M3maniac Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 Tak záleží jak se jede :-) já je sem tam propotím :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
uff Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 Kofolo, starenka docela jede. A zvuk pro me sympatickej. Kolik ma papirovy zrychleni z nuly na sto?Ja dneska pohodicka s timhle severanem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Kofolo, starenka docela jede. A zvuk pro me sympatickej. Kolik ma papirovy zrychleni z nuly na sto?Ja dneska pohodicka s timhle severanem. krasny severan
KFL Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Kofolo, starenka docela jede. A zvuk pro me sympatickej. Kolik ma papirovy zrychleni z nuly na sto?Ja dneska pohodicka s timhle severanem.Super fotka! Ad zrychleni - myslim, ze 5,1 nebo 5,3.
TLD Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Uff, nejhezci co tu je. Mam pro ne slabost. Co je zac?
uff Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 2litr, 900ka, ale bohuzel mi nerika pane. Je kamarada, ale dal mi duveru ho protahnout a uz projizdim inzerci.
TLD Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Uff, parada, ja me dve 900, turbicka, 89 a 92 rok a pecka. A nejvetsi blbost, ze jsem strelil Viggena v top stavu . Mam ted na ,,hrani´´ krasne IS sportcross s motorem 2JZ , pod 100t najeto, ale premyslim ze pujde a taky koukam na classica 900ku Uzasne auto, a strasne me bavila odklopena kapota, jak to vypadalo
uff Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Jojo, ta otevrena haubna je proste bozi!
Návštěvník Radius Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Poslední letní paprsky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Fešák :-) Kde jsi nakonec udělal ten olej v automatu?
M3maniac Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Ten facelift tomu clsu sluší.
Sphinxx Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Poslední letní paprsky...Poslední krásný CLS (škoda, že to není SB) ... to nový je
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Dořitě, v jedný fázi sešlápnutí spojky při rozjezdu a řazení z nižšího na vyšší (1-2 a 2-3) a zároveň při vyšších otáčkách mi něco z toho ústrojí houkne, takovej zvuk kov o kov. Umim ten zvuk i vyvolat záměrně. Snad není někde naprasklej dvouhmoťák, už jsem za těch 216tkm kupoval dva...
M.K. Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Já to jednou viděl v opačném gardu - frajer s Oldsmobilem Jetstar (osmiválec, asi šest litrů) tam měl lípnuto 1.9 TDi (červený íčko, pochopitelně).
DavidC3 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Jedna momentka z minulého víkendu.... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Já ml. Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Jedna momentka z minulého víkendu.... :-) Jé, ty parkuješ jak moje žena u obchoďáku....
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 boa raz na toto budeme spominat.. ze aj take auta existovali.. s otackomerom (bol som v nemecku na dialnici, samozrejme) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se