Hasňa Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 eskimak myslel urcite skodu 7k v eurech, coby slovensky uzivatel ;-).Aha, tak to jo, to pak sorry.
Jiří_99 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Já byl v autorizáku MB jednou. Při pozdravu jsem to hodil čelem vzad.. Kdybych tam jezdil se vším, už bych si mohl koupit nový Áčko.. Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem Jiří_99
eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ja by som tam aj zasiel, ale budu sa divne pozerat ak tam pridem cimkolvek inym nez Mercedesom. A ten nemam. Ani nejako moc neplanujem.
fijo Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Resim občas nějaký věci s pojišťovnou kvůli vozovymu parku v práci a občas nestacim koukat, priklanim se k odhadu Afričana a dodávám, že obcas když si poskozenej nechá třeba auto opravit v autorizovaným servisu a po dobu opravy si půjčí náhradní auto - na což má právo, bejva ta cena uplnej blábol :-))
Maxel Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 nechapu. ani hvezdu nema pomuchlanou.. holt dobrej oddil.. Ta kapota ho nakonec bude asi sr*t ze všeho nejmíň https://olomouc.idnes.cz/prostejovsko-dalnice-d46-nehoda-ukradeny-mercedes-nemecko-pzw-/olomouc-zpravy.aspx?c=A181108_133928_olomouc-zpravy_stk
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ta kapota ho nakonec bude asi sr*t ze všeho nejmíň https://olomouc.idnes.cz/prostejovsko-dalnice-d46-nehoda-ukradeny-mercedes-nemecko-pzw-/olomouc-zpravy.aspx?c=A181108_133928_olomouc-zpravy_stkAj, tak to je pešek :-)
instant Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 zena pred rokmi zuslachtila octaviu. kochala sa na semafore novym zimnym stadionom, rozbehla na zelenej v kolone a auta asi o 15-20m flekovali, ona kochajuc sa vydobytkom kapitalizmu a masivnej dekompresie rozpoctu SR, brzdila mozno len posledny meter. Chlapik pred nou mal (vtedy) novy Sportage, jak brzdil tak kia zdvihla zadok a embecka to trafila presne medzi kozy. Predny naraznik dokonca zostal neposkodeny. Kia - poskrabany zadny naraznik, nic viditelne rozbite (neskor potvrdena skoda asi 1000eur), po spisani papierov chlapik odisiel jak keby sa nechumelilo.Embecka - Kapota plasty chladic atd. proste paseka a zaklincoval to posunuty nosnik, muselo by sa to rovnat na stolici = totalka. Poobede o 4tej na semafore pri Zimaku sa jednoducho da zrusit Octavia. Keby som nevidel tak neuverim.
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Já byl v autorizáku MB jednou. Při pozdravu jsem to hodil čelem vzad.. Kdybych tam jezdil se vším, už bych si mohl koupit nový Áčko.. Jsem si na tebe dneska vzpomněl, potkal jsem známého a náš společný známý (jeho kámoš) má ML320, jsem se ho ptal jak je spokojený, prý co 1km to 1kč na opravách. No najel už 250 tis km....A teď přišla převodovka (asi myslel odešla). Asi má fakt smůlu.Já Mergle měl rád, do 124ky, pak už nějak nevím....
Jiří_99 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Tak to je na tom kámoš dobře. Já na něm mám cca 30 - 35k km a na servisu cca 130K..? Procházet faktury a počítat to přesně určitě nebudu.. Teď se mi vrátil ze servisu - 35K. Repas hydroměniče na AT + repas startéru. Ještě jeden takový rok a už se tam nebude mít co vy*ebat, pač vše bude nové. Ale jinak super auto, nedám na něj dopustit Ten motor samotnej 320cdi je podle mě v klídku, šlape jak hodinky. Ale ty kraviny okolo nějak odchází. Jsem to auto koupil v ideální fázi života..
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Aby jsi rozuměl, nerejpu. Mě Rko fakt bralo, sousedka v ulici má teď nově a je to parník. Jen že šla řeč...
moco Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 O slonečkovi se vždy mluví v dobrém
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 O slonečkovi se vždy mluví v dobrém Jj :lol2:
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Slonečko sedmitučné... (Jiří Dědeček)
Jiří_99 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Aby jsi rozuměl, nerejpu. Mě Rko fakt bralo, sousedka v ulici má teď nově a je to parník. Jen že šla řeč...Jasny, neurazim se. Kdyby jo, nepisu tady takove veci. Ono to bylo chvilku v poho. Pak zacalo chrastit tohle, potom tam to... Proste to je tak, jak to je. Nicmene nezoufam, zatim si ?Mastodontika? hodlame nechat a verime ci doufame, ze tuhle vlnu prezijeme ve zdravi a dal budeme jen vesele jezdit.
Sphinxx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Asi jak v kterem servise. Kolega z Brna jezdival do servisu s medvedem do Vidne. Je to tedy takovych 10 let. A tvrdil, ze to vychazelo vyrazne levneji nez v CR. Přesně tak Máro, vždy jen DE, konkrétně Drážďany. Objednání v pohodě, čekačky výrazně kratší a levnější. Platí to pro Mercedes i Volvo. A nějakých 150km je "za rohem", navíc si dojdeš na nákupy, takže naprosto komfortní servis. Tady jsme jezdili k Žižákovi a do M3000, ale cenově se AMG po záruce opravdu výrazně oplatilo venku, tady ta auta umí jen jednotky lidí a díky tomu musíš čekat.
Sphinxx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Jasny, neurazim se. Kdyby jo, nepisu tady takove veci. Ono to bylo chvilku v poho. Pak zacalo chrastit tohle, potom tam to... Proste to je tak, jak to je. Nicmene nezoufam, zatim si ?Mastodontika? hodlame nechat a verime ci doufame, ze tuhle vlnu prezijeme ve zdravi a dal budeme jen vesele jezdit.Jirko, když čtu ty Tvoje peripetie, tak je mi Tě líto ... Rko je krásný auto, ale ta poruchovost, to chce fakt masochistu, kterej to auto má hodně rád. Je škoda, že do toho takhle sypeš, ale zase je originální, stejně, jako CLS Shooting Brake (2017), jeden z nejhezčích Mercedesů poslední doby.
DavidLC Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 jeden z nejhezčích Mercedesů poslední doby.Dave, jednoznačně souhlas Jinak ten můj kamarád protáhl LSo v hybridu a má stejné pocity jako ty (jak jsme se bavili na Seikosrazu), což je smutné :(
Sphinxx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Dave LS je stále k prodeji, kdybys o někom věděl, tak za 3M by se dalo odjet. Stav nového, najeto máme nějakých 15K, plná záruka, full výbava, však jsi ho viděl. Kdyby něco, tak SZ ať to tu neplevelíme.
dawe009 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Za 3M umí Lexus lepší auto. Nové LS, i když to říkám nerad, se úplně moc nepovedlo.. Zato LC je až na pár nesmyslů v interiéru dokonalý auto..po dlouhý době jsem byl z nějakýho auta fakt nadšenej. Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem dawe009
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se