblé,.... A vzduchové odpružení tomu dodalo jiný charakter. Zůstal motor, ten je bezdebat. Taky celkově je to furt lord, ale tak nějak jinak A ještě nejsem uplně rozhodnutý, příští týden jedu zkusit Lexus GS300 S19.
Georgeisin Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 16 hodinami, Irwinek napsal: Říkáš 3 platy a ojetá V8? Tak to by souhlasilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebo takhle :). https://www.sauto.cz/osobni/detail/jaguar/xj/209922123?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=link_in_bio&fbclid=PAdGRzdgTdTYRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAaekoF4zdRJTkWelqivvxX5X2VEYq5NH8y8cHijmrYO-upQsIhGM33h2pyBUMg_aem_VYCL7_l9iot6qChUcJrh9A 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se