honza71 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) už jsem starší pán s ustupujícímí alfa samčími potřebami, takže rodinné kombi. Červená alfa, jak o ní sním, bude, až budu starej vometákNo ty kraso, sedej Mercedes a Seiko za 100t na ruce. Z tebe se stal hrozne nudnej patron. Tak snad ti alespon to poutavy psani o vareni, z kteryho jednomu vzdycky tecou sliny, vydrzi ;-)Jinak gratuluji, Furt lepsi sedej M nez cervena A :-) Upraveno 5. února 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak jestli je to C63 AMG kombajn, tak gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) Chci se vás zkušenějších zeptat, jestli mám páchat nějaké manévry ohledně jízdy v zimě? zatěžování zadní nápravy a další blbosti. Na hory většinou budeme jezdit ve čtyřech v naloženým kombíku, nádrž na plno a na zimní gumy, na ty já jsem pes. Jako na potvoru nikde není v takovéhle hownozimě nasněženej parkplatz, kde bych si chování auta vyzkoušel.Zadokolky jsou hrozně démonizovaný, ale není se čeho bát. Jak do toho vlezeš, poznáš sám, jak moc je zadokola jiná a lepší. Jak se skládá do zatáčky a hlavně jak z ní vyjíždí. A že musíš opatrně s plynem? Jasně že jo, ale je to přirozený a rychle si zvykneš. Na sněhu, pokud nezastavíš v prudkym kopci na uklouzanym povrchu, by neměly být problémy. A pokud náhodou ano, tak ti elektronika či lehká noha obvykle pomůžou. Už musí být, abys dostal zadokolu do úzkých. Céčko zrovna teda má celkem lehkej zadek, takže nějaká ta malá zátěž se do extrémů hodí, ale jinak je to jen a jen zábava . Když napad před 2 týdny ten sníh, byl jsem nejvysmátější řidič v okolí a byl šťastnej, že někam musím jet . Upraveno 5. února 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Přesně jak píše KFL, není čeho se bát, já s tím autem jezdím taky velice rád, v zimě žádný problém ba naopak v mrazech krásně startuje a to i když ti stojí týden v garáži :-) Velmi spolehlivý kůň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Tyjo, takze zadokolky lip startujou! Jdu si to vygooglovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Myslel jsem jako MB celkově :-) Jako chápu že všechny auta dnes dobře startují, ale ty Medvědi chodí opravdu na škrtnutí i po dlouhé době, ty rejpale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Tyjo, takze zadokolky lip startujou! Jdu si to vygooglovat! Ale az po tydnu a musi byt v garazi. Co tam je za motor, Romane? Cecko je dobra volba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Ale az po tydnu a musi byt v garazi. Co tam je za motor, Romane? Cecko je dobra volba..Uf, tak to je v pohodě, moje zadokolka je v garáži celou zimu, takže na jaře naskočí suprově. Uf! :-) .. ty rejpale :-)sem se nedokázal ubránit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Co se tyce zadniho nahonu a motoru, urcite na to bude mit i vliv vaha/obsah motoru. Mel jsem w202 s 5valem a na dobrejch gumach jsem nemel problem. Scifi ma v sedmicce v8 a nevyjede prej ani retarder pred prechodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 sem se nedokázal ubránit :-DNo jo no, jsem zvyklej z tenisu, že když nahraju na smeč, dostanu v zapětí tenisákem přes koule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Takove ty hospodsky kecy ze zadokolka nikam nevyjede povidaji vetsinou lidi kteri v tom nikdy nesedeli. Naopak je dobre citelna a osobne citim kontakt podvozek versus volant neboli i sebemensi problem. Zaklad je dobra guma jak v lete tak i v zime a trochu respektu na silnici. Fyzika se proste neocura. Co se tyce pneu tak v zime Michelinky Alpinky nebo v lete Conti sportcontakt petky nebo Michelinky pilot trojky. Lepsi nejsou dle mych zkusenosti na zadokolku s vyssim vykonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 M2l jsem E46 se zadním náhonem a vydržel jsem to jednu zimu.Rozjezdy v křižovatce na sněhu do kopce,to byl porod.V břečce to tancovalo jak prdlý,gumy jsem měl perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Ale az po tydnu a musi byt v garazi. Co tam je za motor, Romane? Cecko je dobra volba..220 cdi blueefficiency Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 hádanka za pět korun (výplata na účet - až po vejplatě) .... čím sem dnes jezdil ? - tovární značka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Těch 5Kč z minulé otázky někdo vyhrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Caterpillar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 hádanka za pět korun (výplata na účet - až po vejplatě) .... čím sem dnes jezdil ? - tovární značka ?Cítim sa trochu offtopic, ale mňa zaujímajú tie hodinky Nerozpíšeš sa o nich? Turistikuješ s nimi? Ako ráta kumulatívy? Máš nejaké skúsenosti na porovnanie s predchodcami (radou 5xxx)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Těch 5Kč z minulé otázky někdo vyhrál?ne Caterpillar ?ne Cítim sa trochu offtopic, ale mňa zaujímajú tie hodinky Nerozpíšeš sa o nich? Turistikuješ s nimi? Ako ráta kumulatívy? Máš nejaké skúsenosti na porovnanie s predchodcami (radou 5xxx)?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91364-casio-prw-6000-1-monte-nuvolau/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 hádanka za pět korun (výplata na účet - až po vejplatě) .... čím sem dnes jezdil ? - tovární značka ? Karosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 řekl bych terex, ale to by ti neladilo k nicku, takže spíš JCB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se