shewcza Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jo a rovnou se budou záznamy posílat na nějaký externí server a tam bude velký bratr rozesílat rovnou pokuty. Doufám, že se toho nedožiju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Tak já bych se nedivil, kdyby šla kamera dokoupit jako přísluško. Takhle si alespoň mohu vybrat jakou chci a nemusím se omezovat na nabídku výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) Micey: Hm, já bral cenu z pohledu výrobce a subdodavatele. Cena příplatkový výbavy vypovídá jen o tom, jaký ču.áci tvoří marketing. Ale to ponechme stranou, z hlediska vývojářů byla ta čočka do zrcátka nepředstavitelnej posun do budoucnosti, to je to, co mne rozbilo. Takže nastupující generace Okty hezky odslouží s konektorem. Simply clever. Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Zas to ber tak, ze do toho konektoru pujde nejenom kamera... ale treba antiradar ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jo a rovnou se budou záznamy posílat na nějaký externí server a tam bude velký bratr rozesílat rovnou pokuty. Doufám, že se toho nedožiju... Ano EEJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) Po delší době má táta na servis další pěknou 911. Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Zas to ber tak, ze do toho konektoru pujde nejenom kamera... ale treba antiradar ;-)Kdo si dava antiradar vedle zrcatka? Vsichni(3lidi) co znam to sudli na palubce s jakmile zmerci barevnou hudbu, tak to priposrane schovavaji do prihradky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Kdo si dava antiradar vedle zrcatka? Vsichni(3lidi) co znam to sudli na palubce s jakmile zmerci barevnou hudbu, tak to priposrane schovavaji do prihradky Treba Valentine One se tam daval myslim celkem casto, protoze umel chytat i laser zezadu, tak aby mel "vyhled". Do jake miry to fungovalo, to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jednotlivec si koupí kameru za dvacet dolarů jak nic. Nemám tucha, jakou cenu by hodil výrobce kamery při objednávce desetitisíců kusů. Něco mi našeptává, že sakra nízkou. Při ceně škodovky si troufám říct mizivou. Dík za škatulku kverulanta. Držet záruku a technickou podporu levý zadní kliky bude náročnější.Hele sorry, toho kverulanta sem tak nemyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Já vím, že ty simply clever věci jsou často dost terčem posměchu, ale tohle se jim myslím vážně povedlo https://m.autorevue.cz/nova-skoda-octavia-iv-2020-je-simply-clever-ma-vychytavku-ktera-pomuze-v-boji-proti-piratum-silnic Tohle mi regulerně chybí v každém autě a kolikrát jsem si říkal, jestli je takový problém to udělat ve fabrice....TVL .... to mám i v autobusu .... 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) Hele sorry, toho kverulanta sem tak nemyslel.To je v pohodě, vcelku mě to vystihuje.Edit: aha, na wiki to vykládají vcelku hanlivě. Ale že kyselo není dost kyselý a bramboráky jsou málo bramborový, to by odpovídalo... Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 vwtyp: Jako clever jsem zrovna nemyslel tu část textu o pirátech silnic... Že je pisálek trouba je zřejmé, ale můžeme to velkoryse přejít Jinak jasně, že vestavěná funkční kamera a jenom slot na kartu by byla nejlepší. Bohužel letité zkušenosti ukazují, že tyhle věci přímo z fabriky často pokulhávají funkčností a bývají násobně dražší. Viz. vestavěné navigace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Hele, viděls někdy ceník příplatkový výbavy třeba tý oktávky? Mizivá cena prej Teď jsem objednával BMW drive recorder z výroby k M850i. Cena 5408 Kč, je to oproti klasické kameře osekané, umí celkem 40 sekund záznamu až ze 4 kamer, dá se aktivovat manuálně, nebo v případě nárazu je zaznamenáno 20 s před a po nárazu automaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Nizozemsko kvůli emisím sníží rychlostní limit na 100 km/h. https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/nizozemsko-rychlost-limit-sto-km-h-stovka.A191113_190648_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Na to jsem včera čuměl v televizi jak puk. Kdo tohle vymejšlí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Slovami neznameho hrdinu: Gretenizmus jak vysity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Ja je docela chapu. Kdyz zavedou kameru do prislusenstvi, tak budou muset resit zivotni cyklus, dodavatelskej retezec, zpetnou kompatibilitu, vlastni SW atd., coz se jim nikdy nemuze vyplatit (= cena v priplatku by byla tak vysoka, ze by si to nikdo nekoupil a tezko by technologicky stihali tempo vyvojaru kamer = byli by o krok pozadu za vic penez). Kdyz daji konektor ("tenkej interface"), tak si kazdej dokaze pripojit svoji kameru - jeden levnou druhej drahou, protoze kamery se kazdej rok posunou o velkej kus dopredu a jsou cim dal levnejsi a chrli je na trh hromada firem.Micey: Hm, já bral cenu z pohledu výrobce a subdodavatele. Cena příplatkový výbavy vypovídá jen o tom, jaký ču.áci tvoří marketing. Ale to ponechme stranou, z hlediska vývojářů byla ta čočka do zrcátka nepředstavitelnej posun do budoucnosti, to je to, co mne rozbilo. Takže nastupující generace Okty hezky odslouží s konektorem. Simply clever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Proč svojí a svůj sw atd. Můžou to přece brát od někoho, kdo se tím zabývá. Ostatně takovejch věcí na autě je. To máte pneumatiky, svíčky, motorky do stěračů, žárovky, budíky / displeje, tlumiče ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 To sice muzou, ale nejak to do toho auta (a jeho fw/sw) zaintegrovat musej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Letos poslední projížďka, teď ještě koupit něco zábavného na zimní blbnuti, budeme driftovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se