Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Základ je nežrat bagetu za jízdy. Lepší si na chvíli zastavit, kochat se výhledem a v klidu sníst. Čelní srážka v tomto případě nehrozí.

V tom, v čem jezdí Xenomorfus, by jsi si čelniho střetu nevšiml, takže bageta jde v klidu sníst za jízdy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto opravdu příjemný, bavilo mě. Žížalo, minule si mě nandal za malou spotřebu tak jsem mu dnes docela šlapal na krk, ujel dvěstě km a stále dobrý, tak nevím tedy, asi jsem měkota :-) Auto mělo ale jednu zásadní chybu, a to ten pravěkej fofrklacek, já nechápu jak si zatím tady někdo může stát a navíc v tom našem provozu plným uzavirek a kolon. To je taková kokotina, člověk si ani tu bagetu neužije, jsem začal předjíždět kamión, proti mě auto, pětka nestíhala, čtyři taky ne, kopnul jsem za tři...no ty vole, smrt v očích, z bagety mě vylítali rajčata, majolka, auto zasraný, do teď jsem to čistil abych ho mohl vrátit. Fofrklacek ani zadarmo do baráku!!! :-)

jen jestli si čistil díky tomu od bagety,jestli to nebyl spíše hnědej kód. ...DDD
Odkaz ke komentáři

Samozřejmě je to řízení strašně individuální, každý to máme jinak :-) Mě kamarád říkal, čuchneš k automatu a nikdy nebudeš chtít jinak, čuchneš ke čtyřkolce a nikdy nebude chtít jinak a u mě se docela trefil. Ten manuál ještě klidně u nějakého silnějšího auta, může to být sranda, ale dneska 1.6, nebo nedej bože 1.2, Kriste pane litr v manuálu, to si nedokážu ani živě představit. No vlastně dokážu, protože vidím na palubce co se děje v tom našem pažoutu 1.2.

Odkaz ke komentáři

Afri: rozumiem Ti, ale zas vacsina 1.0T trojvalcov s manualom bude hodne sviznejsich ako tvoj Outlander. Nic v zlom, len na zamyslenie.

No jasný, souhlasím, ale plně naložený s rodinou do Chorvatska bych tedy v tom jet nechtěl :-) To bych tam dojel a ve spánku bych vyhonil celej hotel jak by ta moje pravačka byla rozjetá, chi chi :-)

Odkaz ke komentáři

No jasný, souhlasím, ale plně naložený s rodinou do Chorvatska bych tedy v tom jet nechtěl :-) To bych tam dojel a ve spánku bych vyhonil celej hotel jak by ta moje pravačka byla rozjetá, chi chi :-)

;)

Tak ono zas ani outlander nieje zastupcom auta co by som si vybral na dlhu cestu po dialnici. Do mesta to ano, rozhlad, obute balony na preskakovanie obrubnikov, ale tie naklony, hluk a dynamika podobnych suv ma teda na 1000km cestu nelaka. Ale ako vravis, pri automate clovek vystupi oddychnutejsi, najma ak tu cestu proste len "musi" absolvovat.

Odkaz ke komentáři

Ja mam jednaosmicku, dva dvoulitry, trilitr, ctyridvojku a petsedmicku. A mikropero.

No a tak to má být, tedy nevím jak s tím micropérem, snad máš na mysli nějaké odrážedlo :-) Co preferuješ, automat nebo manuální řazení pro každodenní využití?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...