zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 V Mladé Boleslavi a okolí k dostání pouze pakety "Skolitel" a "Jsem kral silnic".Nejen v MB, tady taky. Uplne to sedi.
JR_2010 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Bude to opet dost konzervativni :-) Ale na te skice je vtipny ten zadni sterac :-)))Viděl jsi ho ve skutečnosti?
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Viděl jsi ho ve skutečnosti? Ano. Prototyp a technickou specifikaci. Budou teda dvě verze, Rapid a Crossover. Nebo uvidíme jak to pojmenují. Vzhledem k tomu ze to bude i takový MPV, tak asi RapiduQ. Ale osobně jsem zvědav na elektroauto ve 2020 a P-HEV Superb příští rok.
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Jako nemluvím o nějaké sportovní "Style" verzi, tam nevím co se plánuje...to asi nebude vypadat nejhůř, ale za mě je to stále konzervativní vzhled designu, který je pro Škodovku schválený ve VW.
JR_2010 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Bude jen jedna verze a vnímání designu je samozřejmě subjektivní záležitost, pokud někdo považuje vzhled posledních modelů od Škodovky za konzervativní, pak máš pravdu.
milda21 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) http://www.autoforum.cz/predstaveni/jake-jmeno-dostane-nastupce-skody-rapid-tato-si-automobilka-zaregistrovala/Podle mě se bude jmenovat Scala Upraveno 16. září 2018 uživatelem milda21
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tak jako je teď na stejné platformě krátkej Rapid a Spaceback, tak bude tenhle a pak Crossover. Takže dvě verze. Nebo tomu tak bylo alespoň néjaký měsíc zpět.
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 http://www.autoforum.cz/predstaveni/jake-jmeno-dostane-nastupce-skody-rapid-tato-si-automobilka-zaregistrovala/Podle mě se bude jmenovat Scala To by bolo na Škodovku velice odvážné :-) Ale po Karoqovi se ničemu nedivím...
JR_2010 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tak jako je teď na stejné platformě krátkej Rapid a Spaceback, tak bude tenhle a pak Crossover. Takže dvě verze. Nebo tomu tak bylo alespoň néjaký měsíc zpět. Žádná kompletní platforma není
montemar Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) je nedele, tak jsem vyrazil na houby. Upraveno 16. září 2018 uživatelem montemar
financ Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Nejlepší teréňák je služební Fábie (popř. Rapid)
Maro Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Jo, ale než ti ty sedacky zhuntujou záda... čili maximálně 50 kilometru :-D jednou jsem v tom jel Praha - Blava a zpátky už u průhonic bych tu bundu nejraději nechal slisovat a u 9 křížu jsem si musel udělat regulérně pauzu protože to se fakt nedá. Prostě cesky "poklad" no.
Porsche_911 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Rapid je prostě auto pro jogíny a zenbudhisty. Všichni ostatní za volantem trpí a podle toho řídí.
financ Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 ja si říkal, proč tím všichni jezdí tak rychle. Měli jsme na firmě 18 rapidů a rychlostní průměr měli vyšší než Jaguar člena boardu
moco Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 Já mám teď v novém golfu (comfortline) základní sedačky a můžu rict, že jsem se cítil daleko lépe v základních sedackach dvojkové octavky (2011 ambition). Lepší anatomie
African Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Outlander na svolávací akci, tak dnešní den ve společnosti nového ASX. Pro bábu na nákupy super autíčko :-)
African Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Auto opravdu příjemný, bavilo mě. Žížalo, minule si mě nandal za malou spotřebu tak jsem mu dnes docela šlapal na krk, ujel dvěstě km a stále dobrý, tak nevím tedy, asi jsem měkota :-) Auto mělo ale jednu zásadní chybu, a to ten pravěkej fofrklacek, já nechápu jak si zatím tady někdo může stát a navíc v tom našem provozu plným uzavirek a kolon. To je taková kokotina, člověk si ani tu bagetu neužije, jsem začal předjíždět kamión, proti mě auto, pětka nestíhala, čtyři taky ne, kopnul jsem za tři...no ty vole, smrt v očích, z bagety mě vylítali rajčata, majolka, auto zasraný, do teď jsem to čistil abych ho mohl vrátit. Fofrklacek ani zadarmo do baráku!!! :-)
African Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Jenže pak tak chybí ty " emoce" :-DNo, v Čechách určitě když jedu sto kiláků dvě hodiny :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se