Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Takze konfigurator hyundai i40 sedan 1.7crdi 6mt 104kw - 659tis

Superb sedan 2.0tdi 6mt 110kw - 640 tis

Tak nevim co to jsou za ceny u vas na SVK

A i ve stejný výbavě? Protože ja když jsem porovnával Superb v porovnání full i40, tak byl rozdíl cca 300tis ve prospěch i40.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co třeba Range Rover Evoque? Snad už v těch nových modelech vychytali elektriku... Osobně si myslím, že přesedláním na Outback si docela pohorší, ale můj názor je pokroucen tím, že jsem prostě Audinář.

Evoque chce manželka, ale i docela dost ojetej stojí furt raketu :-(
Odkaz ke komentáři

Takze konfigurator hyundai i40 sedan 1.7crdi 6mt 104kw - 659tis

Superb sedan 2.0tdi 6mt 110kw - 640 tis

Tak nevim co to jsou za ceny u vas na SVK

My na SVK sme divni. A kupujeme auta za divne ceny. Ako som slubil, k teme sa viac vyjadrovat nebudem, kto chcel si uz obraz urobil. Stastne nakupovanie a pekny vecer.
Odkaz ke komentáři

A i ve stejný výbavě? Protože ja když jsem porovnával Superb v porovnání full i40, tak byl rozdíl cca 300tis ve prospěch i40.

Dal jsem zakladni vybavu coz je u obou aut dualni klima, 4xel okna, diodova svetla v zadu, koleni airbag, plus bocni a celni - oba bez xenonu

Hyundai ma navic predni park.senzory a vyhrev sedadel

Superb ma navic varovani a brzdeni pred nehodou

Rozdil je 39000 ve pospech superbu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

My na SVK sme divni. A kupujeme auta za divne ceny. Ako som slubil, k teme sa viac vyjadrovat nebudem, kto chcel si uz obraz urobil. Stastne nakupovanie a pekny vecer.

Jak rikam stranky

Skoda-auto -> konfigurator -> Superb vybava active 2.0tdi 110kw : 640 tis

Hyundai -> konfigurator -> i40 1.7crdi 104kw -> vybava zaklad : 679tis

Srovnani vybav viz post vyse , kdyz tak se koukni na web

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

Ja neviem, chlap pise ze je zo skodovky zvyknuty na vybavu bez klimatizacie a ty nanho takto.. nemas srdce alebo co?

Jezdim A6/A4 ... po zapujceni i30 v Anglii jsem napsal sve postrehy ze v nizsi stredni tride me proste manualni klimatizace a okna bez dojezdu prijdou zvlastni byt v zakladni vybave ...

Odkaz ke komentáři

Co třeba Range Rover Evoque? Snad už v těch nových modelech vychytali elektriku... Osobně si myslím, že přesedláním na Outback si docela pohorší, ale můj názor je pokroucen tím, že jsem prostě Audinář.

Jo Evoque by asi sel, zkusim navrhnout.

Skoda ze XC60 je stara, Volva se mi vzdycky nejak libily.

Odkaz ke komentáři

Já se v tom také nechci šťourat, protože ta porovnání jsou vždy nějak napadnutelná podle různých kritérií, ale přeci jen si neodpustím dvě poznámky.

Za prve, Tebou uvedené srovnání zachycuje na jedné straně akční cenu, sníženou o jakýsi balíček, jehož čerpání je podmíněno, naproti tomu druhá cena je čistě ceníková, za druhé, nemusíte být u vás divní, ale cenová politika každého výrobce je v každé zemi jiná z různých důvodů, u vás proto může konkrétní porovnání vyjít ve prospěch jedné značky a jinde naopak, stejně jako konfigurace aut, tedy stejně označené auto v Česku nemusí být stejně vybavené jako v Německu a ještě přidám za třetí a to je zákazníky velmi upozaďované TCO, jenom po konečném součtu se dá víceméně objektivně stanovit, které auto je levnější a které dražší.

Odkaz ke komentáři

Ako niesú ty tvé audiny vo fulke, nemáš tu čo tárať  :D  :D  :D

Ale mě je nezajímá full výbava, já vzal dva ceníky dvou značek (korejské a české) - a porovnal ceny základních modelů (rozumně vybavených na obou stranách) ... a vyšlo mě že u střední třídy není rozdíl resp. superb který je objektivně větší auto je levnější ...  

a to že mě udivilo , že jako základ v i30 (1,6crdi automat) je pořád ještě čistě manuální klima a nejsou dojezdy - plus že společně s automatem a start/stop si to nerozumí v kopci ... je prostě jen můj názor na politiku Hyundai kdy odškrtnou klima je, el. okna jsou  - ale jaké to se už neřeší ...

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem v minulosti daval foto vytazene prevodovky vcetne redukce, viz prispevek c.: 20736, tak na prevodovce se pilne pracuje :-).

Rozsypaly se dva kvalty a to tak ze uplne, takze kompletni generalka. Obdivuju, ze to SKOT zvladl a dojel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

majitele vozů Kia...jak jsem tu nedávno zmiňoval koupi 7mistneho auta, tak mě ještě napadla Kia Carens. Jak si na tom Kia stojí s kvalitou? oproti sharan/Alhambra s-max? koukal jsem, že jsou za docela příznivé ceny.

měl to známej z rodiny,ale model okolo roku 2010 bych tipnul......teď to vyměnili za Citroen Grand C4 Picasso

Co si pamatuju s Kia byl vcelku spokojenej,ale ty uvažuješ nad mladším modelem co jsem pochopil.

Jinak pro 4 lidi 7 místný auto si myslím zbytečný,kočárek budeš vozit jak dlouho velkej,?2 roky max?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...