KFL Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Tak 30 koni, to je rozdil, co? Kazdopadne ten automat mi v CRV prijde trochu linej.. V manualu gut, ale na dalnici tech 130, dal se tomu moc nechce, i kdyz to teda na tech 180 rozzduchas.Tak mama jezdi standardne 110 a na okreskach 80. A ja se zatim mimo vesnice nedostal, takze nevim. Ale 130 na lepsi silnici to da v klidu, jen to chvili trva, no . A po dlouhy dobe auto, ktery ve stoupani zpomaluje, pokud vcas nepodradis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 V CRV je dobrá 2,2 nafta, jede fajn a drží. Kamarád si koupil zánovní 1,6ku a to je trochu divný, sice ten automat tomu přidá, ale je to udejchaný. A na přeřazení z R na D aby si člověk vzal v práci volno :-/ Objem ničím atd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Dneska cestou z hor (takze spis klesani). Bez predjizdeni - na pohodu Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Jinak vypůjčené "plečky" bývají užitečnou připomínkou smutného faktu, že "brzda provozu = diagnóza řidiče" a ne auta ...teda pokud to není úplný vrak Přiznám se, že ti Radku občas nerozumím, tak se zeptám napřímo: Jezdím po dálnici 110 - 120, po I. třídě 90 a po zatáčkovité III. třídě 70 - 80. Jasně že se často najde někdo, kdo tam nutně musí jet 100 a nedá se okamžitě předjet.Jsem brzda provozu, mám právo po těch silnicích takhle jezdit, nebo s tím mám vždycky sjet do pankejtu, když se mi někdo přilepí na záď?Klidně pište i ostatní, ať vím, na čem jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Já si chci ze zvědavosti projet to nové CR-V v hybridu. Podle testů je ve městě super tichá a komfortní podvozek, spalovací motor je spíš agregát pro pohon elektromotoru, že je to stavěné spíš jako elektro auto než hybrid (nemá vůbec převodovku) a spotřeba klidně pod pět litrů. Nejvyšší verze má myslím i active noise cancelation. Zajímalo by mě jak by si to vedlo na dálnici,trasy kolem 200 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Dneska cestou z hor (takze spis klesani). Bez predjizdeni - na pohodu Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí TapatalkHrozný budíky, ale jestli jestli je to mercedes tak jsou super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Hrozný budíky, ale jestli jestli je to mercedes tak jsou super :)Je to Ford Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Tak je to jasny, jsou hnusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Já si chci ze zvědavosti projet to nové CR-V v hybridu. Podle testů je ve městě super tichá a komfortní podvozek, spalovací motor je spíš agregát pro pohon elektromotoru, že je to stavěné spíš jako elektro auto než hybrid (nemá vůbec převodovku) a spotřeba klidně pod pět litrů. Nejvyšší verze má myslím i active noise cancelation. Zajímalo by mě jak by si to vedlo na dálnici,trasy kolem 200 km.Obecně pro hybrid je dálnice to "nejnevýhodnější". A bude to (imho) stejné u Hondy. Porovnávají ji s novou Ravkou, u které se to prý povedlo. Ale Honda je na tom tuším o pár deci lépe. Jen ten pohon jak píšeš, bude trochu zvláštní, nepředvídatelný, ale určitě ne špatný.Porovnej s Ravkou, to je "klasika" hybrid a zkušenosti už na Toyotaklubu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Hrozný budíky, ale jestli jestli je to mercedes tak jsou super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Přiznám se, že ti Radku občas nerozumím, tak se zeptám napřímo: Jezdím po dálnici 110 - 120, po I. třídě 90 a po zatáčkovité III. třídě 70 - 80. Jasně že se často najde někdo, kdo tam nutně musí jet 100 a nedá se okamžitě předjet.Jsem brzda provozu, mám právo po těch silnicích takhle jezdit, nebo s tím mám vždycky sjet do pankejtu, když se mi někdo přilepí na záď?Klidně pište i ostatní, ať vím, na čem jsem. Pokud jedeš důsledně (mimo předjíždění, kdy zrychlíš na 130, abys nezdržoval) po dálnici v pravým pruhu a na okresce/hlavní uhybáš ke kraji a blikáš doprava, abys nechal předjet rychlejší, pak brzda nejsi . Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Dnes jsem najel 500 km po naší zemičce.. Jsem zas potkal tolik lidí, co jelo na pohodu, že jsem málem vykvet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Na to je dobrej vrtulnik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Presne!!! Hrozný budíky, ale jestli jestli je to mercedes tak jsou super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Jinak ty brzdy provozu to je stejna diagnoza jak nase sportovni jizda. Dneska jsem jel smerem z Zelivskyho na Sterboholy a dve auta vedle sebe a obe pekne 40. Kdyz se konecne ten vpravo odvazil priblizit povolene padesatce a rozjel sve 2.0 tdi na 44 km/hod, tak jsem se myskou dostal do leveho a frnknul. Nicmene ten ctyricitkar me dohel na semaforech a jeste me vyhlasil (neco v tom smyslu, stoji ti to za to nebezpeci?). Proste bych zatizil vyssi dani spotrebu do 5l/100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Jinak ty brzdy provozu to je stejna diagnoza jak nase sportovni jizda. Dneska jsem jel smerem z Zelivskyho na Sterboholy a dve auta vedle sebe a obe pekne 40. Kdyz se konecne ten vpravo odvazil priblizit povolene padesatce a rozjel sve 2.0 tdi na 44 km/hod, tak jsem se myskou dostal do leveho a frnknul. Nicmene ten ctyricitkar me dohel na semaforech a jeste me vyhlasil (neco v tom smyslu, stoji ti to za to nebezpeci?). Proste bych zatizil vyssi dani spotrebu do 5l/100. Já úplně nenávidim, když jedou auta vedle sebe stejnou rychlostí. A k totální nepříčetnosti mě to přivádí ve třech pruzích - typicky 5. května do centra, na tý 80ce, když všichni jedou 65. To mi může prasknout cévka . Tuhle jsem troubil na paní v levym pruhu na Jižní spojce. Jela úplně stejně rychle jako auta vedle ní (zhruba 75 km/h) a před sebou kilometr nikdo. Když zrychlila o cca 2 km/h a dojela na úroveň mezery v prostředním pruhu, bliknul jsem na ní. Nic. Tak jsem ťuknul do trubky a když jsem viděl, že se dívá do zrcátka, ukázal jsem jí doprava, že by se mohla zařadit. Bez jakýkoli agrese. Dostal jsem v odpovědi fakáče. No... tak jsem jí podjel. Nechápu, proč tyhle lidi vyvolávají podobně nebezpečný situace, navíc cíleně. Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Protože můžou. A hlavně proto, že jsou to zakomplexovaní vocasi mdlé mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Ja si teda spis myslim, ze musej bejt uplne mimo. Ja se taky nechal po dlouhy dobe vytocit a lepil se snad na dva metry a jeste prejizdel zleva doprava, az mi to sa.otnymu bylo trapny. Ale jak pises, pred obema autama nikde nikdo. Nicmene si predstavuju, ze ten pilot proste vubec netusi, ktera bije a do zpetnyho zrcatka kouka max pri parkovani...Prici se mi myslet si, ze je to naschval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Já se bojim toho, že si většina lidí myslí, že prostě jedou pomalejc nebo přesně na limitu a tudíž nemusí řešit, co se děje kolem nich. Jedou bezpečně a nic je nezajímá. Nechci se opakovat, ale tvrdím, že kdyby lidi dávali větší pozor a koukali kolem sebe, a hlavně u řízení přemejšleli, budeme se na silnicích mít všichni výrazně líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 A hlavně proto, že jsou to zakomplexovaní vocasi mdlé mysli. Coz se nekolikrat zhorsuje, pokud jsou ti lide unaveni. Dneska ale musely bejt nejaky erupce na slunci, normalne najedu treba 500km bez toho abych musel resit nejakou vaznejsi situaci. Dneska behem 10ti km sem zazil tri krizovky, vetsinou nedani prednosti (podotykam ze rychlosti predpisove). Já se bojim toho, že si většina lidí myslí, že prostě jedou pomalejc nebo přesně na limitu a tudíž nemusí řešit, co se děje kolem nich. Jedou bezpečně a nic je nezajímá. Nechci se opakovat, ale tvrdím, že kdyby lidi dávali větší pozor a koukali kolem sebe, a hlavně u řízení přemejšleli, budeme se na silnicích mít všichni výrazně líp.To se mi moc nechce verit, munlej tejden sem nejak proletel kolem prahy, jedu za nejakym novym mercedesem cca 170kmph, vpravo nikdo, blikam, bez reakce, az kdyz jsem na nej zacal najizdet (mysleno snizenim odstupu a najetim za levou plnou caru), uhnul doprava a vyslouzil jsem si zatroubeni. Sou to proste naschvaly, "ja jedu rychle, ty rychlejs nepojedes". A taky jiny kraj, jiny mrav. Zjistil jsem ze v okoli brna blikani nefunguje temer vubec, ty lidi reagujou az na najizdeni. V Nemecku naopak problik z dalky vyvola okamzite blinkr vpravo a zurive uhybani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se