Bells Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Těšíte se až přezujete na letní disky?Poláci jsou průkopníci nových trendů. Vzhledem k počasí jsem přehodil už o víkendu, ale takle upgradovat 18ky mě nenapadlo, bych se třeba dostal až na 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Těšíte se až přezujete na letní disky?Poláci jsou průkopníci nových trendů.To je nějakej fejk, že jo? Prosím, ať je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak hlavně nezůstat na zádech Škoda že není vidět, jak na to najel, to musela být dřina, to takhle vy*ebat jinak k Jeepkám, ten Gladiátor vypadá super Je parádní, k němu ten Airstream.... Ach jo, nějak se mi začíná stýskat po US. A to jsem zpátky v ČR ani ne rok No a naftovej superb tomu taky vůbec nepřidává.... Všichni mě odrazovali ať si Jeepa sebou nevozim, ale byla to velká chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jooo ten bydlík k tomu sedí Jako za sebe, bych na naše podmínky,vybral jiný US kousek, ale každý dle chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak nahoď něco ať máme o čem diskutovat Jsem zvědavý jestli a kdy bude konečně nový Grand Wagoneer A jinak.... Najdi rozdíl...lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nefnukej, tu 3,6ku sis moh tady zas za slusnej peniz koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Z té druhé fotky úplně vyzařuje český domov, a to je víc, než Jeep. Upraveno 20. března 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nebo mel vzit tri-sestku toho supa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Český domov je bez debat. Rodina, domov a miminko byly hlavní důvod proč jsme se vrátili. Sibiř - no jo no dořešení bydlení má zatím přednost, a ceny v Praze mi udělali trochu čáru přes rozpočet Upraveno 20. března 2019 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nebo mel vzit tri-sestku toho supa Haha, to jo... 3.6 jako 3.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak nahoď něco ať máme o čem diskutovat Jsem zvědavý jestli a kdy bude konečně nový Grand Wagoneer A jinak.... Najdi rozdíl...lolJá to mám jednoduchý, Toyotu http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/statisticky-nejtrvanlivejsi-auta-ukazuji-o-co-jsme-se-v-evrope-pripravili/ Z čistokrevných amerik, co jsem měl, nebo jezdil, nejvíc mě bavil Expedition a nejvíc mě mrzí prodej Bronca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ty velký káry mají prostě něco do sebe. Nová Expedition je super, stejně jako starší brácha Lincoln Navigator. No a Bronco snad bude za rok, tak uvidíme jestli se jim povede nebo to pokazí. Až bude ještě konečně nový Land rover, tak to bude zajímavý výběr mezi Wrangler, Bronco, Defender. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Na Bronco jsem zvědavý :-) Mě tyhle SUV taky berou, jen to je prostě u nás moc. Nejen délka, ale šířka (obří zrcátka). Jak jsem vyjel z města, tak to bylo fajn, ale v uličkách se postaví pošťák na chodník a už je to o cemtimetry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak nahoď něco ať máme o čem diskutovat Jsem zvědavý jestli a kdy bude konečně nový Grand Wagoneer A jinak.... Najdi rozdíl...lol Ouuu to zabolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Tak nahoď něco ať máme o čem diskutovat Jsem zvědavý jestli a kdy bude konečně nový Grand Wagoneer A jinak.... Najdi rozdíl...lol Měl si to cvaknout u rybníka ať je to fér :-) Au... Upraveno 21. března 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ouuu to zabolí Obcas me ten superb desne stve, hlavne to jak DSG silene podtaci motor a dusi to ve meste a mezi vesnicema na petku a sestku pri 1200 otackach a nepodradi a nepodari, to ma pak clovek pocit ze ohluchne a pristrojova deska se mu vibracema rozpadne. Ale jestli to klapne, tak bude bydleni bez hypo a za to to jeste nejakou chvili v superbu vydrzim A jinak me napada, ze za par tydnu bude zase tradicni velikonocni Jeep safari v Moabu a predstaveni zase novych Jeep konceptu, tak dam par vzpominkovych fotek na road trip do Moabu pred par roky. Do dneska si pamatuju, jak mi pri najezdu na dalnici na Las Vegas navigace zahlasila "Nyni jedte 600 mil rovne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Spolu s cedulí next 320 miles no service... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Super. Canyon lands? Ten můj bývalý jeep na fotkách dával 300 mil na nádrž, 340 když bych jel ustáleně 50 mph. Tak to bych byl v pytli na tomhle místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Krasny, panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ty máš oko. Je to ono, z jižní strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se