Dali Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Dnes vánoční atmosféra. Ještě lyžujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Tvl to je Chamonix? My v 600mnm nic teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 950 mnm Klínovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 povíte mi někdo kam si to mám strčit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Záleží na auto, ale většina ho má pod přihrádkou pod ovládáním světla, nad pedály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Řekl bych se to strká do stejný zásuvky, jako když se dělá diagnostika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 tak du hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 povíte mi někdo kam si to mám strčit?OBD2 konektor v tvym aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 OBD2 konektor v tvym auteno ... a já to chtěl strčit do scartu ve VHSce ....to sem teda ....................................................................................... pitomec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Ypo, jsou i horší místa kam jsi to mohl strčit.. VHSka je ještě v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 tak sem si ten SCART musel nakonec najít na internetech ..... a vono to i funguje ..... to sou píčoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Podobný systém mám v autě a mám tam nastavenou dobrou fičuru, když auto překročí 200 kmh, přijde mi sms. Posledně v servise docela čuměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 je to úplná píčovina, možná dobrá tak na wifi "zdarma" do 15 minut když vypneš klíček .... dostal jsem to zdarma předplacený na dva roky, tak jsem to tam nasunul...... jestli mě to bude v noci budit, tak to zase vysunu a hodím do popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Jedině kdyby ti někdo krad auto... Nebo po něm chodila kočka/pakáž a tak podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak ak ti niekto bude kradnut auto, je vysoko pravdepodobne ze uz predtym obd konektor pouzil a hentu picovinu zahodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak ak ti niekto bude kradnut auto, je vysoko pravdepodobne ze uz predtym obd konektor pouzil a hentu picovinu zahodil...a vtedy ti to posle sms... ale to uz je aj tak neskoro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 a vtedy ti to posle sms... ale to uz je aj tak neskoro...To ma baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 To ma baterku?nemá, ale reaguje to na otřesy ..... takže než vytlučeš okno, nasedneš a začneš hledat bazmek, tak už to vysílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 A aku to ma spotrebu tato srandicka? Pise to niekde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Včera s prckem u pana doktora dofoukat klimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se